Μπερδεύτηκα!!! καμιά γνώμη? γύρω στα 1000 ευρώ TV

Ziria

New member
1 January 2008
12
Χαιρετώ, μόλις γύρισα από ψάξιμο για τηλεόραση και πραγματικά ζαλίστηκα !!!
Λοιπόν πρώτα από όλα, βλέπω πολύ τηλεόραση και DVD από τα “κανονικά” όχι Blue ray και τέτοια, ούτε παιχνίδια παίζω.
Είδα την LG 42PC55 για 1065 Ευρώ (είμαι Κύπρο) η οποία μου άρεσε πολύ. Επίσης είδα την PS42C96HD – Samsung για 1194 Ευρώ.
Την 42PFL7662D/12 Philips για 1600 ευρώ (εντάξει ξέφυγα λίγο).
Όταν μίλησα με τον πωλητή μου εισηγήθηκε να πάρω την LG 42PC55 και ένα DVD Philips που κάνει upscale τα «απλά» DVD σε 1080P και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος λέει. Το budget μου λέει γύρω στα 1000 ευρώ. Δεν με πολύ ενδιαφέρει αν θα είναι LCD ή PLASMA.
Ποια είναι η γνώμη σας? Τι να κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ

Σπύρος

Χαιρετώ, μόλις γύρισα από ψάξιμο για τηλεόραση και πραγματικά ζαλίστηκα !!!
Λοιπόν πρώτα από όλα, βλέπω πολύ τηλεόραση και DVD από τα “κανονικά” όχι Blue ray και τέτοια, ούτε παιχνίδια παίζω.
Είδα την LG 42PC55 για 1065 Ευρώ (είμαι Κύπρο) η οποία μου άρεσε πολύ. Επίσης είδα την PS42C96HD – Samsung για 1194 Ευρώ.
Την 42PFL7662D/12 Philips για 1600 ευρώ (εντάξει ξέφυγα λίγο).
Όταν μίλησα με τον πωλητή μου εισηγήθηκε να πάρω την LG 42PC55 και ένα DVD Philips που κάνει upscale τα «απλά» DVD σε 1080P και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος λέει. Το budget μου λέει γύρω στα 1000 ευρώ. Δεν με πολύ ενδιαφέρει αν θα είναι LCD ή PLASMA.
Ποια είναι η γνώμη σας? Τι να κάνω?

Σας ευχαριστώ πολύ

Σπύρος
Νά πάρεις αυτή πού σού άρεσε!
LG...................

Re: Απάντηση: Μπερδεύτηκα!!! καμιά γνώμη? γύρω στα 1000 ευρώ TV

Νά πάρεις αυτή πού σού άρεσε!
LG...................
Εσύ ποια θα έπερνες βάση προδιαγραφών? την LG 42PC55 ή την PS42C96HD – Samsung?

Η το καινούργιο μοντέλο LG 42PG6000 ή την επίσης καινούργια Panasonic 42PX80

Ωραία !!! ευχαριστώ για τις εισηγήσεις ... αυτό θέλω, δεν ξέρω ποια μοντέλα είναι παλιά και ποια καινούργια. Θα κοιτάξω αυτές που λέτε !! Αν είναι και γύρω στο budget ακόμα καλύτερα.

Τι νομίζετε γι' αυτό που μου πρότεινε ο πωλητής? να πάρω την LG 42PC55 και ένα DVD Philips που κάνει upscale τα «απλά» DVD σε 1080P και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... έτσι λέει. Υπάρχει όντως διαφορά?

Τι νομίζετε γι' αυτό που μου πρότεινε ο πωλητής? να πάρω την LG 42PC55 και ένα DVD Philips που κάνει upscale τα «απλά» DVD σε 1080P και θα είμαι πολύ ευχαριστημένος ... έτσι λέει. Υπάρχει όντως διαφορά?

Ρωτα ποσο κανει η Panasonic PX80 και η LG 42PG6000 και αν ειναι μεγαλη η διαφορα παρε την PC55.

Καλυτερα να παρεις ενα DVD Pioneer παντως (οπως το DV600) , εχουν μικρη διαφορα στην τιμη και ειναι καλυτερα στην εικονα απο τα Philips.

Μόλις πω ότι θα πάρω LG, μου λένε όλοι ότι δεν αξίζουν σαν τηλεοράσεις. Τώρα φυσικά στην Κύπρο μπορεί να είναι θέμα αντιπροσωπίας, αυτοί που μου το λένε δεν είναι και ειδικοί στις τηλεοράσεις απλά η αντίληψη είναι μακριά από LG. Είναι πραγματικά λαβύρινθος από διλλήματα.

