ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

και εγώ , το ίδιο , αλλά δεν θα ήταν καλύτερα να δημιουργηθεί ενα ειδικό θέμα , αντίστοιχο του hi end , με αντίστοιχα "ταξικά" χαρακτηριστικά με συσκευές πληβίων που κάνουν σκόνη σε απόδοση (ίσως οχι σε εμφάνιση) συσκευές των ανωτέρω τάξεων ?

Αντε να δούμε πότε θα γίνει η Επανάσταση της Εργατικής Τάξης... :BDGBGDB55:

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

1. τα group ακροάσεων θα ονομάζονται Φράξια 1 , φράξια 2 , Φράξια 3 κ.ο.κ.
2. μετά τις ακροάσεις θα αναγιγνώσκονται εργασίες των μελών όπως : "Προλεταριακές συσκευές και μπουρζουά αυτιά " , " Το πέρασμα των ποσοτικών αλλαγών σε ποιοτικές " , " Προτσές ανάλυσης ενισχυτών και πηγών"
3. στα blind test το μαντήλι θα έχει οπωσδήποτε τυπωμένο πάνω του το σφυροδρέπανο .
4. οι συμμετέχοντες θα φορούν υποχρεωτικά τραγιάσκα και θα εισέρχονται μόνον εάν γνωρίζουν το απαραίτητο συνθηματικό που θα αλλάζει κάθε μέρα.
5. Μία φορά τον μήνα θα γίνεται αυτοκριτική όσων άκουσαν μουσική από σύστημα συνολικής αξίας ανω των 500 ευρώ . Οσοι υποτροπιάζουν θα διαγράφονται .

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

2. μετά τις ακροάσεις θα αναγιγνώσκονται εργασίες των μελών όπως : "Προλεταριακές συσκευές και μπουρζουά αυτιά " , " Το πέρασμα των ποσοτικών αλλαγών σε ποιοτικές " , " Προτσές ανάλυσης ενισχυτών και πηγών"
3. στα blind test το μαντήλι θα έχει οπωσδήποτε τυπωμένο πάνω του το σφυροδρέπανο .
4. οι συμμετέχοντες θα φορούν υποχρεωτικά τραγιάσκα και θα εισέρχονται μόνον εάν γνωρίζουν το απαραίτητο συνθηματικό που θα αλλάζει κάθε μέρα.
5. Μία φορά τον μήνα θα γίνεται αυτοκριτική όσων άκουσαν μουσική από σύστημα συνολικής αξίας ανω των 500 ευρώ . Οσοι υποτροπιάζουν θα διαγράφονται .

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: :grinning-smiley-043 :bang: :bang: :worshippy: :worshippy:

:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Φοβαμαι οπως εγινε το thread οτι θα ειμαι ... εκτος θεματος μιλωντας για το BS.

Καποιος λοιπον, σημερα το πρωι επισκεφτηκε το hi-end καταστημα carrefour οπου και αγορασε 2 ΒS.

Γρηγορα, γρηγορα, ολο αγωνια γυρισε στην οικια του και εβαλε και τα 2 στο ρευμα.

Το αποτελεσμα ηταν... περιεργο.

Το ενα ειχε κιτρινοπρασινο display ενω το αλλο εντονο πορτοκαλι (!)

Αμεσως, πακεταρισε το πρωτο και το εδωσε σε μια φιλη του :flipout:

Το δευτερο, το συνδεσε στην καλυτερη εισοδο του προενισχυτη του. Μετα απο 5ωρες στο repeat, εκανε μια πρωτη ακροαση και το αποτελεσμα αφηνε πολλες υποσχεσεις......:guitarist: :drummer:

Ο ιδιος επισης διερευσε οτι θα κανει ακροαση σε ολη τη γκαμα καλωδιων ηχειων της van den hul το σαββατοκυριακο, για να διαλεξει καποιο για το συστημα του.
Οπως ειπε, μονη επιδιωξη του ειναι η μουσικοτητα.

Τι εχω να πω για τον εν λογω κυριο ? Αλλο ενα θυμα, συν οτι τον εκλεψαν αφου αγορασε καθε BS 34.90ευρω.

