ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Φιλε ΝΤΟΚ. σε ευχαριστω που θεωρησες την αποψη μου την πλεον εντυπωσιακη απ'ολες.
Εδω και καιρο διακρινω το σπανιο χαρισμα σου της αμεσης αντιληψης των αποψεων διαφορων μελων!
Τρεμε Λυκουρεζο κινδυνευει η προτοκαθεδρια σου.

Μα Γιώργη η δικιά σου άποψη ήταν η πιό σαφής (μαζύ με του Μανωλάκου) και μάλιστα αναφέρθηκες σαφώς σε ονόματα 17 KIS, Cary, κλπ κάτι που αρκετοί από εμάς ίσως έντεχνα το απέφυγαν. (Το ότι εγώ ας πούμε αναφέρθηκα στην παλιά καραβάνα 50es ίσως δεν έχει την ίδια βαρύτητα).

Μην ξεχνάς επίσης όμως ότι ο Ντοκατζής γιά την ώρα (και ίσως και γιά αργότερα - δεν τον βλέπω να αλλαζει γνώμη) είναι κάθετα αντίθετος με σένα.

Αρα ίσως κάποιοι βρουν την αλήθεια κάπου στη μέση.

Με την αδεια του συγγραφεα angelo ....απο την hifi --------------------------------------------------------------------------------

ΛΜ Σίγουρα είναι ενα σημάδι της νέας εποχής αλλά θέλουμε λίγο, ίσως πολύ λίγο, δρόμο ακόμα σύμφωνα με τα αφτιά μου. Μου φαίνεται σαν δοκίμιο -πρωτότυπο με πρωτερήματα και αδυναμίες (ΙΜΗΟ) Βέβαια μετά απο τόσο θορυβο ή το δικό μου έχει πρόβλημα και πρέπει να αγοράσω άλλο ένα ή τι να πώ .....μαζική υστερία. Ότι και να είναι μετά απο λίγες μέρες θα δείξει ή θα ξεφουσκώσει ή θα καθιερωθεί. Σε κάθε περίπτωση το ηθικό δίδαγμα ειναι οτι δεν παίρνεις πάντα οτι πληρώνεις και στο εξής οι γίγαντες και οι νάνοι θα αντιμετωπίζονται με την δέουσα προσοχή και απο αυτή την άποψη θα βγεί κάτι καλό ούτως ή άλλως . Αυτό άλλωστε άργησε να γίνει στην Ελλάδα Έξω εδώ και πολύ καιρό έχουν αναδείξει σε φονέα το Toshiba dvd 3950 και άλλα
Εδώ νομίζω είμαστε σε νηπιακή κατάσταση περνάμε τις παιδικές αρώστειες ακόμα όπως και στο ποδόσφαιρο Άκριτα και άκρατα κάνουμε ήρωες και με τον ίδιο τρόπο την άλλη μέρα τους βγάζουμε άχρηστους."""""""""""

+1

Εγώ πάντως review επιπέδου "High Fidelity" δεν διαβάσα ακόμα από κανέναν, ούτε και από αυτους που θεωρούν το DV-865 έναν "φονέα γιγάντων".

Δεν αναφέρθηκαν λέξεις όπως:

"καμπανάκια"
"ερωτισμός" & "κρυφή ερωμένη"
"θεϊκό"
"αγγελικές φωνές"
"ηβη"
"ύψος σκηνής"
"αχανές και συνάμα σφιχτό"
...

Οπότε ή το μηχανάκι δεν είναι Hi-End είτε δεν ξέρουμε πως να γράφουμε reviews.

Αποφασίστε ποιος εθνικός reviewer θα θέλατε να μας ριβιουράρι το "μπλεσκατούλι" μας γιατί από μόνοι μας δεν θα βγάλουμε άκρη.

Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...μη βιαστείς για σχόλια, επαναλαμβάνω : ΘΕΛΕΙ ΠΟΟΟΟΟΟΟΟΛΥ ΣΤΡΩΣΙΜΟ!!!

guru, διάλεξε από τώρα το ύφασμα -bye-

(εντελώς μεταξύ μας, όσο το ακούω το "μπλεσκατούλι" τόσο ποιο πολύ σκέφτομαι το θεμα των μετατροπών. Αυτό είναι καλό ή κακό ;

Θέλω να κάνω μία ερώτηση στον Guru με πολύ καλή διάθεση :

Πώς και αγόρασες το συγκεκριμένο palyer και ασχολήθηκες τόσο μαζί του ?

...το αγόρασα μετά από προτροπή κάποιου "ντιούη" που ασχολείται χρόνια με το χώρο...και από ό,τι μού είπε και αυτός, τού το συνέστησε κάποιος άλλος ακόμα πιο "υψηλά ιστάμενος"...κοινώς από (έμπιστο) στόμα σε (έμπιστο) στόμα και ΠΑΝΤΑ μετά από σωστή ακρόαση...απλά, οι προηγούμενοι δεν ασχολούντε και πολύ "internetικώς", οπότε είπα να ρίξω εγώ την "βόμβα"...Αυτάααααααα...-bye-

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

guru, διάλεξε από τώρα το ύφασμα -bye-

(εντελώς μεταξύ μας, όσο το ακούω το "μπλεσκατούλι" τόσο ποιο πολύ σκέφτομαι το θεμα των μετατροπών. Αυτό είναι καλό ή κακό ;

...φυσικά και είναι καλό...σημαίνει ότι σού αρέσει να "ψάχνεσαι"...πρόσεχε μόνο μην καταντήσει "αρρώστια" αυτό το πράγμα...:Banane0:

Να εκφράσω μια απορεία. Όταν αναφέρουμε βελτιώσεις κτλ.
Μπορεί να βγεί μια στάνταρ βελτίωση η ο καθένας DIYer μπορεί να δοκιμάσει διαφορετικά πράγματα και να βελτιώσει διαφορετικούς τομείς.
Εγώ δεν έχω καμία σχέση με το άθλημα και γι αυτό ρωταώ.