Μόλις πω ότι θα πάρω LG, μου λένε όλοι ότι δεν αξίζουν σαν τηλεοράσεις. Τώρα φυσικά στην Κύπρο μπορεί να είναι θέμα αντιπροσωπίας, αυτοί που μου το λένε δεν είναι και ειδικοί στις τηλεοράσεις απλά η αντίληψη είναι μακριά από LG. Είναι πραγματικά λαβύρινθος από διλλήματα.

Κοιταξε απο να παρεις μια Philips της πλακας (σειρα 5XXX) , μια Sony για πεταμα (σειρες U και P) η καποια αλλη μαρκα που πουλαει φθηνα μοντελα με απαραδεκτη εικονα βασιζομενη στο Brand name, χιλιες φορες LG που ειναι τιμιες για τα λεφτα που ζητανε.

Δεν λεω καλη η BMW αλλα απο να παρει καποιος την 316 με τους 115 ιππους που σερνεται καλυτερα το Mazda 6.
Ελπιζω να καταλαβαινεις την παρομοιωση.-bye-

Eγω πχ. το σκεφτομαι σοβαρα για την 50PG6000 που προσφερει περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο σε πολυ καλη τιμη.-bye-

Μη σπας πολύ το κεφάλι σου:frusty:, για τη χρήση που θέλεις, τα πλάσματα
LG 42PG6000 ή Panasonic 42PX80, θα σε ικανοπιήσουν απόλυτα, μπορείς να πας σε ένα μαγαζί και ότι σου αρέσει πιο πολύ το αγοράζεις και καλορίζικο.:2thumb22sup:

Λοιπόν, μόλις γύρισα και αγόρασα την Philips 42PFL7962D/12. Ξέρω... καμία σχέση με τις μάρκες που μιλάγαμε ... αλλά είχε ωραία εικόνα FULL HD και 1360 ευρώ !!! Μου έρχετε αύριο το πρωί. Τι να κάνω ρε παιδιάαα ... δεν μπορούσα άλλο πήγαινε έλα. Την είδα μου άρεσε ... λίιιιιγο πιο πάνω από το μπάτζετ αλλά πιστεύω αξίζει τον κόπο.

Kαλορίζικη και καλοθέατη! Αλλά αφού έτσι κι αλλιώς στο τέλος ότι μας γυαλίσει παίρνουμε όλοι, τι ρωτάμε και το κουράζουμε; :flipout::flipout::flipout:

.. πάντως στην Κύπρο είναι πιο ακριβές από ότι στην Ελλάδα (κοιτάζοντας τις τιμές που λέτε). Όσο για το ότι παίρνουμε ότι μας γυαλίσει ... ΣΟΦΟ !!! :grandpa:.. τι να κάνω είμαι αδύνατος χαρακτήρας ...

Κοιταξε απο να παρεις μια Philips της πλακας (σειρα 5XXX) , μια Sony για πεταμα (σειρες U και P) η καποια αλλη μαρκα που πουλαει φθηνα μοντελα με απαραδεκτη εικονα βασιζομενη στο Brand name, χιλιες φορες LG που ειναι τιμιες για τα λεφτα που ζητανε.

Δεν λεω καλη η BMW αλλα απο να παρει καποιος την 316 με τους 115 ιππους που σερνεται καλυτερα το Mazda 6.
Ελπιζω να καταλαβαινεις την παρομοιωση.-bye-

Eγω πχ. το σκεφτομαι σοβαρα για την 50PG6000 που προσφερει περισσοτερα απο τον ανταγωνισμο σε πολυ καλη τιμη.-bye-

Oτι πληρωσεις παιρνεις...Μην τα ισωπεδωνουμε και ολα...Δεν ειναι τυχαια μερικα ονοματα, θελανε χρονο και αναποκριση απο το ευρυ κοινο ..Εξαλλου σε ενα αμαξι δεν μετραει η ταχυτητα μονο(και το Rallye τρεχει , μηπως ειναι καλυτερο απο μια Mercedes?):SFGSFGSF:

Τα ονοματα απο μονα τους δεν σημαινουν τιποτα.

Η Mercedes βγαζει και την E class που ειναι πολυ καλη αλλα και την Α class που ειναι για τα μπαζα...

και το πως στρίβει το rallye στον Ταξιάρχη πολύ θα ήθελε να το πετύχει η mercedes (ok, εκτός από την SLR)

..στο θέμα μας αυτό σημαίνει ότι πέρα από εταιρίες ρόλο παίζει το συγκεκριμένο μοντέλο , η τιμή του σε σχέση με το τι δίνει ο ανταγωνισμός, και τέλος η τύχη σου για το κομμάτι που θα πετύχεις...