Μπομπινόφωνα

ΚΑΙ...

$(KGrHqR,!iQE2Lpu9gu,BNr4I6VyCg~~_3.JPG

Akai 1800-SS Quad Reel Tape Deck & 8 Track Player

ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΗΣ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ....
ΠΟΣΟ ΑΡΑΓΕ? ΚΑΙ ΘΑ ΑΞΙΖΗ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

atr_60_16_analog.jpg

ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΩ ΣΕ ΠΕΙΡΑΣΜΟ....

$%28KGrHqEOKpoE0UegnOKhBN%28Z+yB79w%7E%7E_12.JPG

AKAI GX 400D-SS 4 CHANNEL/STEREO REEL TAPE DECK

Αυτό το AKAI είναι από τα πλέον συλλεκτικά, βγήκε σε πολύ περιορισμένο
αριθμό κομματιων και έχει από 2.000 - 2.500 Ε σε καλή κατάσταση.

Eρωτηση
Θα μπορεσουμε να βρουμε στην Αθηνα τεχνικο για να κανει service στο Studer μου????Διοτι απο Θεσσαλονικη μερια δεν το βλεπω να βγαζουμε ακρη και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο διοτι εδειξα γαιδουρινη υπομονη αλλα δεν ηξερα που εμπλεκα
Κριμα διοτι δεν με προετειμασανε για κατι τετοιο ανθρωποι που ισως να ξερανε κατι παραπανω απο εμενα για τη ταχυτητα του η μαλλον την αναισθησια του
Απλα δινω διορια στον τυπο μεχρι την Παρασκευη αν δεν εχει κανενα νεο θα του ζητησω να μου το στειλει πισω
Παρακαλω οποιος μπορει μια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη

@Για όσους δεν θέλουν να ψάχνονται με πομπίνες για τον διαβόητο αναλογικό ήχο (με δυναμικά...), όπως έχει γραφεί στο παρελθόν, μπορούν να ψαχτούν με VHS ΗΙ-FI.
Τρομερή ποιότητα αναλογικού ήχου, δυναμικά, αξεπέραστη ροή, χαμηλό κόστος κτήσης/χρήσης, αμελητέα συντήρηση..., αναλώσιμα από το μαγαζάκι της γειτονιάς.
Πλήρες φάσμα και απουσία ανάγκης (ενίοτε για μερικά μαγνητόφωνα) συστημάτων αποθορυβοποίησης...
Για άρρωστους ή εγγραφάκηδες, αξίζει μια δοκιμή.

@Υπέρηχα πως το ξέχασα να σε το πω ρε συ...
Πάρε βίντεο για να δεις!

Attachments

• DSC02233.jpg
    DSC02233.jpg
    44.1 KB · Views: 202
@Για όσους δεν θέλουν να ψάχνονται με πομπίνες για τον διαβόητο αναλογικό ήχο (με δυναμικά...), όπως έχει γραφεί στο παρελθόν, μπορούν να ψαχτούν με VHS ΗΙ-FI.
Τρομερή ποιότητα αναλογικού ήχου, δυναμικά, αξεπέραστη ροή, χαμηλό κόστος κτήσης/χρήσης, αμελητέα συντήρηση..., αναλώσιμα από το μαγαζάκι της γειτονιάς.
Πλήρες φάσμα και απουσία ανάγκης (ενίοτε για μερικά μαγνητόφωνα) συστημάτων αποθορυβοποίησης...

Πάρε βίντεο για να δεις!

+1 !

Re: Απάντηση: Μπομπινόφωνα

Πάρε βίντεο για να δεις!

+1000000000000!!!! (Γειά σου Μπιλ!!)

:SFGSFGSF::SFGSFGSF::SFGSFGSF:
Από τότε που βγήκε το Hi-Fi Video, η μπομπίνα πήγε στο περιθώριο από θέμα καθαρά "ποιότητας εγγραφής"!
Η αλήθεια είναι οτι στο "μάτι" δεν μπόρεσε να την αντικαταστήσει, λόγω του πολύ όμορφότερου σχεδιασμού της μπομπίνας, πάνω στη μηχανή του RtR...
Υπάρχει όμως ένα μεγάλο ΑΛΛΑ....
Η απόλυτη αναλογική εγγραφή, μόνο με Video πραγματοποιείται!

Να το δικό μου "RtR Killer"!!!
JVC HR-S8500....

jvc1i.jpg

jvc2r.jpg

.......Παρ' όλα αυτά που έγραψα παραπάνω, συνεχίζω να είμαι FUN των RtR!!!!!!
Αν και δεν έχω κανένα από τα όμορφα αυτά κοσμήματα (και θα ήθελα πολύ να αποκτήσω), εν τούτοις έχω 6-7 μπομπινοταινίες και reel ΝΑΒ adapters, για να μπένω στην ...κούρσα της προσμονής!!!:turtle:

Εννοείτε την εγγραφή αποκλειστικά ήχου στη θέση του σήματος εικόνας της βιντεοκασέτας; Είστε σίγουρη για την αναλογική εγγραφή; Γιατί αν θυμάμαι καλά σε ένα βίντεο B&O να λέει για ψηφιακή εγγραφή με αυτό τον τρόπο.

Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

Εννοείτε την εγγραφή αποκλειστικά ήχου στη θέση του σήματος εικόνας της βιντεοκασέτας; Είστε σίγουρη για την αναλογική εγγραφή; Γιατί αν θυμάμαι καλά σε ένα βίντεο B&O να λέει για ψηφιακή εγγραφή με αυτό τον τρόπο.

Αυτό ίσχυε στο κύκνειο άσμα του VHS το D-VHS (όπου D= digital)
Μάλλον το B&Ο τέτοιο θα ήταν.

Το video κάνει καθαρόαιμη αναλογική εγγραφή και μάλιστα σε πλάτος ταινίας, σχεδόν δυόμιση φορές μεγαλύτερο από την μπομπίνα.
Οι κεφαλές του εγγράφουν σε όλο το πλάτος της ταινίας, χωρίς εικόνα και όπως καταλαβαίνεις είναι τεράστια η πληροφορία που περνιέται πάνω της...

Έχεις κάνει σύγκριση το VHS με το μπομπινόφωνο των 2'' σε 32ips;
Διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το 1/4'' πλάτος με τη 1'' του VHS!
Τα μαγνητόφωνα έχουν σαφώς καλύτερα κυκλώματα ήχου και είναι
σχεδιασμένα να τον υπηρετούν.

Eρωτηση
Θα μπορεσουμε να βρουμε στην Αθηνα τεχνικο για να κανει service στο Studer μου????Διοτι απο Θεσσαλονικη μερια δεν το βλεπω να βγαζουμε ακρη και λυπαμαι παρα πολυ για αυτο διοτι εδειξα γαιδουρινη υπομονη αλλα δεν ηξερα που εμπλεκα
Κριμα διοτι δεν με προετειμασανε για κατι τετοιο ανθρωποι που ισως να ξερανε κατι παραπανω απο εμενα για τη ταχυτητα του η μαλλον την αναισθησια του
Απλα δινω διορια στον τυπο μεχρι την Παρασκευη αν δεν εχει κανενα νεο θα του ζητησω να μου το στειλει πισω
Παρακαλω οποιος μπορει μια βοηθεια θα ηταν πολυτιμη

Βρέ Νίκο αγόρασες ενα μηχάνημα που παίζει μουσική
αλλά
αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι
γιατί το αγόρασες χωρίς να το ψάξεις?????

Δεν υπάρχει σοβαρό service στο ELLADA γιά κανένα μηχάνημα
Μην πιάσω ονόματα γιατί θα γίνουμε κ@λος
Πρόταση
Δώσε το μηχάνημα πίσω σε αυτόν που σου το πούλησε
ΥΓ μάλλον την πάτησες δεν θα πω γιά ποιόν λόγο τον ξέρεις

φιλικά
Σταύρος

Last edited by a moderator:
Βρέ Νίκο αγόρασες ενα μηχάνημα που παίζει μουσική
αλλά
αυτό που θα ήθελα να σε ρωτήσω είναι
γιατί το αγόρασες χωρίς να το ψάξεις?????

Δεν υπάρχει σοβαρό service στο ELLADA γιά κανένα μηχάνημα
Μην πιάσω ονόματα γιατί θα γίνουμε κ@λος
Πρόταση
Δώσε το μηχάνημα πίσω σε αυτόν που σου το πούλησε
ΥΓ μάλλον την πάτησες δεν θα πω γιά ποιόν λόγο τον ξέρεις

φιλικά
Σταύρος
Σταυρο μου καλα τα λες αλλα ολα ειναι εκ των υστερον
Το κερδισα σε μια δημοπρασια και η περιγραφη που ειχε ηταν οτι δουλευε αψογα
Π@π@ρι@
Ηρθε εδω και δεν δουλευε και ο τυπος εριξε τις ευθυνες πανω μου διοτι εστειλα δικια μου μεταφορικη και η ζημια εγινε στην μεταφορα λεει
δηλαδη καηκαν καποιοι πυκνωτες στη μεταφορα χαχαχαχα ας γελασω
δεν θελησα να το επιστρεψω πισω διοτι παλι θα εμπλεκα αν μια φορα ειπε ψεματα ε που ειναι το κακο να πει αλλες δεκα
οποτε παλι π@π@ρι@
μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο εμαθα που πασχουνε αυτα με το συγκεκριμενο προβλημα και μιας και ειχα επαφη με τα παιδια που ηταν στη εκθεση περισυ ειπα να το στειλω στον τεχνικο τους με μεσολαβηση του Στεφανιδη διοτι τον τεχνικο τους ουτε στη φατσα δεν τον ειχα δει
Μου ειπανε οτι ειναι εξπερ σε αυτα και μεσα σε ενα μηνα θα το εχει φτιαξει
Αυτα τα παιζει στ δαχτυλα
Οπως και εγινε χαχαχα θα ηθελα ΟΝΕΙΡΑ
Για 6 μηνες ο τυπος το ειχε στην κουτα και μου ελεγε ψεματα επι 6 μηνες και μαλλον και καποιοι αλλοι μου λεγαν ψεματα αλλα δεν βρισκω ακομα τον λογο ΓΙΑΤΙ
Πεστε μου παρακαλω ΓΙΑΤΙ ??????????????