Internet King σχετικά με τις λέξεις που δεν αναφέρθηκαν του τύπου:

"καμπανάκια"
"ερωτισμός" & "κρυφή ερωμένη"
"θεϊκό"
"αγγελικές φωνές"
"ηβη"
"ύψος σκηνής"
"αχανές και συνάμα σφιχτό"

Νομίζω ότι είναι για γέλια όταν προσπαθείς να περιγράψεις ακουστική εμπειρία και απλά δημιουργούν συναισθηματικές εντυπώσεις καθώς αυτός είναι ο πλέον διαδεδομένος και αποτελεσματικός τρόπος μάρκετινγκ (ΙΜΗΟ).

Ο καθένας βέβαια έχει τον τρόπο του.

Εννοείται ότι το bluesky δεν είναι κατηγορίας hi-end (αν υπάρχει τέτοια κατηγορία).

Νομίζω ότι το θέμα της έλλειψης σώματος είναι θέμα τροφοδοσίας.

Τέλος έχω μια ιδέα:
Λες το display από το united που έχω και εμφανίζει το track number να μπορεί να μπει στο bluesky?
Μήπως έχουν την ίδια φίσα και ίδιο επεξεργαστή και απλά αλλάζει η οθόνη?

Το τηλεχειριστήριο πάντως είναι το ίδιο ακριβώς.

Τέλος έχω μια ιδέα:
Λες το display από το united που έχω και εμφανίζει το track number να μπορεί να μπει στο bluesky?
Μήπως έχουν την ίδια φίσα και ίδιο επεξεργαστή και απλά αλλάζει η οθόνη?

Το τηλεχειριστήριο πάντως είναι το ίδιο ακριβώς.

Να πω την αλήθεια δεν ήθελα να το πω αλλά με αφορμή το ποστ σου Γιώργο θα το αναφέρω. Μπορεί και να βγει κάτι καλό.
Πριν από αρκετά χρόνια έπεσε στα χέρια μου και της παρέας μου ένα Bluesky DVD που είχε αγοραστεί για αυτόν τον σκοπό και μόνο. Διαπιστώνοντας ότι είχε κλειδωμένη την Region 1 (αν θυμάμαι καλά) είπαμε να του "βάλουμε χέρι" σκεφτόμενοι ότι σε αυτήν την κατηγορία τιμής το μόνο που θα κάναμε θα ήταν να αλλάξουμε θέση σε κάποιο "τζαμπεράκι" ή κάτι παρόμοιο για να ξεκλειδώσουμε την περιοχή. Παίζοντας λοιπόν με τα τελευταία, διαπιστώσαμε ότι κάποιοι συνδυασμοί θέσεων το μόνο που κάνανε ήταν να αλλάζουν τη μάρκα του player! Και πώς το διαπιστώσαμε? Τότε η οθόνη δεν έλεγε hallo όταν το άναβες αλλά την μάρκα: Bluesky, United, Mekapses, κτλ.
Όσοι λοιπόν έχετε στα χέρια σας κινέζικα players του κιλού, μην απογοητεύεστε, μπορεί μέσα του να κρύβει ένα Bluesky! :nounder:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

...φυσικά και είναι καλό...σημαίνει ότι σού αρέσει να "ψάχνεσαι"...πρόσεχε μόνο μην καταντήσει "αρρώστια" αυτό το πράγμα...:Banane0:

Θεωρείς ότι είναι "αρρώστια" να ψάχνεται κάποιος ηλεκτρονικός να βρεί τρόπους να βελτιώσει ένα X μηχάνημα ή να είναι κάποιος ερωτευμένος με τα ηλεκτρονικά που μπορεί είτε να τα έχει σπουδάσει είτε να τα έχει μάθει από μόνος του ;
Οι υγιείς ποιοι είναι δηλαδή ; μήπως αυτοί που αγοράζουν έτοιμο High-End μηχάνημα με 29 ευρώ και δεν βρίσκουν και κανένα ψεγάδι στον ήχο ;;

guru, προς θεού, δεν έχω κάτι μαζί σου, εννοείται . Ισα ίσα που σε ευχαριστώ κι εγώ με την σειρά μου για την ευκαιρία που μου έδωσες να γνωρίσω κάπως καλύτερα τα άτομα του avclub, συζητώντας ενδιαφέροντα πραγματα για τον ήχο γενικώτερα. Αυτό άλλωστε περιμένει κάθε μέλος από ένα φόρουμ.

Καλή συνέχεια .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Οι υγιείς ποιοι είναι δηλαδή ; μήπως αυτοί που αγοράζουν έτοιμο High-End μηχάνημα με 29 ευρώ και δεν βρίσκουν και κανένα ψεγάδι στον ήχο ;;

Οχι βρε Γιώργο, είναι αυτοί που γράφουν για Α, αυτοτοποθετούνται Β και όταν τελειώσουν την "επιστημονική" έρευνα πάνε για Γ.

icon10.gif

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

να πω κι απο δω ότι το 855 έχει και component

Ναι αλλά ήταν πιο ακριβό..όπως και το united (πως λέμε Manchester United)
icon10.gif
που έχω εγώ και έχει progressive.

Last edited: