Μπλοκαρα την Philips 42pfl5603D

18 June 2006
8,278
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα. Μπήκα προχθές στο κρυφό μενού της εν λόγο παλιάς 42αρας μου για να την συμμαζέψω λίγο χρωματικά κλπ και αφού το έκανα χάζευα τις υπόλοιπες επιλογές του μενού. Βρήκα κάπου μια επιλογή για DVB-T και MP4 και σκέφτηκα πως ίσως να έχει ψηφιακό δεκτή για digea μέσα τις και απλά να είναι απενεργοποιημένος. Ενεργοποίησα και τις 2 επιλογές αλλά τίποτα. Μου έβγαζε όμως ένα μήνυμα κατά την αλλαγή καναλιών για update κλπ που αγνόησα. Την επόμενη μέρα που πήγα να την ανάψω . αρνούταν να μπουτάρει και αφού άναβε το λευκό λαμπάκι του On για 5 δεύτερα , ξαναέκλεινε. Ψάχνοντας στο net βρήκα κάποιον ακόμα που έκανε την ίδια μ@λ@κια και του έλεγαν πως η tv ενεργοποιεί την αυτοπροστασία και μπορεί αν την αφήσει για 2 ώρες εκτός ρεύματος μπορεί και να επανέρθει . Το έκανα αλλά τίποτα. Σκέφτηκα μήπως έκαψες κάποιο πυκνωτή και την πήγα σ ένα φίλο ηλεκτρονικό να τη δει. Την τσέκαρε και μου είπε πως δεν έχει κάψει τίποτα αλλά δεν μπορεί να την ξεμπλοκάρει. Έχει κάνεις κάποια ιδέα για το πώς μπορώ να την επαναφέρω ανώδυνα χωρίς να χρειαστεί να την πάω στην αντιπροσωπεία και να με ¨σκίσουν¨ για ένα reset?

Τώρα ψάχνει να βρει dvb-t κύκλωμα ,αποτυγχανει και νομίζει οτι υπάρχει βλάβη. Θέλει σύνδεση στο service port και επαναπρογραμματισμο i guess.

Απάντηση: Re: Μπλοκαρα την Philips 42pfl5603D

Τώρα ψάχνει να βρει dvb-t κύκλωμα ,αποτυγχανει και νομίζει οτι υπάρχει βλάβη. Θέλει σύνδεση στο service port και επαναπρογραμματισμο i guess.
Ειναι κάτι που μπορώ να το κάνω κι εγω , η πρέπει να παει στη Philips?

Λοιπόν, μετα απο αρκετό διάβασμα καταφερα αν τη σηκώσω σε κατάσταση αναβαθμισης απ το USB. όλα καλα μεχρι εδω. Κατεβάζω το τελευταίο firmware της TV . (2009) απ το site της philips και το ρίχνω. Στο τέλος όμως λίγο πριν τελειωσει η αναβάθμιση μου λέει πως δεν ειναι συμβατό με το Upgrade Application της tv που ειναι το Q522E_0.64.30.5 ενώ το τελευταίο firmware θελει το : Q522E_0.64.79.0. Η tv τωρα εχει μεινει στην καρτέλα αναβάθμισης οταν την ανοίγω . Λογικά πρεπει να βρω μια παλαιώτερη έκδοση να της ριξω ε? Και που όμως την βρίσκω? Πήρα στην Philips και μου λένε πως θελει πολυ δουλειά και πρεπει να την παω εκει.