Μπέρδεμα..

dapan

New member
14 May 2011
10
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα όλους σας.
Σας διαβάζω καιρό, αλλά τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι, και θέλω να αγοράσω τηλεόραση ήρθε η στιγμή τόσο να εγγραφώ όσο και να ζητήσω την συμβουλή σας.
Στο ψητό!! Λοιπόν, ως κάτοχος μιας 42 lcd Philips κάπου 3,5 χρόνια πριν η αγορά της, αποφάσισα να αναβαθμιστώ λιγάκι. Το μπέρδεμα έγινε όταν πήγα στον Κωτσόβολο και λόγο του ψαλίδιου που γίνεται στο 23% ΦΠΑ μπερδεύτηκα αρκετά.
Οι τηλεοράσεις (προσφορές?) που κοιτάω είναι
α. Sony KDL-46NX710 με PS3 (δε μου είναι αναγκαίο και πολύ), σε τιμή 1150 eyro έχει και το 3d
β Samsung LED Series 5500 46" στα 900 euro.

Η χρήση της τηλεόρασης θα είναι για tv και ταινίες, βέβαια επειδή υπάρχουν και παιδιά στο σπίτι το PS3 αφού είναι στο πακέτο σίγουρα θα χρησιμοποιείται, αλλά και έτσι γλιτώνω την αγορά επιπλέον blue ray dvd που είχα στα υπόψη να κάνω.´
Τα φώτα σας παρακαλώ, ελπίζοντας να μη κούρασα...

Κοιτα την Sony 46EX720. Πιο καινουργιο μοντελο απο την 710. Και ας μην εχει δωρο PS3.

Επισης σε Samsung κοιτα σειρα 6 και πανω (D6100 , D6530) και οχι την 5500 που δεν εχει πραγματικα 100 Hz αλλα 100 CMR (ουσιαστικα 50 Hz).

Έχω διαβάσει τα σχόλια σας για αυτές που αναφέρεις yperion, απλά επειδή ήδη είμαι out of bughet για αυτό και μου κόλλησε η Sony. Πήγα να πάρω τηλεόραση με 700-800 euro και τελικά, θέλουμε και το ένα, θέλουμε και το άλλο, και ενώ ήμουν σχεδόν έτοιμος να πάρω την LG PW450 σε 50" που είναι και 3D κόλλησα στο ότι δεν είναι Full HD και για αυτό πήγα προς την Sony που πραγματικά έχει πολύ καλή τιμή μιας και εδώ : http://www.skroutz.gr/s/282954/Sony-KDL-46NX710-46".html την έχει 1299 και στο media markt έχει 1199 προσφορά!

Ξέχασα να γράψω και με συγχωρείται για το συνεχόμενα post ότι μου πρότεινε και τη samsung c750 που έχει το άλλο κατάστημα στη Λάρισα, κάπου στα 880 αν θυμάμαι καλά αλλά η τηλεόραση από όσο μου είπε πιθανών παίζει από το Γενάρη, μιας και στο pc του είδε πως είναι μόνο μία.

Αν μιλαμε για την 46C750 ειναι μια απο τις καλυτερες περυσινες Samsung και νομιζω οτι συμφερει σαν αγορα στα 880.

Ναι για αυτή μιλάω yperion, το γεγονός ότι πιθανότατα παίζει από το Γενάρη στο μαγαζί όμως ?

Ρητορικό το ερώτημα αλλά είναι αυτό που με κράτησε και δεν την έκλεισα, το Σάββατο.
Πάντως αύριο θα πάω και από το άλλο μαγαζί, να την δω από κοντά, και μπορεί να αποφασίσω επιτόπου.

για την εκθεσιακή (46c750) κοίτα μην σου πουν σουξουμου για την εγγύηση. 2 χρόνια θα ζητήσεις αν και λογικά τόσο θα σου δώσουν και αυτοί.

H εγγύηση μου είπαν πως θα είναι από την στιγμή της απόδειξης και μετά, άρα τα 2 χρόνια θα ναι σίγουρα.

Τελικά σήμερα έπειτα από πολύ σκέψη αρκετό διάβασμα, ενδελεχή έλεγχο, και υπολογισμό των οικονομικών έκλεισα την samsung LE46C750. Σημαντικός ρόλος στην απόφαση ήταν πως η διαφορά με την νέα 6100 η τιμή, που τελικά μετά από παζάρι έπεσε στα 850euro. Ευχαριστώ όσους γράφουν εδώ μέσα γιατί η βοήθεια τους ήταν πραγματικά, μεγάλη.

Καλορίζικη και καλοθέατη φίλε μου. Έκανες καλή αγορά.

Καλοριζικη και απο εμενα,εγω εχω την 40αρα c750 απο τα χριστουγεννα και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος απο την εικονα της,ειναι μια παρα πολυ καλη value for money επιλογη,προσωπικα ομως δεν θα επελεγα ποτε εκθεσιακο κοματι.Οσο αναφορα το blu ray player που θελεις,μπορεις να αποφυγεις εντελως ή να αναβαλεις για καποιο διαστημα την αγορα του αφου η c750 διαθετει πολυ καλο media player κι ετσι μπορεις να παιξεις ματροσκες απο ενα εξ.σκληρο.

Ήδη ο κουμπάρος μου που χει την c650 έχει κατεβάσει 50 ταινίες σε Hard Disc και έτσι υπάρχει υλικό για παίξιμο... απλά copy paste σε ένα δικό μου σκληρό θα γίνει και θα μαι οκ για αρχή. Όσο για το 3D κάποια στιγμή αργότερα θα αγοραστούν και γυαλιά και έτσι θα δουμε και από αυτό!