ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB

stelios_ath

New member
15 March 2008
63
Επιτελους σημερα πηρα στα χερια μου τον προβολεα και πλεον καθε μερα που περναει θα με βαζει ολο και πιο βαθεια στο club σας.
ο προβολεας που πηρα τελικα ειναι ο panasonic ax200 και αυριο περιμενω το πανι ενα screenline othello στις 96"...
αυτο που ηθελα να ρωτησω επειδη αν θυμαμαι καλα καπου το ειχε παρει το ματι μου ειναι αν ο προβολεας χρειαζεται καποιο ειδος στρωσιματος κατα τις πρωτες ωρες..

Με γεια το μηχανάκι!

Μην σε απασχολεί το θέμα του στρωσίματος. Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, ή πιο σωστά, δεν χρειάζεται να προσέξεις κάτι.

Δες τις ταινιούλες σου και το μηχάνημα θα "στρώσει" μια χαρά.

Καλοριζικος!Τον εστησα πριν 4 ημερες.Επειδη και εμενα ειναι ο πρωτος μου εχω παθει την πλακα μου.:Banane0:Ειδικα με BR ειναι ολα τα λεφτα.Να εισαι καλα και να τον χαρεις.:ernaehrung004:

Καλωρίζικος κι από εμένα και καλές θεάσεις :ernaehrung004:
Θα ήθελα από τους κατόχους του να μας πουν για τη φωτεινότητά του. Είναι όντως τόσο φωτεινός όσο λένε τα χαρτιά και τα διάφορα reviews που διαβάζουμε? Αν ήταν δυνατόν να δούμε και κάποιο screnshot θα ήταν ακόμα καλύτερα :grinning-smiley-043

Καλορίζικος και απο εμένα..
Απόλαυσε το και μη σε απασχολεί το στρώσιμο... δεν τίθεται τέτοιο θέμα.

με τα χιλια ζορια σημερα εστησα τον προβολεα στην βαση του και με ακομα περισσοτερο κοπο εστησα και την οθονη.δυστυχως εγω περιμενα πως θα εχει αλλα στηριγματα και τελικα ισα ισα χωραγαν τα χερια μου μεσα στην γυψοσανιδα.ειναι και η πλακα που εχει ρυση για τα νερα της βροχης και ετσι εφαγα ενα μεσημερι ολοκληρο να προσπαθω να βρω καποια πατεντα για να κατσει ισα το πανι.
παντως δεν κρατηθηκα και εβαλα προχειρα ενα dvd να παιξει για να δω το αποτελεσμα της μεγαλης εικονας..εστω και αρυθμιστος απλα αλλη κατασταση..εχω και τον ιδανικο καναπε οποτε ταιριαξε μια χαρα.λεπτομεριες και φωτος οταν με το καλο τελειωσει ολο το συστημα.
εχω μια απορια ομως.κοιτοντας το μενου του προβολεα μου εδειχνε πως το σημα που παιρνει ειναι 1080/50p.τι σημαινει αυτο?
το dvd player ειναι ena samsung fullhd upscalle 1080 και η ταινια μια απλη ταινια..

με τα χιλια ζορια σημερα εστησα τον προβολεα στην βαση του και με ακομα περισσοτερο κοπο εστησα και την οθονη.δυστυχως εγω περιμενα πως θα εχει αλλα στηριγματα και τελικα ισα ισα χωραγαν τα χερια μου μεσα στην γυψοσανιδα.ειναι και η πλακα που εχει ρυση για τα νερα της βροχης και ετσι εφαγα ενα μεσημερι ολοκληρο να προσπαθω να βρω καποια πατεντα για να κατσει ισα το πανι.
παντως δεν κρατηθηκα και εβαλα προχειρα ενα dvd να παιξει για να δω το αποτελεσμα της μεγαλης εικονας..εστω και αρυθμιστος απλα αλλη κατασταση..εχω και τον ιδανικο καναπε οποτε ταιριαξε μια χαρα.λεπτομεριες και φωτος οταν με το καλο τελειωσει ολο το συστημα.
εχω μια απορια ομως.κοιτοντας το μενου του προβολεα μου εδειχνε πως το σημα που παιρνει ειναι 1080/50p.τι σημαινει αυτο?
το dvd player ειναι ena samsung fullhd upscalle 1080 και η ταινια μια απλη ταινια..

Καλορίζικος και από εμένα Στέλιο και welcome to the club.

Το 1080/50p μεταφράζεται ως 1080p και 50Hz refresh rate.

Συνήθως υπάρχει και επιλογή στο player για 50Hz ή 60Hz.

Χρησιμοποιούμε 50Hz στο PAL σύστημα και 60Hz στο NTSC.
:2thumb22sup:

Καλοριζικος και καλες προβολες!για μενα ισως η καλυτερη επιλογη στα 720ρ απο εγγυηση η panasonic τι δινει σε λαμπα και προβολεα?και εαν επιτρεπετε ποσο σου κοστισε?

Last edited:
Απάντηση: Re: ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CLUB

Εφόσον είναι dvd η ταινία θα είναι ή στα 50 ή στα 60Hz όπως σου εξήγησε ο Κώστας. Λογικά ο προβολέας ανιχνεύει μόνος του το σωστό refresh. Δηλαδή όλα φυσιολογικά. Για να δεις 24p θα πρέπει να παίξεις blu-ray αν είναι κάτι αυτό που σε ανησυχεί που δεν το βλέπεις.

καλες θεασεις να εχεις
δωσε προσοχη στο αλφαδιασμα του πανιου γιατι μετα από καποιο χρονικο διαστημα θα αρχισει να ζαρωνει (εάν δεν είναι αλφαφιασμενο).