Extreme Settings:
Chroma Upscaling Jinc (3-taps) [*]
Luma Upscaling Jinc (3-taps) [*]
Luma Downscaling Catmull-Rom [**]
Μια ερωτηση. Τι hardware χρειαζεται για να παιξεις με παραπανω ταπς στα παραπανω φιλτρα?
Gt640 ή HD7750 θα πρότεινα (γίνεται και με λίγο πιο μικρές αλλά νομίζω δεν αξίζει τη διαφορά τιμής ειδικά για παλιότερες γενιές ή για gddr3.)
Δες λίγο και εδώ http://www.avsforum.com/t/1477339/s...ur-htpc-madvr-svp-xbmc-mediabrowser-jriver/60
H 4600 ενσωματωμενη γραφικων στη cpu.
Ο haswell ειναι μονος του, με την 4600. Δεν εχει εξωτερικη γραφικων. Σηκωνει μεχρι 3 ταπς οριο.
Στον αλλο που ειναι παλιοτερος, εχω την 650. Εκει παω μεχρι 4 ταπς οριο.
Το ερωτημα μου παραμενει λοιπον. Τι θελουμε να παμε στα 8 ταπς ?????
ΥΓ οταν λες ανετα, δεν εννοεις και σε windowed !
Έχει καλό scaling «από μαμά» η intel.
Βάλε κάτι σχετικά ήρεμο για το ChromaUp (Mitchell-Netravali, Softcubic/Bicubic 60~70) και για το LumaUp βάλε processing done by GPU video logic [DXVA].
Το anti-ringing είναι πολύ ζόρικο. Δεν νομίζω καμιά ενσωματωμένη να μπορεί να παίξει 3-taps+ και anti-ringing.
Κι ομως.....μεχρι 3 ομως, οχι παραπανω.
Γιατί να θες να πάς σε 8 taps ?
Σίγουρα είναι καλύτερο?
Καταρχάς σε lanczos η επεξεργαστική ισχύς δεν είναι γραμμικά ανάλογη αλλά εκθετικά, άρα θες κάτι πολύ πιο δυνατό
Δεύτερον το ringing θα είναι μεγαλύτερο και το antiringing δε θα μπορεί να ‛γιατρέψει’ και τόσο καλά την κατάσταση.
Aν εσύ δεν έχεις θέμα και στα stats το average rendering time είναι κάτω από 42ms πάσο.
Μπορεις να μου εξηγησεις τι εννοεις με το αν εχω θεμα πλιζ ?
...άμα δεν λαγκάρει το σύστημα, έχεις διακοπές, δεν χάνεις καρέ κτλ
Σε lanczos ανεβαινω μεχρι 8 ταπς κανονικα με anti ringing.
Θεωρω οτι η διαφορα που εχει στην εικονα οταν πας απο lanczos απο τα 4 στα 8, θα εχει αντιστοιχια με αυτη του jinc απο 4 σε 8.
Επισης λαμβανοντας υποψιν τη πολυ καλυτερη εικονα που εχει ο jinc, θα ηθελα να τον ανεβασω.
Για να σου δωσω να καταλαβεις η εικονα ειναι πολυ καλυτερη με jinc 3 παρα με lanczos 8.
O αλγοριθμος ειναι πολυ καλυτερος.
Δεν ξερω σε τι μεσο κανεις τι συγκρισεις , παντως στις 106 ιντσες ειναι χαρακτηριστικη η διαφορα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.