ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΜΕ SONY!!!

gtzi

New member
22 November 2006
13
Καλημέρα, εδώ και τρείς περίπου μήνες είμαι κάτοχος μίας Sony 20"S2000.
Πριν από μία εβδομάδα δεν έπαιρνε σήμα από το τηλεκοντρόλ και για να την επαναφέρω την έβγαλα από την πρίζα (αυτό έγινε δύο φορές και σε διάστημα αρκετών ωρών). Από τότε δεν υπήρξε κανένα άλλο πρόβλημα. Εχθές πάλι έγινε το ίδιο και για να την επαναφέρω την έκλεισα από το κουμπί που βρίσκεται επάνω στην τηλεόραση. Έπειτα όμως δεν ξαναάνοιξε και φαίνεται ότι δεν παίρνει καν ρεύμα.
Ως πρώην κάτοχος ενός ράδιο-cd Sony, το οποίο χάλασε και έδωσα σε εξουσιοδοτημένο σέρβις:violent-smiley-030: γνωρίζω τις συνέπειες που μπορεί να έχει αυτή η βλάβη.
Αυτό που ζητάω από το forum είναι να με "φωτίσει" για τις πιθανές περιπτώσεις για να μην πάω στο σέρβις αδιάβαστος:argue: .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για το ενδιαφέρον και για τις απαντήσεις σας.

Καλημέρα

Τα πράγματα είναι απλά.. εφοσον η τηλεόραση είναι σε εγγύηση είναι υποχρεωμένοι να σου την επισκευάσουν. Οτι και να σου πούν δεν σε ενδιαφέρει.

Καινούργιο προιόν - εγγύηση - επισκευή...

Το γνωρίζω αυτό, αν και είναι ικανοί να σου κάνουν τη νύχτα μέρα, θα το κυνηγήσω το θέμα.
Έκανα κάτι που να προκάλεσε τη βλάβη ώστε τουλάχιστον να το αποφύγω στο μέλλον;έχεις ακούσει ξανά κάτι τέτοιο;

Ηταν πάνω σε μπρίζα με προστασία από υπερτάσεις?
Εάν όχι, μια πάρα πολύ χαλαρή εκτίμηση είναι ότι πας για τροφοδοτικό, το οποίο ίσως να μην δεχθούν να το καλύψει η εγγύηση.

Την είχα επάνω σε ένα πολύπριζο με προστασία, της BELKIN (από media markt) αλλά δεν ξέρω κατά πόσο έκανε δουλειά. Αν ήταν από αυτό φαντάζομαι ότι θα έπρεπε να σβήσει από υπέταση κάποια στιγμή και να μην ξαναανάψει. Στην περίπτωση μου όμως την έκλεισα εγώ ο ίδιος χωρίς προηγουμένως να έχει διακόπει η παροχή ρεύματος.
Υπάρχει περίπτωση να έχει ζοριστεί από κάποια άλλη φορά και να έτυχε με το κλέισιμο που της έκανα από το κουμπί να κάηκε;
Πόσο πάει το τροφοδοτικό στη Sony, να τραβήξω από την τράπεζα;

Mη συζητάς τίποτα... κατευθείαν στο service... δε θα έχεις πρόβλημα - θα στο φτιάξουν... απλά για κάποιο διάστημα θα το αποχωριστέις...

είχα πει ότι δεν θα ξαναπάρω, αλλά μου άρεσε εμφανισιακά, είχε και καλά χαρακτηριστικά.....:antlers:
Είναι τελικά η εταιρεία ύποπτη ή έτυχε;
Την 40Χ2000 που κοίταζα πώς να την πάρω τώρα;
Ούτε με ευχέλαιο δεν την γλυτώνω.
Είναι και αυτό το σέρβις της Sony.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
Άφησα την τηλεόραση την Τρίτη και την πήρα πίσω Παρασκευή.
Έμεινα έκπληκτος όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω να την παραλάβω.
Βέβαια ο κύριος που με εξυπηρέτησε δεν είχε ιδέα για την βλάβη:
"τι είχε;"
"αλλάξαμε μια πλακέτα."
"τι πλακέτα;"
"δεν μου έχουν γράψει τι πλακέτα."
Με έστειλε
Βέβαια ήταν παράρτημα τη σόνι που μόνο παραλαμβάνει και στέλνει στο σέρβις, αλλά τόση αδιαφορία....
Ελπίζω να μην υπάρξει συνέχεια...!