Για εμένα high-end είναι ο συνδυασμός ήχου-ποιότητας κατασκευής/υλικών- φινέτσας. Το να ακούγεται η μουσική, αυτό μπορεί να το κάνει οποιοδήποτε hi-fi(delity).
Προσωπική μου άποψη βέβαια, αλλά δεν δεν τολμάω καν να βάλω το BS στην ίδια κατηγορία με μηχανήματα που κάποιοι τα με πολύ μεράκι, χρόνια ολόκληρα τα σχεδίασαν/υλοποίησαν και μας τα παραδίδουν πολλές φορές κατασκευασμένα από τα ίδια τους τα χέρια...ντροπη! Λιγο σεβασμός!!!
Mαλλον φιλε μου η απαντηση σου ηταν ατυχης,καθως εγω δεν σε ρωτησα εαν ΕΣΥπροσωπικα εγραφες σε κατηγιρια formula 1,αλλα εαν εγραφες για skoda σε κατηγορια formula 1.εαν εσυ θεωρεις πως πρεπει να σου αποαγορεψουν για να μιλησεις ΓΙΑ σκοντα ΣΕ φορμουλα και δεν το καταλαβαινεις μονο σου,τι να πω????????:fahne90:θα έγραφα εάν είχα τις μοτορο-γνώσεις , υπάρχουν κάποια θέματα που και στα αυτοκίνητα είναι κοινά γιά όλους... στο κάτω κάτω φαντάζομαι οτι όσοι γράφουν σε forum για formula 1 δεν είναι όλοι οδηγοί ή μηχανικοί έτσι ?? ούτε όλοι κάτοχοι ferrari - mclaren κλπ , εκτός εάν στους όρους που αποδέχεσαι για την συμμετοχή σου στο forum σου απαγορεύανε να μιλήσεις για skoda :damnyou: :damnyou:
ατυχής η ερώτηση σου λοιπόν φίλε μου
Mαλλον φιλε μου η απαντηση σου ηταν ατυχης,καθως εγω δεν σε ρωτησα εαν ΕΣΥπροσωπικα εγραφες σε κατηγιρια formula 1,αλλα εαν εγραφες για skoda σε κατηγορια formula 1.εαν εσυ θεωρεις πως πρεπει να σου αποαγορεψουν για να μιλησεις ΓΙΑ σκοντα ΣΕ φορμουλα και δεν το καταλαβαινεις μονο σου,τι να πω????????:fahne90:
Mαλλον φιλε μου η απαντηση σου ηταν ατυχης,καθως εγω δεν σε ρωτησα εαν ΕΣΥπροσωπικα εγραφες σε κατηγιρια formula 1,αλλα εαν εγραφες για skoda σε κατηγορια formula 1.εαν εσυ θεωρεις πως πρεπει να σου αποαγορεψουν για να μιλησεις ΓΙΑ σκοντα ΣΕ φορμουλα και δεν το καταλαβαινεις μονο σου,τι να πω????????:fahne90:
Το ζήτημα που θα έπρεπε να θέσουμε εδώ είναι το τι είναι αυτό που ορίζει την κατηγορία "High End"; Είναι η τιμή, είναι η απόδοση ως απόλυτο μέτρο, ή μήπως η σχέση απόδοσης τιμής;
η αποδοση. θελει κι ερωτημα αυτο?:nounder:
τώρα που είπες για lifestyle ειδα γραμμένο σε τοίχο με κόκκινο spray.
" Το Lifestlye ειναι μαγικό, γιατί μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα "
Απίστευτη ατάκα.
τώρα που είπες για lifestyle ειδα γραμμένο σε τοίχο με κόκκινο spray.
" Το Lifestlye ειναι μαγικό, γιατί μετατρέπει τα μηδενικά σε νούμερα "
Απίστευτη ατάκα.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.