ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Re: Απάντηση: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Παιδιά...Παιδιά...έχω νέα τρομερά...πήγε το ανηψάκι μου και έβαλε στον 'μπλέ ουρανό' ένα παλιό κοσάρικο κέρμα κιαυτό έπαιξε...τα στρουμφάκια....αλήθεια σας λέω...

:offtopic:

Μορφέα, η υπεράσπιση ήταν απο καθαρά κοστολογικους όρους. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπερκοστολογημένες συσκευές. To θέμα είναι όμως ότι η υπερκοστολόγηση είναι κακή ή μήπως αναγκαία. Ποιές εταιρίες έμειναν στον χάρτη; αυτές που έσβησαν ή που πουλήθηκαν δεν ήταν εταιρίες με καλά προιόντα; Οι εταιρίες που έμειναν καμμία δεν ήταν φθηνή.
Οχι μέχρι στιγμής δεν πήρα καλλίτερο ήχο. Ευελπιστώ να πάρω. Αν φαντασθείς ότι με diy κατασκυές πρέπει να πάρεις τουλάχιστο ισάξιο και πιθανώς καλλίτερο ήχο απο την κατηγορία τιμής που είναι το diy.
Βαγγέλη Μπέλλο μήπως το 717 θέλει αλλαγή λειζερ;

Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

Μορφέα, η υπεράσπιση ήταν απο καθαρά κοστολογικους όρους. Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν υπερκοστολογημένες συσκευές. To θέμα είναι όμως ότι η υπερκοστολόγηση είναι κακή ή μήπως αναγκαία. Ποιές εταιρίες έμειναν στον χάρτη; αυτές που έσβησαν ή που πουλήθηκαν δεν ήταν εταιρίες με καλά προιόντα; Οι εταιρίες που έμειναν καμμία δεν ήταν φθηνή.
Οχι μέχρι στιγμής δεν πήρα καλλίτερο ήχο. Ευελπιστώ να πάρω. Αν φαντασθείς ότι με diy κατασκυές πρέπει να πάρεις τουλάχιστο ισάξιο και πιθανώς καλλίτερο ήχο απο την κατηγορία τιμής που είναι το diy.
Βαγγέλη Μπέλλο μήπως το 717 θέλει αλλαγή λειζερ;

οχι βρε ... παιζει καλα ακομα !!!

ουτε κολαει ποτε ....

δεν εχω παρατηρησει αλλαγη στον ηχο του τοσον καιρο ...

αν και εχω ευαισθητο αυτι στις αλλαγες ......

θα του καθαρισω και το λειζερ ...μια που μου το πατε ..

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΛΕ ΟΥΡΑΝΟΣ,ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ,ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ.

οχι βρε ... παιζει καλα ακομα !!!

ουτε κολαει ποτε ....

δεν εχω παρατηρησει αλλαγη στον ηχο του τοσον καιρο ...

..

Βαγγελη,
Αλλαξα πριν λιγο καιρο το λεϊζερ απο το 63αρι μου και επαθα σοκ απο την διαφορα.(το εκανα χωρις να υπαρχει λιγος τελικα.Κολουσε ενα δισκακι αλλα ηταν χαλασμενο το δισκακι!!)
Ειναι εξαιρετικα δυσκολο να καταλαβεις διαφορες οτον το ακους καθε μερα
Αν ειναι φτηνο το λεϊζερ καντο....6 χρονια δεν ειναι λιγα .
Ασε που αυτος που μου το αλλαξε ,μου ειπε οτι ολα τα τζαμια που εχουν τα λεϊζερ ειναι πλαστικα και "θαμπωνουν" με την παροδο του χρονου,οποτε και λιγες ωρες λειτουργιας να εχει η ζημια εχει γινει.

Αυτά τα καθαριστικά που κυκλοφορούν για τον καθαρισμό του laser κάνουν δουλειά ή καταστρέφουν την επιφάνεια του φακού ?

Κάποτε που χρειάστηκε να καθαρίσω ένα laser, το καθάρισα με πεπιεσμένο αέρα. Αλλοι το καθαρίζουν με καθαρό οινόπνευμα αλλά εγώ το φοβάμαι.

Στο service των εταιριών με τι το καθαρίζουν ?

Αυτά τα καθαριστικά που κυκλοφορούν για τον καθαρισμό του laser κάνουν δουλειά ή καταστρέφουν την επιφάνεια του φακού ?

Κάποτε που χρειάστηκε να καθαρίσω ένα laser, το καθάρισα με πεπιεσμένο αέρα. Αλλοι το καθαρίζουν με καθαρό οινόπνευμα αλλά εγώ το φοβάμαι.

Αυτο με τον πεπιεσεμενο αερα με φοβιζουν, γιατι στα καλα καθουμενα βγαζουν και ενα υγρο το οποιο δε ξερω αν κανει καποια ζημια????.

Νομίζω το οινόπνευμα δεν ....
Δοκιμάστε με ισοπροπιλική αλκοόλη...

Καλό το οινόπνευμα και η ισοπροπιλική αλκοόλη αλλά
Αν ο φακός δεν είναι γυαλί και είναι πλαστικό μήπως
Του δημιουργήσει πρόβλημα ?

ούτε το καθαρίζουν ουτε καν , το κοιτάνε (ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΦΥΓΕ ,, ΡΕ ΜΑΣΤΟΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ,,,, ΜΑΣΤΟΡΑΣ¨¨ ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΦΥΓΕΕΕΕΕΕ:violent-smiley-030: :violent-smiley-030: :violent-smiley-030: )

Στο φαρμακείο, 7 ευρώ το λίτρο και καθάρισες.

(Μην το μυρίζετε καμιά ώρα.... γιατί.....
.... θα φυλάτε την πεθερά σας:flipout: )

Φιλαράκ, την πρώην πεθερά μου τη φιλούσα άνετα και χωρίς ισοπροπυλική... :7SFGSFG:

Μπορεί κάποιος να επιβεβαιώσει από τι υλικό είναι ο φακός; (εκτός κι αν βάζουν κι εδώ ό,τι λάχει)

ΑΚΡΥΛΙΚΟ !!!! ΜΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΕΩΡΙΤΙΚΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Το ακρυλικό όμως, αν χρησιμοποιηθεί πάνω του οργανική ένωση θα αλλοιωθεί (όμοια διαλύουν όμοια). Οπότε για τον καθαρισμό μόνο ανόργανους διαλύτες!

Το ακρυλικό όμως, αν χρησιμοποιηθεί πάνω του οργανική ένωση θα αλλοιωθεί (όμοια διαλύουν όμοια). Οπότε για τον καθαρισμό μόνο ανόργανους διαλύτες!

Το "όμοια διαλύουν όμοια" αναφέρεται στην πολικότητα ή μη των ουσιών. Οι αλκοόλες (οινόπνευμα και ισοπροπανόλη) είναι πολικές ενώσεις οπότε με μη πολικές δεν υπάρχει πρόβλημα. Γι αυτό εξάλλου το οινόπνευμα κυκλοφορεί σε πλαστικά μπουκάλια.
Οπωσδήποτε να αποφύγετε το ασετόν!!!!!!!!!