- 21 June 2006
- 303
Φυσικά το κουτί του έχει πολύ χώρο μέσα για διάφορες προσθήκες και μοντιφιές.Το μόνο που είναι δύσκολο είναι πως θα βγάλεις στην πρόσοψή του κουμπί για βολιουμ κοντρολ, χωρίς να χαλάσεις την αισθητική της.
Ανασταίνω το θέμα! - Τι έγινε τελικά;
Ηχητικές εντυπώσεις μετα από ένα χρόνο συμβίωσης;
Βρέθηκε άκρη με την παρεμβολή του ποτ σε σωστότερο σημείο; Δυσκολία (smd υλικά, ή κάνω λάθος; ) ;
Ηχητικές εντυπώσεις με το ποτ στην αρχική υλοποίηση (πριν τις εισόδους);
Έχω βρει ένα σε καλή τιμή, αλλά μόνο με τέτοιες μοντίφες με εξυπηρετεί. Να το χτυπήσω;
Ευχαριστώ για την απάντηση.
Συγκριτικές εντυπώσεις με τις JJ; Άλλες λάμπες δοκίμασες;
Οι γνώσεις μου δεν είναι αυτές που πρέπει, αλλά τα 10K του Άλπς στην είσοδο, μου φαίνονται λίγα. Αντί για 25Κ (unbalanced είσοδος στο Τ1953), τώρα το CDplayer βλέπει κάτι γύρω στο 9,5Κ. Τι αντίσταση εξόδου έχει;
Διαβάζοντας επίσης το manual, είδα οτι οι ρυθμίσεις level και warmth αλληλοεπιδρούν ως προς την "λαμπίλα" (αλλά και τον θόρυβο σε χαμηλές εντάσεις) που τελικά προκύπτει, γι' αυτό θα προτιμούσα αυτά τα ρυθμιστικά στην πρόσοψη.
Δεν μου καλοκάθονται ακόμα οι τελεστικοί (4580) που χρησιμοποιεί το T1953.
Με βλέπω να κατασταλάζω στο παραμετρικό EQ Τ1951, που εκτός των άλλων επίσης διαθέτει ρυθμιζόμενη "λαμπίλα", και να το οδηγώ κατ' αρχήν με κανονικό προ.
Διαθέτει και διακόπτη ολικού bypass, οπότε εύκολα με AB σύγκριση βλέπεις τι ψάρια πιάνεις.
Kαλοδεχούμενη κάθε παρατήρηση από όποιον διαβάζει και έχει εμπειρία από το T1951...
http://www.behringer.com/T1951/
Οι JJ στο δικό μου σύστημα έδωσαν πολλά μπάσα - πρίμα και αρκετά διακριτικές μεσαίες. Γιαυτό επανήλθα στις λάμπες της Behringer που συνδιαζόμενες με την λίγη μουντάδα που προέκυψε, ακούγονται καλύτερα.
Βέβαια εξακολουθούν να είναι επιθετικές και πιστεύω ότι ταιριάζουν με πιο μουντά ηχεία.
Ο Γιάννης στο δικότου σύστημα άν θυμάμε καλά, χρησιμοποίησε electroharmonix gold, και είναι πολύ ευχαριστημένος.
Επίσης έκανε δοκιμές σε μεγάλη γκάμα λυχνιών, και αναφέρει αναλυτικά τις εντυπώσεις του σε αντίστοιχο thred.
Toulou μπορείς να πάιξεις και μ' αυτό:
http://www.behringer.com/T1954/index.cfm?lang=ENG
Και μ' αυτό:
http://www.behringer.com/MIC2200/index.cfm?lang=ENG
Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο είναι εύκολο πλεόν να τα βρείς καθώς στην σελίδα αυτό το "find dealer locator" δείχνει ότι είναι υπό κατάργηση.
Γιάννη δεν ξέρω τι έχει αλλάξει, αλλά αν κάνεις ένα search στο scroutz.gr, ή στα ".gr" του google, θα εκπλαγείς. Βρίσκεις ΟΛΑ τα μηχανήματα της Behringer (αλλά και πολλών άλλων PA-δων) στην Ελλάδα, τελευταία μάλιστα σε τιμές που όλο και πλησιάζουν (ή ισούνται) αυτές του Thomann (που επίσης διαθέτει μεγάλη γκάμα).
Το ΜΙC2200 πάντως, πρόσφατα το πουλουσε κάποιος στην αστρονομική τιμή των 60ΕU (και "τα βρίσκει" στα 50) + μεταφορικά από Κρήτη. Αγγελία στην Χρυσή Ευκαιρία. Όμως ο ίδιος μου είπε ότι "μην περιμένεις ιδιαίτερη ζεστασιά λάμπας, πρόκειται για έναν απλά καλό προενισχυτή". Με λάμπες δεν είχε πειραματιστεί.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.