Μπομπινόφωνα

Έχω έναν πολύ καλό επιπλοποιό που μου έφτιαξε ένα έπιπλο για να "σπιτώσω" τα μηχανήματά μου. Μαζί με αυτό μου έφτιαξε και δυο νεα ξύλινα πλαινά για το ΑΚΑΙ μου, γιατί τα μαύρα που είχε δε μου άρεσαν καθόλου.
Μπορώ αν θες να τον ρωτήσω πόσο θέλει να σου φτιάξει τα πλαινά, γιατί τα δικά μου ήταν μέσα στη συνολική τιμή του επίπλου...
Στις παρακάτω φωτό, μπορείς να καταλάβεις τι δουλειά κάνει...:2thumb22sup:

p1050998m.jpg

p1060001g.jpg

p1050314q.jpg

Στείλε μου pm να μιλήσουμε.. (αν και υποθέτω οτι είσαι έτοιμος απ' ότι βλέπω!)-bye-
Καλορίζικο!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ.
Ξέρεις δεν μπορούσα να περιμένω και έγινα ξυλουργός και μιάς και είμαι και μηχανουργός, το αποτέλεσμα είναι αυτό.!!!!(Τα nab hubs και τα πλαινά είναι δικές μου δημιουργείες!!!)

1000634a.jpg

1000635k.jpg

1000609q.jpg

1000642q.jpg

1000604u.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=wh-MXhmeNCc

Eξαιρετική δουλειά έκανες!!!
Θαυμάζω όπως (φαντάζομαι) και όσοι διαβάζουν αυτό το post, όλα τα υπέροχα αυτά μπομπινόφωνα, που τους έδωσες ζωή!
Τα συγχαρητήριά μου!:aktion033:

Eξαιρετική δουλειά έκανες!!!
Θαυμάζω όπως (φαντάζομαι) και όσοι διαβάζουν αυτό το post, όλα τα υπέροχα αυτά μπομπινόφωνα, που τους έδωσες ζωή!
Τα συγχαρητήριά μου!:aktion033:
+100000000000
Και τα δικα μου

Να ευχαριστήσω πολύ τους καλούς φίλους Πέτρο, Βασίλη και Νότη που ήρθαν για μια χαλαρή ...μπομπινοακροασούλα σήμερα στο σπίτι..
Στην παρακάτω φωτό ο Πέτρος έχει καρφωμένο το βλέμμα του στο μεγενθυτικό φακό για τον έλεγχο των κεφαλών, ενώ ο Νότης πανευτυχής που μας έδωσε ικανοποίηση με τις εκπληκτικές μπομπίνες που έφερε για ακρόαση, περιμένει να ακούσει το επόμενο κομμάτι!
p1060041k.jpg

Εδώ όλη η παρεούλα, χαρούμενη και ευδιάθετη από τις ακροάσεις του μπομπινόφωνου και των πικάπ. Από αριστερά προς τα δεξιά η αφεντομουτσουνάρα μου, ο Πέτρος, ο Βασίλης και ο Νότης. Ολοκληρωμένη Κυριακάτικη ...αναλογικοφρικουλίαση!!!!!
p1060042d.jpg

Last edited:
Τελικά είναι αρώστια! Μικρόβιο που δεν σκοτώνεται...Αν και απέφευγα το συγκεκριμένο είδος μηχανημάτων αναπαραγωγής είμαι εδώ και λίγο καιρό κάτοχος ενός Pioneer RT-909 και βρίσκομαι στην διαδικασία συντήρησής του. Φωτογραφίες θα ανεβάσω σύντομα. Πιθανώς μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα υπάρχει και ένα ακόμα κομμάτι διαθέσιμο προς πώληση. Τα λόγια είναι περιτά για το εν λόγω μοντέλο. Αν και θα γούσταρα και ένα ΑΚΑΙ, στο μέλλον...
Stay tuned...
Φιλικά,
Γιάννης

Να ευχαριστήσω πολύ τους καλούς φίλους Πέτρο, Βασίλη και Νότη που ήρθαν για μια χαλαρή ...μπομπινοακροασούλα σήμερα στο σπίτι..
Στην παρακάτω φωτό ο Πέτρος έχει καρφωμένο το βλέμμα του στο μεγενθυτικό φακό για τον έλεγχο των κεφαλών, ενώ ο Νότης πανευτυχής που μας έδωσε ικανοποίηση με τις εκπληκτικές μπομπίνες που έφερε για ακρόαση, περιμένει να ακούσει το επόμενο κομμάτι!
p1060041k.jpg