κιτρινοπράσινο μπλεσκατούλι δεν έχω στη συλλογή μου .
Είσαι σίγουρος βρε φίλε ότι ήταν κιτρινοπράσινο ;;;;;

Ασε μας, μην παίζεις με τον πόνο μας ..... να χαρείς !!! :flipout: :flipout: :flipout:

Δυστηχώς έχει αγκυρωβολίσει στα 34.9 απο την Δευτέρα (το προηγούμενο Σάββατο είχε 29.9) κι έχω παραγγελία 15 κομμάτια για εξαγωγή.
icon10.gif

φίλε skaloumbakas καλοπροαίρετα σε ενημερώνω σε περίπτωση που έσύ και όσοι άλλοι ζείτε σε Ολύμπια ευδαιμονία και δεν το έχετε αντιληφθεί, οτι η (ψηφιακή ) επανάσταση έχει αρχίσει εδώ και πολύ καιρό με θεαματικά αποτελέσματα στην απόδοση των συσκευών καθ' εαυτή , αλλά ακόμα περισσότερο στη σχέση απόδοσης / τιμής τους. Αν το γεγονός αυτό δεν αρέσει σε κάποιους είτε γιατί χρησιμοποιούν το hi end σαν σύμβολο προσωπικής /κοινωνικης ανάδειξης επειδή μπορούν να αγοράζουν συσκευές που δεν μπορεί η πλειοψηφία των υπολοίπων θνητών (αναξάρτητα απο πόσο καταλαβαίνουν απο μουσική) είτε σε άλλους γιατί έχουν αντίθετα επαγκελματικά συμφέροντα αυτό δεν σημαίνει οτι εμείς οι υπόλοιποι χομπιστες πρέπει να συμβιβαστούμε με την λογική "όσο ακριβώτερα μηχανήματα έχω τόσο πιό καλή μουσική ακούω και τόσο πιό γνώστης είμαι" .
Μπήκες ποτέ στην διαδικασία του blind test ή φοβάσαι την κατάρευση του μύθου σου.
Τι γνώμη έχεις για τα αποτελέσματα του blind test που έκαναν με το blue sky κάποιοι συνφορμίτες ?
Αλλωστε και εσύ έγραψες πολύ καλές κριτικές για ένα οικονομικό pioneer και δέχτηκες ειρωνικά σχόλια με τα οποία δεν συμφωνώ
Πέρα απο τις κραυγές, τους ψίθυρους, τους υπαινιγμούς και τις ειρωνίες εδώ μεσα βγαίνουν και κάποια ουσιαστικά πράγματα που αφορούν όλους μας, σε σχέση με την απόλαυση που μπορεί να μας δώσει το χόμπυ μας αλλά και την τσέπη μας και αυτός νομίζω είναι ο σκοπός ενός φόρουμ.
Αν κάνω κάπου λάθος ας με διορθώσει κάποιος

... είτε γιατί χρησιμοποιούν το hi end σαν σύμβολο προσωπικής /κοινωνικης ανάδειξης ... (1)

... (αναξάρτητα απο πόσο καταλαβαίνουν απο μουσική) ... (2)

... Μπήκες ποτέ στην διαδικασία του blind test ή φοβάσαι την κατάρευση του μύθου σου. (3)

(1) Αν έψαχνε γιά κοινωνικη ανάδειξη , απλά θα άπλωνε τις ποδάρες του στο ταμπλό μιάς testarossa έξω από κανά καφέ περιωπής. Το να ασχολείται, τόσα χρόνια, ώρες ολόκληρες κλεισμένος μόνος του σε ένα σαλόνι και να παιδεύεται με μηχανήματα καλώδια και στησίματα μέχρι την μουσική νιρβάνα δεν μου λέει κάτι γιά σύμβολα .

(2) Αν δεν κάνω λάθος έχουν γραφτεί και κάποια music-reviews στο aca από τον πρόεδρό του...

(3) Το οτι η aca παρέα συχνά-πυκνά επισκέπτεται σπίτια και συστήματα δείχνει και την δυνατότητα γιά έκθεση-σύγκριση (blind test)

Ίσως αν έπαιρνες παραμάσχαλα το μπλεσκατούλι και το άκουγες στο σύστημά του να άλλαζες γνώμη. Βλέπεις στην ζωή αυτή δεν είναι όλα μία σχέση τιμής με απόδοση. Έχουμε και πάθη. Και όταν μπορούμε (σπάνια) τα πληρώνουμε.