Αναγκαστηκα να κανω ταξιδι εξπρες στη Θεσσαλονικη χωρις να το ξερει κανενας για να δω μετα απο 6 μηνες τι γινετε πιος κοροιδευει ποιον.
Τι να δω
ημουνα εξω απο το μαγαζι του τεχνικου και τον παιρνω τηλ στο κινητο και καλα εγω τωρα ειμαι στην Αθηνα και παιρνω να μαθω νεα
Ε ο τυπος μπροστα στα ματια μου εχοντας το τηλεφωνο στο αυτι μου λεει οτι τωρα αυτη την στιγμη με αυτο ασχολειται και οτι το βραδυ θα μου το στειλει
αλλα την ωρα που μου τα ελεγε επινε καφε με τα φιλαρακια του
Ε να μην πω την συνεχεια την καταλαβαινετε δεν ειχε κανει απολυτος τιποτα το πακεταρισα και το πηρα και εφυγα
ειχε το θρασος να μου ζητησει και 40 ευρω για τα υλικα που εβαλε
που τα εβαλες αγαπητε αντε μην πω
Τωρα βρισκετε σε εναν τεχνικο στη Αθηνα και μεσα σε 5 μερες εχει φτιαξει το 90% των προβληματων και αναμενω
ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Μου στερεισανε 6 μηνες ψυχικης ηρεμιας καλα να παθω ελπιζω ομως να σωσω πολλους μετα απο αυτο .

ΥΣ .Θελω να ευχαριστησω ενα παλικαρι απο την Θεσσαλονικη που μου εδειξε εμπιστοσυνη και μου εστειλε ενα δικο του για να ακουω μεχρι να φτιαχτει το δικο μου και με βοηθησε σαν να ειμαστε φιλοι 10 χρονια
Σπανιοι Ανθρωποι
Ακη σε ευχαριστω πολυ
Επισης να ευχαριστησω τον Γιαννη Κοτσιδη για την μεγαλη και ανθρωπινη καρδια
Γιαννη εισαι φοβερο παιδι

Last edited by a moderator:
Επισης να ευχαριστησω τον Γιαννη Κοτσιδη για την μεγαλη και ανθρωπινη καρδια
Γιαννη εισαι φοβερο παιδι

Αυτό το προσυπογράφουν νομίζω όλα τα μέλη του φορουμ and beyond!

Φίλε jadisboy σου εύχομαι να έχεις σύντομα πίσω και άρτιο το studer.

Να πω ότι είσαι τυχερός;

Η πρώτη πίκρα.
Αγορά ζεύγους 40χρονων σπάνιων μεγαφώνων απ το eBay που ήρθαν σε συσκευασία χαρτόκουτου που χωρούσαν ίσα-ίσα, χωρίς ίχνος προστασίας και δεμένα μεταξύ τους με tie wrap μεγέθους που πιάνεις μόνο καλώδια.

Η δεύτερη πίκρα.
Τα στέλνω Σουηδία για επισκευή σε super guru. Μετά από 6 μήνες αναμονή -για να παλιώσουν τα σύρματα που θα τυλιγόταν το πηνίο : ) - συνολικό κόστος μεταφορικών και επισκευής τα παρέλαβα.
Δεν δούλευαν καθόλου (έβρισκαν τα πηνία στον μαγνήτη), οι κώνοι ταλαιπωρημένοι σε σημείο που τους έκαναν απλά άχρηστους και μισό κιλό κόλλα παντού.

Μπορεί να ποσά να διαφέρουν αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Re: Απάντηση: Μπομπινόφωνα

Μπορεί να ποσά να διαφέρουν αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Μανωλη το αν εμενα με ποναει το δοντι μου και εσενα το αυτι σου ναι μεν ειναι δυο διαφορετικοι πονοι αλλα πονανε με την ιδια ενταση

Εγω απλα θελω να καταδικασω αυτους οπως και εσυ που μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας αλλα κανουμε τους τυφλους καμια φορα μπας και γινει κατι
Αλλα δεν
οποτε οφειλω να προστατεψω ολους μας και να καταδικασω το αδικο
το ιδιο θα ηθελα να κανεις και εσυ και ο καθε ενα απο εμας
πρεπει καποτε να προστατευτουμε και να ριξουμε τις μασκες μερικων

....Αναγκαστηκα να κανω ταξιδι εξπρες στη Θεσσαλονικη χωρις να το ξερει κανενας ...
έκανες κίνηση ματ :grinning-smiley-043

Βασικά απορώ πως μπόρεσες να κρατηθείς και δεν τον άρχισες στα :slapface:
Ξανά :grinning-smiley-043 για την αυτοσυγκράτηση σου αυτή την φορά.

Τέλος πάντων μην σκας. Η επισκευή είναι κοντά όπως γράφεις και κάποια στιγμή θα τα θυμάσαι και θα γελάς.

Τα σέβη μου