Εδώ όλη η παρεούλα, χαρούμενη και ευδιάθετη από τις ακροάσεις του μπομπινόφωνου και των πικάπ. Από αριστερά προς τα δεξιά η αφεντομουτσουνάρα μου, ο Πέτρος, ο Βασίλης και ο Νότης. Ολοκληρωμένη Κυριακάτικη ...αναλογικοφρικουλίαση!!!!!
p1060042d.jpg

Παιδιά νάστε καλά να χαιρόσαστε το μεράκι σας!
Πραγματικά είδα τις φάτσες σας στις φωτγραφίες και ζήλεψα που δεν ήμουν εκεί να ζήσω τον χαβαλέ..

Φίλε Delamostre άψογο το σύστημα! και ρετρολάγνο όπως μου αρέσει!!Ο τελικός είναι Οnkyo; Tί κασετοφωνάρα είναι αυτή κάτω απο την μπομπινοφωνάρα;
Αλήθεια ηχεία δεν είδα....

Nα ελιστε καλά όλοι και ευχαριστώ που στείλατε λίγη ξένοιαστη αύρα εδώ ..στο νησί των μωρών..

Ευχαριστώ.
Ξέρεις δεν μπορούσα να περιμένω και έγινα ξυλουργός και μιάς και είμαι και μηχανουργός, το αποτέλεσμα είναι αυτό.!!!!(Τα nab hubs και τα πλαινά είναι δικές μου δημιουργείες!!!)

1000634a.jpg

1000635k.jpg

1000609q.jpg

1000642q.jpg

1000604u.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=wh-MXhmeNCc

Σε λίγο καιρό σε βλέπω να κόβεις και εισητήριο για τους επισκέπτες!! :flipout:
Γιασου ρε Νότη Μερακλή Παιχταρά!!

Παιδιά σας ευχαριστώ για την κοινωνικότητά σας! Δεν είστε μόνο χομπίστες
και μουσικόφιλοι, αλλά και ανοιχτοί, φιλόξενοι, απλοί άνθρωποι. Από το είδος
δηλαδή, που βρίσκεται υπό εξαφάνιση έτσι όπως καταντήσαμε τη χώρα μας.
Σταμάτη το φιλόξενο σπίτι σου να είναι πάντα ανοιχτό και γεμάτο από ανθρώπους
που σε εκτιμούν, πέρασε στα υπέροχα παιδάκια σου το δικό σου
μύνημα για να συνεχιστεί το ''είδος''! Να χαίρεσαι τη γλυκιά σου οικογένεια.
Πέτρο και Βασίλη είσαστε Ωραίοι άνθρωποι και οι 2 ώρες που βρεθήκαμε μαζί
με ζέσταναν. Νά'στε καλά και στο επανειδείν!

Παιδιά νάστε καλά να χαιρόσαστε το μεράκι σας!
Πραγματικά είδα τις φάτσες σας στις φωτγραφίες και ζήλεψα που δεν ήμουν εκεί να ζήσω τον χαβαλέ..

Φίλε Delamostre άψογο το σύστημα! και ρετρολάγνο όπως μου αρέσει!!Ο τελικός είναι Οnkyo; Tί κασετοφωνάρα είναι αυτή κάτω απο την μπομπινοφωνάρα;
Αλήθεια ηχεία δεν είδα....

Nα ειστε καλά όλοι και ευχαριστώ που στείλατε λίγη ξένοιαστη αύρα εδώ ..στο νησί των μωρών..

Κοίτα να δεις... η αρρώστια είναι ίδια για όλους εμάς τους παλαβούς που γράφουμε εδώ μέσα ή και αλλού! Κατά βάθος είμαστε μικρά παιδιά που παίζουν με τα παιχνίδια τους και γουστάρουν!

Το σύστημα αποτελείται από Οnkyo P-304 προενισχυτή, Onkyo M-504 τελικό, Onkyo U-30 selector unit, Onkyo T-9990 tuner, Onkyo EQ-540 equalizer με γεννήτρια ροζ θορύβου για ισσοστάθμιση χώρου με μικρόφωνο, Nakamichi ZX-7 κασσετόφωνο, ΑΚΑΙ GΧ-747 dbx μπομπινόφωνο, Lenco L-75 πικάπ με κεφαλή Denon DL-160, Technics SL-1210 MK2 με κεφαλή Shure M-91 original needle, Sony EP-9ES επεξεργαστής για σύνδεση με pc και αποκωδικοποίηση D/A stereo, DVD Pioneer DV-636 για SACD player, JVC HR-S8500 S-VHS video για αναλογική εγγραφή-αναπαραγωγή ήχου και AKAI DT-220 programmable audio timer...

