Μπερδεμένος πάρα πολύ παιδία ..

Status
Not open for further replies.

ace-mc

New member
21 September 2008
45
Ξερό έχω γίνει πολύ κουραστικός αλλά έχω μπερδευτεί παρά πολύ λοιπόν για να ξεκαθαρίσω μια και καλή για να σας κατατοπίσω τι θέλω ακριβός το home cinema θα το κάνω βήμα βήμα πρώτα θα Πάρο έναν ενισχυτή προτείνετε κάποιων από Ελλάδα γιατί δεν είμαι να παραγγέλνω από έξω τα λεφτά για ενισχυτή θέλω να είναι 1000 με 1500 όχι πιο κάτω γιατί μου κάνουν προτάσεις στα 750 κτλ πείτε το μαζοχισμό αλλά θέλω κάποιων στα λεφτά αυτά και να μπορεί να ενταπεξερθει σε ηχεία που να μπορούν να παίξουν ταινίες με δυνατή ένταση οκ τα ηχεία θα τα Πάρο αργότερα προτείνετε και ηχεία ξανά λέω για ηχεια δεινό μέχρι 1000 με 1500 οκ τα οποία οπός είπα να παίζουν δυνατά ώστε το μπάσο να ακούγεται εντυπωσιακά όταν βλέπω ταινίες αυτά λιπών μην μου πείτε να ακούσω από δω και από εκεί γιατί χρόνος δεν υπάρχει περιμένω παιδία και προσπαθήστε να μην με μπερδέψετε και πάλι με πολύ σεβασμό αυχαρηστο

Ελλαδα+Onkyo 906=1000~1500??? Γιατι κατι δεν μου παει καλα? :BDBDG54:

Ουπς. Ελλάδα πρέπει ε;

Εγώ λέω κάνε το βήμα και πάρε από Γερμανία. Όλοι εμείς που πήραμε δεν πάθαμε τίποτα...

Μωρε σιγουρα μια χαρα 8α ηταν ενας 906 απο Γερμανια μερια αλλα οκ βρισκεις και απο εδω σε αυτα τα λεφτα εξισου αξιολογα μηχανηματα. Το 8εμα ειναι αλλο... χωρις ηχεια, διαστασεις χωρου, χρηση, τι να πρωτο-προτεινεις?

Okπαιδία ευχαριστώ πολύ, όχι απλά έχω το κακό να νομίζω ότι όσο πιο ακριβό είναι κάτι της πιο πολλές φορες είναι και καλό χαζό ε αλλά αν το μυαλό είναι κολλημένο από μετριοφροσύνη σκίζω….

Απάντηση: Re: Μπερδεμένος πάρα πολύ παιδία ..

Μωρε σιγουρα μια χαρα 8α ηταν ενας 906 απο Γερμανια μερια αλλα οκ βρισκεις και απο εδω σε αυτα τα λεφτα εξισου αξιολογα μηχανηματα. Το 8εμα ειναι αλλο... χωρις ηχεια, διαστασεις χωρου, χρηση, τι να πρωτο-προτεινεις?

Ε αυτό λέμε φίλε μου για ταινίες με δυνατή ένταση και λίγο games για ένα χώρο 80 τμ και ηχεία δεν εχο γαυτο αν δεις πιο πανό είπα και ηχεία σχήμα χώρου πολυμορφικό σοφίτα …..

Απο εδω θελη να τον αγοραση 1300 ευρο μπορη να τον βρη και σε αυτα τα λευτα κατα την γνωμη μου δεν μπορη να βρη καλητερο

Δεν μπορω να καταλαβω για τη δεν αγοραζηs απο DE ONKYO 906 εγω απο εκει αγορασα τον ονκυο 886 προενισχιτη και δεν ειχα κανενα προβλιμα εδω ο 906 κανει 2790 και παs σε αλλη κατιγορια

Δεν μπορω να καταλαβω για τη δεν αγοραζηs απο DE ONKYO 906 εγω απο εκει αγορασα τον ονκυο 886 προενισχιτη και δεν ειχα κανενα προβλιμα εδω ο 906 κανει 2790 και παs σε αλλη κατιγορια

Ρε φιλαράκι..ο ανθρωπος μπορεί να μην έχει να να τα σκάσει μετρητά,και να θέλει να βάλει δόσεις σε κατάστημα εδώ...που ξέρεις;

Παιδία ο λόγος που δεν παίρνω από έξω είναι ότι φοβάμαι μήπως γίνει καμία μαλακία γιατί τα λεφτά είναι και πολλά δεν μιλάμε τώρα για κάτι που κάνει 100 εύρο θα μου πείτε τώρα ότι παραγγείλατε και εσείς αλλά άμα γίνει καμία στραβή..

Status
Not open for further replies.