Μποϊκοτάζ στις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων !

Re: Απάντηση: Μποϊκοτάζ στις μεγάλες αλυσίδες τροφίμων !

Μια πρότεινα εγω που καλύπτει την Β. Ελλάδα , πιθανόν καποιος φιλος να βρει κατι αντιστοιχο για Αθηνα.

Εγώ πάντως δεν έχω βρει κάπου προϊόντα φθηνότερα απ' τον Σκλαβενίτη.......

Εγώ πάντως δεν έχω βρει κάπου προϊόντα φθηνότερα απ' τον Σκλαβενίτη.......

επειδη σκλαβενιτη εμεις δεν εχουμε , σε σχεση με καρφουροπουλο ειναι αισθητα φθηνοτερος?

επειδη σκλαβενιτη εμεις δεν εχουμε , σε σχεση με καρφουροπουλο ειναι αισθητα φθηνοτερος?

Στο Carrefour μία-δυο φορές έχω πάει για ψώνια. Δεν πρόσεξα τιμές, καθότι δεν διακινεί τα περισσότερα απ' τα προϊόντα που συνήθως αγοράζω. Μεταξύ Βερόπουλου - Βασιλόπουλου και Σκλαβενίτη, ο τελευταίος είναι φθηνότερος......

Eχει μερικα προϊοντα που ειναι φθηνοτερα, κατα πολυ.
Γι`αυτο και παω.
Ειδικα καποια με δικη του φιρμα επανω.
Αλλά δεν τα εχει διαθεσιμα σε ολα τα καταστηματα.
Ενα παραδειγμα ειναι οτι βρισκεις αλατι για πλυντ. πιατων στο 1/4 γνωστης, σχεδον μονοπωλιακης, μαρκας απορρυπαντιων πιατων.
Εχει και αλλα τετοια, αν τα εχει διαθεσιμα στο καταστημα...
Στα υπολοιπα ειναι ακριβοτερος.
Αλλά αν πας μεχρι εκει, καψεις βενζινη, δεν πας αλλου για ενα δυο πραγματα για να καψεις και αλλη βενζινη...

Τον τελευταίο καιρό και εγώ πηγαίνω αποκλειστικά στα 3B markets. Τεράστια διαφορά στην τιμή. Βέβαια δεν έχει προϊόντα ψυγείου, αλλά το χοντρό χρήμα είναι στα υπόλοιπα.

Τον τελευταίο καιρό και εγώ πηγαίνω αποκλειστικά στα 3B markets. Τεράστια διαφορά στην τιμή. Βέβαια δεν έχει προϊόντα ψυγείου, αλλά το χοντρό χρήμα είναι στα υπόλοιπα.

συμφωνω. Ειναι το καταστημα που ανεφερα στην αρχη του νηματος. Να σφιξουν λιγο οι κωλοι των μεγαλων. Για να δουμε.

Στο Carrefour μία-δυο φορές έχω πάει για ψώνια. Δεν πρόσεξα τιμές, καθότι δεν διακινεί τα περισσότερα απ' τα προϊόντα που συνήθως αγοράζω. Μεταξύ Βερόπουλου - Βασιλόπουλου και Σκλαβενίτη, ο τελευταίος είναι φθηνότερος......

true.....

Και δινει και δουλεια σε τοσο κοσμο .

Ειναι το μοναδικο σουπερ μαρκετ που δεν εχει περασει σε ξενα χερια.

Ο Γαλαξιας εχει περασει εδω και χρονια στον Αρβανιτιδη[αν δεν κανω λαθος] ο οποιος Αρβανιτιδης ειναι η επιτομη των εισαγωμενων προιοντων απο Τσεχια,Σκοπια κλπ,μαζι με καποιες αλλες ιδιοκτησιακες ιδιαιτεροτητες

Aπ οτι βλεπω Λακη εχεις δικιο.Αλλα πρεπει να πουλησε μεγαλο αριθμο καταστηματων σε Θεσ/νικη και Χαλκιδικη [τουλαχιστον]στον Αρβανιτιδη,γιατι αυτα πλεον δεν αναφερονται στο καταλογο της εταιριας.Φαινεται οτι εγιναν μετα το 2008 ,και τον θανατο του ιδρυτη

Aπ οτι βλεπω Λακη εχεις δικιο.Αλλα πρεπει να πουλησε μεγαλο αριθμο καταστηματων σε Θεσ/νικη και Χαλκιδικη [τουλαχιστον]στον Αρβανιτιδη,γιατι αυτα πλεον δεν αναφερονται στο καταλογο της εταιριας.Φαινεται οτι εγιναν μετα το 2008 ,και τον θανατο του ιδρυτη

5 ειναι οι ιδρυτες.