σε δυο μηνες ξαναρωτα τοτε και με συγκεκριμενο οριο χρηματων...μπορει να εχουν αλλαξει πολλα σε τιμεςΜε αυτό το μπάτζετ σε 55'' περίπου , ποιο νέο μοντέλλο θα λέγατε όσοι γνωρίζετε καλά ? Ποίο θα σας ερχόταν πρώτο στο μυαλό?
Την τηλεόραση θα τη χρειαστώ σε 2 μήνες.
Ευχαριστώ.
1. πες για τι χρηση την θες
2. σε τι χωρο θα μπει
3.αποσταση θεασης
4.τα 2 ποσα εχουν 1000ευρω διαφορα που αναφερεις
5.μπορεις και μεγαλυτερη
6.αν θες καποια συγκεκριμενη τεχνολογια η χαρακτηριστικα η4κ
Εγώ πάντως με 3.000 περίπου που λες ότι διαθέτεις, τη χρήση που τη θες, και τις συνθήκες θέασης που έχεις, δε θα κοίταζα για τίποτα άλλο σήμερα πάρα μόνο Panasonic ZT60.
Τα 4Κ και τα λοιπά , θα είναι σε θέση να την χτυπήσουν μετά από πολύ πολύ καιρό ακόμα.
Ίσως οι Oled, αλλά ακόμα είναι νωρίς να πούμε για αυτές αν δε τις δούμε στη πράξη σε καθημερινότητα για να δούμε τι προβλήματα έχουν ή θα έχουν και αυτές και οι τιμές τους είναι ακόμα στο Θεό όσο και αν έχουν πέσει.
Πολλα λεφτα σε περιοδο μεγαλων τεχνολογικων αλλαγων. Εισαι σιγουρος;
Panasonic zt60 για την απόλυτη ποιότητα εικόνας. Μόνο μειονέκτημα η κατανάλωση.
Αντίστοιχο μοντέλο του 2014, όσο αφορά τη ποιότητα εικόνας, δεν υπάρχει και μάλλον δεν πρόκειται να βγει ούτε στα αμέσως επόμενα χρόνια, με μόνη εξαίρεση την πλάσμα της samsung (64 ps8500 αν θυμάμαι καλά ) και panasonic vt60 που και αυτές του 2013 είναι και είναι πιο πίσω από τη ZT60.Γιατί να μην πάρω το αντίστοιχο μοντέλλο του 2014;
Αντίστοιχο μοντέλο του 2014, όσο αφορά τη ποιότητα εικόνας, δεν υπάρχει και μάλλον δεν πρόκειται να βγει ούτε στα αμέσως επόμενα χρόνια, με μόνη εξαίρεση την πλάσμα της samsung (64 ps8500 αν θυμάμαι καλά ) και panasonic vt60 που και αυτές του 2013 είναι και είναι πιο πίσω από τη ZT60.
Η μόνη ελπίδα , όπως σου ξαναείπα, είναι οι OLED, αλλά είπαμε νωρίς ακόμα, πολύ ακριβή τεχνολογία και όχι αρκούντος δοκιμασμένη και με κάποια προβλήματα ( σοβαρά ) μακροβιώτητας του μπλε led ......
Τώρα να πας σε 4κ, με τι υλικό να την δεις, τους σκληρούς που δίνουν δώρο; Θα το δεις μία , δύο τρεις θα βαρεθείς, και θα αργήσει πολύ να βρεις σοβαρό υλικό για να αξίζει τον κόπο.
Αν επίσης σκεφτείς ότι το τηλεοπτικό της με τα αισχρά σε ποιότητα κανάλια που έχουμε στη χώρα μας θα καλείται να κάνει πολλαπλάσια δουλειά από ότι μια Full HD, και σε μεγάλες ίντσες, το αποτέλεσμα θα \είναι με σιγουριά κάτι παραπάνω από τραγικό στις περισσότερες των περιπτώσεων. Θα μπορούσα να σου πω και άλλα......
Σκέψου λοιπόν, θες απόλυτη ποιότητα εικόνας που μπορείς να πάρεις σήμερα, πας με τη σειρά που σου παραθέτω :
- panasonic ZT60
- Panasonic VT 60 ( Στις 55 ή 65 ίντσες, προσωπικά θα διάλεγα τις 65 )
- samsung 64 ps85000 ( κονταροκτυπιέται σε ποιότητα εικόνας με τη VT60, αλλά από οτι διαβάζουμε πιο αξιόπιστη όσο αφορά τη ποιότητα κατασκευής του πάνελ της )
Αυτά σε πλάσμα. Αν πάλι θες ότι καλύτερο μπορεί να σου δώσει σε εικόνα η LED LCD τεχνολογία πας στα εξής :
- sony W905 λένε πως σε ποιότητα εικόνας είναι μέχρι στιγμής ότι καλύτερο έχει δώσει αυτή η τεχνολογία, μοντέλο του 2013, το βρίσκεις σήμερα στα 1600 και είχε ξεκινήσει στα 2800 αν δε κάνω λάθος. Πρόσφατα πήρα και εγώ μία 55αρα, και μου αντικατέστησε μια σαμυ 46C8000.
- samsung σειρές 8000 ή 7000, με εφάμιλλη εικόνα με τη παραπάνω, μοντέλα του 2013 και πάνελ και αυτές 200 πραγματικά hz όπως και ή w905, με τιμές που είναι στις 55 ίντσες γύρω στα 1800. Καλύτερες από τη σονυ σε media Player.
Για τα μοντέλα που έχουν βγει το 2014, κρατώ ακόμα τις επιφυλάξεις μου, αν και από ότι φαίνεται δε νομίζω ότι σε ποιότητα εικόνας θα είναι καλύτερες από αυτές που σου ανέφερα του 2013, μάλλον το αντίθετο.
Όποτε κατά την ταπεινή μου άποψη, με αυτά που σου πρότεινα, και χρήματα σου μένουν ( στη περίπτωση που επιλέξεις κάποια από τις led lcd ) και καλυμμένος σε εξαιρετικό επίπεδο θα είσαι για τα επόμενα 3 - 4 χρόνια, και με τα χρήματα που σου μένουν ( ίσως ) παίρνεις τότε την αντίστοιχη τεχνολογία που και πιο ώριμη θα είναι και δοκιμασμένη και σίγουρα διορθωμένη τουλάχιστον στα όποια βασικά προβλήματα θα έχει σήμερα.
Για τεχνολογία HD η καλύτερη επιλογή είναι η 55VT60 της Panasonic. Δεν υπάρχει λόγος να πας στη ΖΤ.
Για 4Κ η καλύτερη είναι η UE55F9000 της Samsung, αλλά δεν ξέρω αν υποστηρίζει standard τα HDMI2.0, τα display port και κάτι τέτοια specs.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.