Μπλεξαμε!

Και δε χαίρεσαι? Θα χτυπήσεις την S3 με λιγότερα φράγκα.

Η S4 τι έγινε? Την πηδήξανε? Το 4άρι το θεωρούνε γρουσουζιά?

Η S3 είναι και στο δικό μου μυαλό μέσα. Πολύ καλό ζουμ η άτιμη.

Αντί να πάρω έναν 70-300 IS για την 350D μου χτυπάω μια S3 και είμαι τζετ. Ούτε άλλαξε φακούς ούτε τίποτα...

Ξέρω-ξέρω...θα μου πείτε για την ποιότητα της φωτό...

ναι αυτοί κάτι έχουν με το 4....
και g1 g2 g3 μετά πήγαν g5....

Για την 550 έχουμε αναφερθεί σε προηγούμενα θέματα. Δέστα....

Και μην εκνευρίζεσαι. Μηχανή θα αγοράσεις, όχι τίποτε σημαντικό. Δεν σου κάνει, παίρνεις άλλη.

Δεν εκνευριζομαι. Απλα με ενοχλει αυτο το "προβλημα" ΟΛΩΝ των ψηφιακων συσκευων να απαξιωνονται τοσο γρηγορα.

Ειδα το θεμα με την 550. Δεν μου κανει. Ομως δεν μου κανει και η S3 λογω του περιορισμου στο video (1Gb max per movie).

Ελπιζω η S5 να ερθει πριν τον Σεπτεμβριο γιατι τοτε την χρειαζομαι!

Re: Απάντηση: Μπλεξαμε!

Η S4 τι έγινε? Την πηδήξανε? Το 4άρι το θεωρούνε γρουσουζιά?

αυτό γίνεται γιατί τo "4" (πιθανότατα το "four") μοιάζει με το "πεθαίνω" σε ορισμένες ασιατικές γλώσσες (από το dpreview.com).

Είναι γρουσούζηδες οι Ιάπωνες τελικά! :flipout:

Re: Απάντηση: Μπλεξαμε!

αυτό γίνεται γιατί τo "4" (πιθανότατα το "four") μοιάζει με το "πεθαίνω" σε ορισμένες ασιατικές γλώσσες (από το dpreview.com).

Είναι γρουσούζηδες οι Ιάπωνες τελικά! :flipout:

Ναι, πλάκα έχουν αυτά με τα μοντέλα και τα ονόματα, διάφορα νούμερα κλπ!
Στα ξενοδοχεία δεν υπάρχει δωμάτιο με αριθμό 13 πολλές φορές ούτε κάν παράγωγό του!
Η Lancia dedra έχασε την Αμερικάνικη αγορά λόγω μακάβριου ονόματος στα αμερικάνικα αυτιά, το Seat Malaga εδώ εμφανίστηκε σαν Gredos, το Honda Fit στην Ευρώπη μετονομάστηκε σε Jazz, γιατί fit σε κάποιες βόρειες αγορές σήμαινε κάτι όχι και τόσο κόσμιο κλπ.

Και μιας και θυμήθηκα αυτοκίνητα, το συνέφερες το Volvo?

Μπα, τώρα ελέγχεται εάν υπάρχει ζημιά και στο πάτωμα. Μέχρι να πάρω τα στοιχεία από την Τροχαία, να τα στείλω στην ασφαλιστική του υπαιτίου, να το δει ο πραγματογνώμων, να δοθεί εντολή να λυθεί το όχημα για να ελεγχθεί η ζημιά κλπ πέρασαν 2 εβδομάδες. Θα συνέλθει, πού θα πάει.... ένα άλλο στην αντιπροσωπεία είχε συνέλθει από σύγκρουση με φορτηγό.

Για τις εμπορικές αποτυχίες λόγω ονομασίας, μία από τις πιο γνωστές ήταν η περίπτωση του Ford Nova προ 20ετίας στο Μεξικό. Δεν πούλησε καθόλου. No va (δεν τσουλάει) :flipout:

Μπα, τώρα ελέγχεται εάν υπάρχει ζημιά και στο πάτωμα. Μέχρι να πάρω τα στοιχεία από την Τροχαία, να τα στείλω στην ασφαλιστική του υπαιτίου, να το δει ο πραγματογνώμων, να δοθεί εντολή να λυθεί το όχημα για να ελεγχθεί η ζημιά κλπ πέρασαν 2 εβδομάδες. Θα συνέλθει, πού θα πάει.... ένα άλλο στην αντιπροσωπεία είχε συνέλθει από σύγκρουση με φορτηγό.

Ευτυχώς που τα Volvo έχουν ίσως την διασημότερη αντοχή σε συγκρούσεις! Σχεδιασμένα σε μια χώρα με δρόμους πίστες πατινάζ, αναγκαστικά και τα αμάξια θα είναι γερά και οι οδηγοί θα ξέρουν να οδηγούν και χωρίς πρόσφυση! :grandpa:
Εδώ που γλιστράει μια φορά τον χρόνο πώς να μάθουμε; :flipout:

Δυστυχώς η σχετική γραφειοκρατία συνήθως είναι πολύ πιο ενοχλητική κι απ' την όποια ζημιά... :mad:

Για τις εμπορικές αποτυχίες λόγω ονομασίας, μία από τις πιο γνωστές ήταν η περίπτωση του Ford Nova προ 20ετίας στο Μεξικό. Δεν πούλησε καθόλου. No va (δεν τσουλάει) :flipout:

Νο-va!! :D