Άδειες μπομπίνες μπορείς να βρεις αν ψάξεις στο ebay. Κάποιες μάλιστα που αγόρασα από Αυστραλία είχαν και τανία μαζί. Ήταν μάστερς προκλασικής μουσικής που πετάχτηκαν από κάπιο στούντιο. Χρειάστηκε λίγο ψάξιμο με κάποιο φίλο για να μπορέσουμε να τις ακούσουμε σωστά. Να βρούμε τη σωστή ταχύτητα αλλά το σπουδαιότερο το ότι ακούγαμε ανάποδα. Λ.Σ.Γεια σε ολους.Εγω εχω ενα AKAI 1720L που ειλικρινα το λατρευω και συμφωνω με οτι εχετε πει.Μπορειτε να μου πειτε πως και που μπορω να βρω
αδειες μπομπινες? Ευχαριστω πολυ!
Εννοώ το να είναι η ταινία τυλιγμένη έτσι ώστε όταν την βάλεις κανονικά για να παίξει την ακούς ανάποδα από το τέλος προς την αρχή.Λ.Σ.Τι εννοείς ''ανάποδα''?
Άδειες μπομπίνες μπορείς να βρεις αν ψάξεις στο ebay. Κάποιες μάλιστα που αγόρασα από Αυστραλία είχαν και τανία μαζί. Ήταν μάστερς προκλασικής μουσικής που πετάχτηκαν από κάπιο στούντιο. Χρειάστηκε λίγο ψάξιμο με κάποιο φίλο για να μπορέσουμε να τις ακούσουμε σωστά. Να βρούμε τη σωστή ταχύτητα αλλά το σπουδαιότερο το ότι ακούγαμε ανάποδα. Λ.Σ.
Δές το καλύτερα, είναι το δικό μου καί ταξιδεύει γιά Ελλάδα.!Νότη, καλώς ήρθες !
Αν η φωτο είναι από το δικό σου… ακόμα και σε αυτή τη μικρή ανάλυση, αστράφτει
Καλή Διασκέδαση!
Άντε μιά και ξαναρχίσαμε να και τα δικά μου
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.