Μπερδεμα με επιλογή

aleksios

New member
11 July 2010
21
Παιδια καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με αγορά νέας τηλεόρασης.Ειχα καταλήξει στην samsung c8000 46 3d αλλά κάτι η τιμη της που δεν πεφτει απο τα 1900, κατι τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν με εχουν βαλει σε σκέψεις .Αν πέσει αλλα 200-300 ευρώ θα την προτιμήσω αλλά δεν βλέπω φως...Με ενδιαφέρει να εχω τηλεόραση που να απολαμβάνω ταινιες και αγώνες χωρίς να σκεφτώ τα χρήματα που θα δώσω..1700 δεν είναι λίγα για ένα κουτι.Εσείς τι με συμβουλεύτε? Θέλω να ειναι 3d,αλλωστε η τεχνολογία πάει μπροστά..Η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα.Βοηθείστε στην επιλογή.Ευχαριστώ.

Και εγώ σου συνιστώ την 46C750,αλλά...η PS50C7000 plasma..απλά δεν υπάρχει,στην θέση της είναι η 6900,χωρίς ιδιέταιρη διαφορά.μετά,σε panasonic plasma,η 50V20,αλλά μπορείς να περιμένεις και τα καινούρια 3d πλέον μοντέλα.

Απάντηση: Re: Μπερδεμα με επιλογή

Και εγώ σου συνιστώ την 46C750,αλλά...η PS50C7000 plasma..απλά δεν υπάρχει,στην θέση της είναι η 6900,χωρίς ιδιέταιρη διαφορά.μετά,σε panasonic plasma,η 50V20,αλλά μπορείς να περιμένεις και τα καινούρια 3d πλέον μοντέλα.

+1 :a0210:

Παιδια καλησπερα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με αγορά νέας τηλεόρασης.Ειχα καταλήξει στην samsung c8000 46 3d αλλά κάτι η τιμη της που δεν πεφτει απο τα 1900, κατι τόσα μοντέλα που κυκλοφορούν με εχουν βαλει σε σκέψεις .Αν πέσει αλλα 200-300 ευρώ θα την προτιμήσω αλλά δεν βλέπω φως...Με ενδιαφέρει να εχω τηλεόραση που να απολαμβάνω ταινιες και αγώνες χωρίς να σκεφτώ τα χρήματα που θα δώσω..1700 δεν είναι λίγα για ένα κουτι.Εσείς τι με συμβουλεύτε? Θέλω να ειναι 3d,αλλωστε η τεχνολογία πάει μπροστά..Η απόσταση θέασης είναι 2,5-3 μέτρα.Βοηθείστε στην επιλογή.Ευχαριστώ.
Συνήθως η αρχική μας επιλογή , επειδή φαίνεται οτι το έχεις ψάξει, είναι η καλλύτερη ( Samsung ue46c8000 led ).
Μη βάλεις εμπόδιο στην επιθυμία - επιλογή σου, 200 - 300 €. Είναι κάτι που μπορείς σίγουρα να το ξεπεράσεις, υπάρχουν τρόποι. Άλλωστε παίρνεις κάτι που θα συμβιώσεις μαζί του αρκετά. Φαντάζεσαι για τη χρηματική διαφορά που αναφέρεις , να το μετανιώσεις επειδή τελικά δε τη προτίμησες;
Στο λέω γιατί και εγώ βρέθηκα πρόσφατα στο ίδιο δίλημα, και μάλιστα για την ίδια tv, τελικά το ξεπέρασα , και ευτυχώς γιατί αισθάνομαι απόλυτα δικαιωμένος :2thumb22sup:

Οντως παιδια η ps50c7000 plasma δεν παιζεται.Αλλα να σας ρωτήσω γιατι αυτη κανει 400 σχεδον ευρώ πιο φτηνα απο την c8000 3d? Προφανως λογω κατώτερης σειράς? Μπορειτε να μου πείτε τι διαφορές έχουν?Θα θέλει στρώσιμο η πλάσμα?Δεν ξέρω που να καταλήξω.

η c8000 και γενικα οι led εχουνε χειροτερο ηχο απο τις plasma και τις lcd
λογω παχους δεν μπορουνε να βγαλουνε μπασο τα ηχεια εκτος και αν εχουνε εξωτερικα ηχεια

Απο LCD παρε την C750.

Eκτος απο το παχος και το καλυτερο μαυρο της C8000 σε ορισμενες σκηνες (το dimming που εχει ειναι υποτυπωδες και δεν λειτουργει σε ολες τις περιπτωσεις) η εικονα ειναι στα ιδια επιπεδα.