ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Θενκς Μανωλη.

Απο "μεσα" ειδατε τιποτα , η δεν φτασατε εκει ακομη?

Ουτε εκει εχει διαφορες?

Αν δεν εχει ουτε εκει, απλα πας σε defect υλικα ας πουμε?

Μάλιστα...
Κι αυτά δηλαδή που διαβάζουμε τόσα χρόνια για στιβαρές κατασκευές, αποσβέσεις, ρεύματα, ΟΡΑ 627 κλπ κλπ... τι ήτανε; Μούφες;
icon5.gif

Για να καταλάβω...
Τώρα όλοι βάλατε στο πλάι δηλαδή τα προηγούμενα Players που είχατε και ακούτε με το bluesky σαν βασικό? Τέλος δηλαδή? Καταλήξατε? Ή σε καμμιά δεκαριά μέρες θα έχει ξεθυμάνει το πράγμα και θα ξεθαφτούν πάλι τα 50άρια και τα υπόλοιπα...?
Άμα βλέπω και diyers να αγοράζουν το bluesky χάλασε ο κόσμος...:flipout:
Εσείς βρε δεν είστε που κυνηγάτε τις στρατιωτικές λάμπες, και τις κολλήσεις με ασήμι, κτλ, κτλ...Θα μας τρελάνετε τελείως?:Banane0:

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Για να καταλάβω...
Τώρα όλοι βάλατε στο πλάι δηλαδή τα προηγούμενα Players που είχατε και ακούτε με το bluesky σαν βασικό? Τέλος δηλαδή? Καταλήξατε? Ή σε καμμιά δεκαριά μέρες θα έχει ξεθυμάνει το πράγμα και θα ξεθαφτούν πάλι τα 50άρια και τα υπόλοιπα...?
Άμα βλέπω και diyers να αγοράζουν το bluesky χάλασε ο κόσμος...:flipout:
Εσείς βρε δεν είστε που κυνηγάτε τις στρατιωτικές λάμπες, και τις κολλήσεις με ασήμι, κτλ, κτλ...Θα μας τρελάνετε τελείως?:Banane0:
Έλα ντε ξανά....:slapface::slapface:

Καταρχιν, εγω δεν πιστευω οτι προκειται για "μηδενισμο" των εως τωρα , ας πουμε δεδομενων.

Εγω το βλεπω σαν ευκαιρια να βρεθει και καποιος αλλος "παραγοντας" που ισως μεχρι τωρα να μην ειχε εξετασθει σωστα, και ισως βρεθηκε ακομη και κατα τυχη που λεμε απο τον κινεζο (υποθετω) κατασκευαστη.

Προφανως δειχνει οτι προκειται για κατι που εππηρεαζει ....πολυ!

Στο δικο μου ρακ παντως, παρεμεινε το 63 kis που εχω.

Αυτο βεβαια δεν λεει και τιποτα γιατι στο δικο μου αυτι και συστημα μπορει να μην εκατσε.
Παντως για 35 ευρω ειναι ......Meridian ....τσε βαλε!!!!!

Μάλλον το Feng-Shui :smileJap:

Δεν ξερω , μπορει.

Αλλα οσο δεν θελω να ειμαι της μιας ακρης , δεν θελω να ειμαι και της αλλης.

Περισσοτερο με ενδιαφερει το "γιατι" παιζει ετσι, παρα το οτι κανει 30 ευρω ας πουμε...

ρε σεις...
έλεος...

γιά το θεό, δώστε ένα S/Ν:grinning-smiley-043

το βράδυ περνάω καριφουρι....
ο Κακα με είπε 29....
αν βρώ κανένα εκθεσιακό θα κλαφτώ γιά 25...:flipout:

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...Περισσοτερο με ενδιαφερει το "γιατι" παιζει ετσι, παρα το οτι κανει 30 ευρω ας πουμε...

Αμ κι εγώ αυτό ρώτησα στο άλλο thread και απάντηση δεν πήρα. Τι διαφορετικό έχει από τα άλλα players των 30€?

Τι έχει συμβεί για μένα.
Οι τύποι προσπάθησαν να βγάλουν κάτι all around, να παίζει τα πάντα και να μη κοστίζει τίποτα.
Και κατάφεραν το απίστευτο χωρίς να το καταλάβουν. Τυχαία δηλαδή.
Να πω πως η Β ζώνη έχει ήδη 5 στα 5.
Και καλύτερα να μη γράψω τι μου είπαν γιατί θα μας συλλάβουν.
Φίλε mdvq μάλλον έχεις πάρει από τα λίγα περίεργα. Δεν αγοράζεις ακόμη ένα από άλλο σούπερμαρκετ να το σιγουρέψεις ;

Τι έχει συμβεί για μένα.
Οι τύποι προσπάθησαν να βγάλουν κάτι all around, να παίζει τα πάντα και να μη κοστίζει τίποτα.
Και κατάφεραν το απίστευτο χωρίς να το καταλάβουν. Τυχαία δηλαδή.
Να πω πως η Β ζώνη έχει ήδη 5 στα 5.
Και καλύτερα να μη γράψω τι μου είπαν γιατί θα μας συλλάβουν.
Φίλε mdvq μάλλον έχεις πάρει από τα λίγα περίεργα. Δεν αγοράζεις ακόμη ένα από άλλο σούπερμαρκετ να το σιγουρέψεις ;

Δώστου ένα από τα δικά σας που είναι σίγουρο .

Δημητρη απο που το πηρες να παω να παρω ακομα ενα γιατι το προηγουμενο...ηδη το εδωσα!!!!!

ρε σεις...
έλεος...

γιά το θεό, δώστε ένα S/Ν:grinning-smiley-043

το βράδυ περνάω καριφουρι....
ο Κακα με είπε 29....
αν βρώ κανένα εκθεσιακό θα κλαφτώ γιά 25...:flipout:

Δημήτρη πρέπει η είσοδος του καριφουρίου να βλέπει νότο και όχι βορρά. Αλλιώς δεν βγαίνει καλή η παρτίδα.

Αλλα έτσι κι αλλιώς για το μαγαζί της Ευκαρπίας σε βλέπω, οπότε μάλλον βγαίνει το πενηντάρι στη σέντρα ε;;;;:flipout: :flipout:

ε ρε τι γινεται!!!! θα ψαχνονται στο καρφουρ να βρουν γιατι πουλαει σαν τρελο το μηχανακι τους...χεχεχε

δυστυχως, δεν εχει παει η γυναικα μου στο σουπερμαρκετ αυτες τις ημερες και ετσι δεν εχω παρει ακομα τον φονεα των γιγαντων (ο Φωστηρας ειναι?):flipout:

Πετράκο θα μου επιτρέψεις μία διόρθωση. Δεν είναι περίπτωση Χαϊδάρι - Αεκ ή
Πασ - Ολυμπιακός.
Είναι Μπαρτσελόνα - Πέρα κλουμπ 0 - 1.

Και για να μην υπάρξει παρεξήγηση, φυσικά και δεν πρόκειται να πουλήσω το player μου.
Απλά, γιατί να καίω τσάμπα τις λάμπες του. Είναι και nos.

...έεεεεεετσι...ήθελα να ακούσω από όλους εσάς που έχουν αυτί και καθαρό μυαλό τις εντυπώσεις...και χαίρομαι ιδιαίτερα γι' αυτά που διαβάζω...νά 'στε όλοι καλά...και περιμένω και από άλλους εντυπώσεις...:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005: