Μπλοκαρισμένες οι ελληνικές κάρτες μας από το AppStore....

18 June 2006
7,543
όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να κάνουμε καμιά αγορά από το iTunes-AppStore

...όχι ότι έχει καμιά σημασία (για να μην παρεξηγηθώ)..αυτό είναι το λιγότερο που μας συμβαίνει.....

.....απλά προς ενημέρωση μας.....

Για να ξεκαθαρίσω λίγο τα πράγματα , πριν 10μέρες είχα αγοράσει μια εφαρμογή με 0,99 για κάποιο λόγο η εφαρμογή αυτή δεν είχε πληρωθεί και φαινόταν σαν υπόλοιπο προς πληρωμή στο λογαριασμό μου αυτός ήταν ο λόγος που δεν με άφηνε να κάνω update αλλά ούτε και να κατεβάσω οποιαδήποτε εφαρμογή.

Πέρασα μια iTunes gift card και λύθηκαν όλα , επειδή βλέπω το πανηγύρι με τις τράπεζες να κρατάει για καιρό καλό είναι όποιος έχει σκοπό να αγοράσει κάποια εφαρμογή να προμηθευτεί μια itunes gift card όσο ακόμα υπάρχουν.

Τουλάχιστον στα Lidl της Καλλιθέας υπάρχουν πλέον iTunes cards των 15 και 50 ευρώ.
Ακόμη για τα paid accounts στο iCloud που έχουν λήξει και μόνο για τους έλληνες χρήστες, η ανανέωση μπορεί να γίνει έως και 9 Αυγούστου 2015.Μέχρι τότε τα accounts ισχύουν κανονικά χωρίς επιπλέον χρέωση για τους Ελληνες!:SFGSFGSF:

Σιγά σιγά τα μέτρα γίνονται και λιγότερα...

10. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο ίντερνετ;

ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.
Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:
- μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,
- εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:
- αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών,
- πληρωμές ξενοδοχείων,
- ενοικιάσεις αυτοκινήτων,
- πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών,
- πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications),
- πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ.) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα,
- πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ.),
- πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.

πηγή : http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=725862

Βρε παιδιά σήμερα έκανα εξαργύρωση μιας iTunes κάρτας των 15 ευρώ αλλά πάλι μου ζητάει επαλήθευση στοιχείων και δε με αφήνει να προχωρήσω σε κατέβασμα εφαρμογών.

σωστός...κι εγώ πήγα να επαληθεύσω την χρεωστική κάρτα που έχω μέσα και μου απορρίφθηκε...

είδωμεν....είπαμε αυτά είναι τα λιγότερα....

Ok με την iTunes κάρτα. Έπρεπε να καταργήσω την πιστωτική που είχα από παλιά εισάγει και η οποία τώρα δεν περνάει καθώς ελληνική. Αφού την κατήργησα, λειτουργεί κανονικά με την προπληρωμένη κάρτα.

Το Paypal παντως μολις το απογευμα σημερα μου ξεμπλοκαρε την χρηση πιστωτικης.

Για ξανατσεκαρετε το....

Παντως στο νημα του paypal θα δειτε οτι κι αλλοι κατοχοι American Express αγοραζουν πλεον κανονικα μεσω του paypal.

Και απο οτι ακουσα η αγορα apps συντομα θα αποκατασταθει σε ολες τις μορφες πληρωμης.

Παντως στο νημα του paypal θα δειτε οτι κι αλλοι κατοχοι American Express αγοραζουν πλεον κανονικα μεσω του paypal.

Και απο οτι ακουσα η αγορα apps συντομα θα αποκατασταθει σε ολες τις μορφες πληρωμης.

Η πιστωτική ναι.. Η χρεωστική ΑΜΕΧ δεν παιζει ακόμα..

...από χθες μπορούμε να αγοράζουμε από το App Store...αγόρασα κανονικά χρεώνοντας μια χρεωστική μου (και πιστωτική δεν έχει πρόβλημα)....

ΥΓ: πλήρωσα και τη συνδρομή του Spotify επίσης....

Δεν ξερω τι λετε παντως πριν απο λίγο έφαγα πορτα με paypal με πιστωτική της εθνικής για 3,4ευρω (πληρωμή για ενα παιχνιδι android για αγορά gems).

Re: Απάντηση: Μπλοκαρισμένες οι ελληνικές κάρτες μας από το AppStore....

...από χθες μπορούμε να αγοράζουμε από το App Store...αγόρασα κανονικά χρεώνοντας μια χρεωστική μου (και πιστωτική δεν έχει πρόβλημα)....

ΥΓ: πλήρωσα και τη συνδρομή του Spotify επίσης....

Εγώ εφαγα πόρτα τόσο στο Itunes οσο και στο Google με χρεωστική της Alpha πάντως..
Πολύ φοβάμαι οτι η κατάσταση αυτή θα κρατήσει κάμποσο καιρό ακομα.,,