-bye-

Δυστηχώς έχει αγκυρωβολίσει στα 34.9 απο την Δευτέρα (το προηγούμενο Σάββατο είχε 29.9) κι έχω παραγγελία 15 κομμάτια για εξαγωγή.
icon10.gif

Οχι βρε παιδιά στον Μαρινοπουλο στο Φάληρο που είναι δίπλα στο Factory Outlet είχε και τα δύο μοντέλα Blueσκατούλια το προηγούμενο Σάββατο:

Το 855 στα 34,90 ευρώ
Το 865 στα 29,90 ευρώ.

ΟΧΙ δεν αγόρασα ΚΑΝΕΝΑ από τα δύο. Απλώς τα είδα...

(1) Αν έψαχνε γιά κοινωνικη ανάδειξη , απλά θα άπλωνε τις ποδάρες του στο ταμπλό μιάς testarossa έξω από κανά καφέ περιωπής. Το να ασχολείται, τόσα χρόνια, ώρες ολόκληρες κλεισμένος μόνος του σε ένα σαλόνι και να παιδεύεται με μηχανήματα καλώδια και στησίματα μέχρι την μουσική νιρβάνα δεν μου λέει κάτι γιά σύμβολα .

(2) Αν δεν κάνω λάθος έχουν γραφτεί και κάποια music-reviews στο aca από τον πρόεδρό του...

(3) Το οτι η aca παρέα συχνά-πυκνά επισκέπτεται σπίτια και συστήματα δείχνει και την δυνατότητα γιά έκθεση-σύγκριση (blind test)

Ίσως αν έπαιρνες παραμάσχαλα το μπλεσκατούλι και το άκουγες στο σύστημά του να άλλαζες γνώμη. Βλέπεις στην ζωή αυτή δεν είναι όλα μία σχέση τιμής με απόδοση. Έχουμε και πάθη. Και όταν μπορούμε (σπάνια) τα πληρώνουμε.

-bye-

1) ο εγωισμός μας (και ο δικός μου μέσα) μπορεί να τρέφεται με πολλούς και περίεργους τρόπους συχνά ο κοινός τους παρανομαστής είναι η εκκεντρικότητα
2). για να είμαι αντικειμενικός συμφωνώ με κάποιες απο τις απόψεις του που έχει δημοσιοποιήσει και στα δύο φόρουμ αυτό δεν σημαίνει οτι πρέπει να συμφωνούμε σε όλα και πολύ περισσότερο να ανεχόμαστε τα ειρωνικά του σχόλια Απλά επισημαίνω την ύπαρξη και τέτοιας κατηγορίας χομπιστών που έχουν μετατρέψει τα μηχανήματα σε φετιχ Μήπως δεν υπάρχουν ? Σε κάποιο βαθμό όλοι το έχουμε περάσει το στάδιο απλά κάποιοι μένουν μόνιμα σε αυτό (κρίμα γιατί χάνουν οι ίδιοι) μέσα σε αυτούς και όσοι το προσεγγίζουν τεχνοκρατικά (πιστεύω ο skaloumpakas δεν ανήκει σε αυτούς)
3) μπήκαν στον κόπο ποτέ να εξετάσουν ισότιμα μια οικονομική συσκευή (εκτός από το blue sky στην οποία σύρθηκαν αναγκαστικά μετά από τέτοιο θόρυβο) ? αν ναι μπράβο τους έχουν ανοιχτό μυαλό . Αν όχι επαληθεύονται τα λόγια μου.
4) ναι λοιπόν όλα είναι σχέση τιμής απόδοσης σε αυτή τη ζωή. Αυτό το ξέρει ο κάθε ένας μας , είμαι περίεργος που το θέτεις σαν ερώτημα

Άλλο έκθεση-σύγκριση, άλλο blind test.

Αδυνατώ να πιστέψω ότι αυτό που έγραψα το πήρες στα σοβαρά!!! :flipout:

Αν όμως κάποιοι σε πίστεψαν και το αγόρασαν το Pioneer, είσαι έτοιμος να τους επιστρέψεις τα χρήματα που έδωσαν στην περίπτωση που δεν έμειναν βέβαια ικανοποιημένοι ;

Για φαντάσου τι έχει να πάθει ο guru αν μια μέρα βγει και μας πει ότι τελικά μας έκανε πλάκα !!! όπως πλάκα πλάκα τώρα εσύ εδώ μας λες για το δικό σου το Pionner !!! :violent-smiley-030: