Αν στο προβληματισμο προστεθουν ταΕίναι σχεδόν ισοδύναμα. Θα προτιμούσα το Revox pr99 ΙΙ ή ΙΙΙ ειδικά για τον ευρωπαϊκό χώρο λόγω ευκολίας στην εύρεση ανταλλακτικών (βασίζεται στη μηχανική πλατφόρμα του Β77).
Αν στο προβληματισμο προστεθουν τα
Technics rs1500
Akai gx 635 b
Akai gx 747
Ποια θα ηταν η σειρα επιλογής σας?
Ευχαριστω
Το έχεις ακόμα;
Μέγα κρίμα Billy που δεν το έχεις πια. Ο Paravicini είχε κάνει κάποιες μετατροπές που το απογείωνε. Το είχε φίλος με τις μετατροπές και πράγματι ήταν πολύ καλό.Όχι.....δυστυχώς, έφυγε εν αγνοία μου όταν ήμουν φαντάρος χωρίς δική μου υπαιτιότητα.
Ακόμη το αναπολώ!
@Βλάση, το είχε ο πατέρας μου απο τη δεκαετία του 60.
Το διαπιστώνουμε συχνα πυκνάΌπως και αλλού δήλωσα,είμαι άτομο με αδυναμίες που προσπαθώ να χαλιναγωγήσω,όχι πάντα με επιτυχία.....άνθρωπος είμαι.
Ώ θεοί, -είπε κάποιος- ευτυχώς που έχουμε πάθη, για να μπορούμε να είμαστε άνθρωποι!Όπως και αλλού δήλωσα,είμαι άτομο με αδυναμίες που προσπαθώ να χαλιναγωγήσω,όχι πάντα με επιτυχία.....άνθρωπος είμαι.
Όπως και αλλού δήλωσα,είμαι άτομο με αδυναμίες που προσπαθώ να χαλιναγωγήσω,όχι πάντα με επιτυχία.....άνθρωπος είμαι.
Ιδού
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.