p1060072.jpg

Ηχεία τα Blueroom Minipods μαζί με το bass station. Είναι τοποθετημένα ψηλά προς αποφυγή ανακλάσεων από τα έπιπλα.
Tα Minipods είναι σχεδιασμένα από τους μηχανικούς της B&W που σχεδίασαν και υλοποίησαν τα Nautilus.
http://www.scandyna-speakers.com/products/minipod.aspx
Εξ' ου και οι σχεδιαστικές καταβολές τους...

p1060071ag.jpg

Την επόμενη φορά θα είσαι κι εσύ μέσα με τους "τρελλούς"!!:fahne90:

Παιδιά σας ευχαριστώ για την κοινωνικότητά σας! Δεν είστε μόνο χομπίστες
και μουσικόφιλοι, αλλά και ανοιχτοί, φιλόξενοι, απλοί άνθρωποι. Από το είδος
δηλαδή, που βρίσκεται υπό εξαφάνιση έτσι όπως καταντήσαμε τη χώρα μας.
Σταμάτη το φιλόξενο σπίτι σου να είναι πάντα ανοιχτό και γεμάτο από ανθρώπους
που σε εκτιμούν, πέρασε στα υπέροχα παιδάκια σου το δικό σου
μύνημα για να συνεχιστεί το ''είδος''! Να χαίρεσαι τη γλυκιά σου οικογένεια.
Πέτρο και Βασίλη είσαστε Ωραίοι άνθρωποι και οι 2 ώρες που βρεθήκαμε μαζί
με ζέσταναν. Νά'στε καλά και στο επανειδείν!

Νότη να σ' ευχαριστήσω πολύ που ήρθες να περάσουμε όμορφα το Κυριακάτικο πρωινό!
Πραγματικός γνώστης μουσικής και υπέροχος άνθρωπος ο Νότης!

Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε δε βγάζω καφέ... Έχε άδειο στομάχι και πάμε για φόρτωμα σε ρακιές και μεζέδια!!!:ernaehrung004:

Νότη να σ' ευχαριστήσω πολύ που ήρθες να περάσουμε όμορφα το Κυριακάτικο πρωινό!
Πραγματικός γνώστης μουσικής και υπέροχος άνθρωπος ο Νότης!

Την επόμενη φορά που θα βρεθούμε δε βγάζω καφέ... Έχε άδειο στομάχι και πάμε για φόρτωμα σε ρακιές και μεζέδια!!!:ernaehrung004:

Ο Νοτης ειναι πραγματικος θησαυρος!!!
Να ερθω κιεγω; (Μυριζω απο τωρα τα μεζεδια και τις ρακες!!!! :flipout: )

Ο Νοτης ειναι πραγματικος θησαυρος!!!
Να ερθω κιεγω; (Μυριζω απο τωρα τα μεζεδια και τις ρακες!!!! :flipout: )
Εννοείται οτι θα είσαι μέσα! Κοίτα μόνο να μην πάρεις αυτοκίνητο και σε μπουζουριάσουν σε κανένα αλκοτέστ..:flipout:

Την καληνύχτα μου σε όλους!!-bye-

Σημερα πηγα για ακροαση στου φιλου ΝΟΤΗ . Εμεινα εκπληκτος απο τον πλουραλισμο της μουσικης του παιδειας και την παρουσια του.Εκπληκτικα ακουσματα εκπληκτικος τυπος πολυ ψαγμενος. Εκει καταλαβα οτι μουσικη ειναι το καλο υλικο και οχι τα ακριβα μηχανηματα.Σε ευχαριστω απο καρδιας φιλε ΝΟΤΗ.

Πρώτη μέρα σαν συνταξιούχος και ήπιαμε καφεδάκι με τον Δημήτρη. Λίγο υπερβολικά αυτά που λέει, απλώς ακούσαμε λίγη καλή jazz και φουμάραμε
λίγο καλό καπνό!
Ανοιχτή είναι η πρόσκληση για όποιον φίλο έχει χρόνο και διάθεση για μουσικοπαρέα.

Εδώ ο Δημήτρης ρίχνει μια ματιά στη δισκοθήκη

1000653f.jpg

Κι εδώ ντοκουμέντο από το πεδίο της μάχης

1000656k.jpg

1000652r.jpg