MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κτλ

Eχει κανεις ιδεα γιατι τα αρχεια με atmos ηχο δεν παιζουν ?

ενω τα αντιστοιχα mkv με dts και dts HD ή οτι αλλο παιζουν απροβληματιστα τα αρχεια με atmos δεν τσουλανε.

Ειναι εκει βλεπεις τα screenshots αλλα η αναπαραγωγη δεν....

Θελω αναβαθμιση MPC ? 1.6.8.7417 φοραω....

Απάντηση: Re: MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κ

Τα περισσότερα που βλέπω εγω ειναι καθαρα

Προσφατο πολυ καθαρο, το Mission Impossible 5

Αυτο πρεπει να εχει γυρισει και σε 4Κ

Aυτή έχει γυριστεί με την Alexa65.
Άστα η εικόνα είναι αλλού...

Eχει κανεις ιδεα γιατι τα αρχεια με atmos ηχο δεν παιζουν ?

ενω τα αντιστοιχα mkv με dts και dts HD ή οτι αλλο παιζουν απροβληματιστα τα αρχεια με atmos δεν τσουλανε.

Ειναι εκει βλεπεις τα screenshots αλλα η αναπαραγωγη δεν....

Όπως ακριβώς έπαιζες τα Dolby TrueHD θα παίξει και αυτό.
Μήπως φταίει το αρχείο;

Καλημερα.Με τα καινουργια καλουδια του madvr τη ρυθμισεις κανουμε?

Ελάχιστα πράγματα έχω πειράξει από αυτά που είχα γράψει στο θέμα του Madvr.
IMHO, αλλάζει πολύ δυσανάλογα η ανάγκη για πόρους σε σχέση με την βελτίωση στην εικόνα.

Στο Processing\Artifacl removal έχω αυτά:
Defaulf debanding strength: medium
Stength during fade in/out: high

Στα Scaling Algorithms:
Chroma Upscaling : Jinc + [activate anti-ringing filter]
Image downscaling: Catmull-Rom + [activate anti-ringing filter] + [scale in linear light]
Image doubling : double luma resolution only if scaling is factor 1.5x (or bigger) [NNEDI3, 64 neurons]
Image Upscaling : Jinc + [activate anti-ringing filter]

Re: Απάντηση: Re: MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματ

Όπως ακριβώς έπαιζες τα Dolby TrueHD θα παίξει και αυτό.
Μήπως φταίει το αρχείο;

Oχι δεν φταιει.

Δοκιμασα πανω απο 10 διαφορετικα αρχεια ολα κανουν το ιδιο.

Με τον VLC στο μεταξυ παιζουν κανονικα (χωρις να τσεκαρω τον ηχο μιας και δεν εχω atmos αποκωδικοποιηση)

Σχετικά με τα αρχεία με Atmos ήχο, έχει βρεθεί λύση;

Με τις default ρυθμίσεις του MPC-HC παίζει κανονικά. Με τις ρυθμίσεις του οδηγού σε MPC-HC και madVR δεν έχω καθόλου ήχο και βγάζει σφάλμα.

Σχετικά με τα αρχεία με Atmos ήχο, έχει βρεθεί λύση;

Με τις default ρυθμίσεις του MPC-HC παίζει κανονικά. Με τις ρυθμίσεις του οδηγού σε MPC-HC και madVR δεν έχω καθόλου ήχο και βγάζει σφάλμα.

Για την ακρίβεια, βγάζει το παρακάτω.

mpc.png

Εγω παντως συνεχιζω να μην μπορω να απαραγαγω αρχεια atmos.

Ανοιγει ο Player αλλα ειναι σε συνεχως σε Pause κατασταση.

Απάντηση: Re: MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματα, κ

Καλημερα

προς KOSH Τα αρχεια που εχεις ειναι σε mkv η iso ??? ...εαν ειναι το δευτερο χρησιμοποιεις το virtual clone drive της slysoft ???

προς salamandra ακριβως το ιδιο προβλημα ειχα με lav και το αλλαξα με ffdshow και ολα οκ

περιεργο....μου προκαλει εντυπωση που δεν ανοιγει το αρχειο

Εννοείται !
Πέρνα τη τελευταία έκδοση.
Είχα το ίδιο θέμα με σένα , τα αρχεία με atmos δε ξεκινούσαν , μετά το update όμως όλα καλά , αν και διαλέγω τη 5,1 μπάντα μιας και είμαι με οπτική και υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την 7,1

@sotant Οπότε είναι πρόβλημα των lav;
Με ffdshow θα αντικαταστήσω και το video και το audio decoder των lav;
Βασικές ρυθμίσεις-οδηγό για ffdshow έχουμε;

Ευχαριστώ.

Re: Απάντηση: Re: MPC Home Cinema : Βασικός Oδηγός Αναπαραγωγής, Ρυθμίσεις, Προβλήματ

Εννοείται !
Πέρνα τη τελευταία έκδοση.
Είχα το ίδιο θέμα με σένα , τα αρχεία με atmos δε ξεκινούσαν , μετά το update όμως όλα καλά , αν και διαλέγω τη 5,1 μπάντα μιας και είμαι με οπτική και υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την 7,1

Σωστος.

Θεμα αναβαθμισης ηταν. Δεν εχω τσεκαρει ακομα αν ολα τα settings παρεμειναν αλλα αναπαραγωγη γινεται κανονικα.

Δοκιμασε αυτο, δεξι κλικ, filters,AC3Filter,και επελεξε output format 3/2+SW 5.1 Channels

Δοκιμασε αυτο, δεξι κλικ, filters,AC3Filter,και επελεξε output format 3/2+SW 5.1 Channels

Ο mpc εχει πλεον ενσωματωμενο εδω και καιρο internal filter τον lav audio. Για να δοκιμασει το παραπανω, θα πρεπει να κατεβασει και να εγκαταστησει τον ac3 filter και υστερα να παει να τον βρει στην λιστα στα external filters του mpc και να τον επιλεξει και να τον κανει prefer. Ιδιο προβλημα και εγω με aac και lav audio.

Ευχαριστω για την διευκρινιση,εχω την πιο παλια εκδοση και ειχα κανει εγκατασταση εξ αρχης του AC3 filter με τον οδηγο..