Μπομπινόφωνα

Απάντηση: Re: Μπομπινόφωνα

Βασικά απορώ πως μπόρεσες να κρατηθείς και δεν τον άρχισες στα :slapface:
Ξανά :grinning-smiley-043 για την αυτοσυγκράτηση σου αυτή την φορά.

Δεν ανέφερε ότι κρατήθηκε : )

Νικο μου λιγακι υπομονη ακομη και νομιζω οτι η λυση θα βρεθει.Τα reel to reel
ειναι μια αρρωστια ανιατη (μου την κολλησε ο πατερας μου) και καποια στιγμη
αγοραζα το ενα μετα το αλλο.Εφαγα πολλες σφαλιαρες απο ebay μεχρι που σε μια περιπτωση το μπομπινοφωνο δε μου ηρθε καν!!!Πολλα απο αυτα ειχαν μικρα η μεγαλα προβληματα και αφου εψαξα, ρωτησα,ακρη δεν εβγαλα με τους τεχνικους!!Ετσι αποφασισα μιας και ειχα μεγαλο στολο απο spare parts(ειχα ηδη στη κατοχη μου 12 rtr και καλες τεχνικες γνωσεις)να ασχοληθω ο ιδιος με την επισκευη αυτων.Στο 99% τα καταφερα και τελικα
εχω 2 Tandberg 3 REVOX B77 3 REVOX A77 1 OTARI 5050 αψεγαδιαστα.Ενα ΑΚΑΙ 4000 ειναι σε τεχνικο 15 ολοκληρα χρονια(ουτε καν περναω απο εκει γιατι θα.....)Λιγο υπομονη Νικο και λιγο ξυσιμο μα τα δικα σου νυχια.
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
Οτι βοηθεια μπορω να προσφερω σε οποιον εχει αναλογα προβληματα θα ηταν ευχαριστηση μου
Ακης

Νικο καλημερα,

ελπιζω η μινι-οδυσσεια σου να τελειωσει γρηγορα και ολα να πανε καλα και να ακους τις υπεροχες μουσικες σου οπως αγαπας τοσο πολυ...

σε περιμενουμε Θεσνικη το συντομοτερο!

(ευχαριστουμε για τα καλα σου λογια!)

Re: Απάντηση: Μπομπινόφωνα

Να πω ότι είσαι τυχερός;

Η πρώτη πίκρα.
Αγορά ζεύγους 40χρονων σπάνιων μεγαφώνων απ το eBay που ήρθαν σε συσκευασία χαρτόκουτου που χωρούσαν ίσα-ίσα, χωρίς ίχνος προστασίας και δεμένα μεταξύ τους με tie wrap μεγέθους που πιάνεις μόνο καλώδια.

Η δεύτερη πίκρα.
Τα στέλνω Σουηδία για επισκευή σε super guru. Μετά από 6 μήνες αναμονή -για να παλιώσουν τα σύρματα που θα τυλιγόταν το πηνίο : ) - συνολικό κόστος μεταφορικών και επισκευής τα παρέλαβα.
Δεν δούλευαν καθόλου (έβρισκαν τα πηνία στον μαγνήτη), οι κώνοι ταλαιπωρημένοι σε σημείο που τους έκαναν απλά άχρηστους και μισό κιλό κόλλα παντού.

Μπορεί να ποσά να διαφέρουν αλλά σκέψου ότι υπάρχουν και χειρότερα.

Μορφέα εχω την εντύπωση οτι το e-bay είναι μεγάλη απάτη με πολλή σαβούρα και κακώς εκανες αγορά απο εκεί...
Το οτι τα έστειλες στην Σουηδία σε super guru δεν λέει και τίποτα ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ υπάρχουν παντού

Σταυρο μου καλα τα λες αλλα ολα ειναι εκ των υστερον
Το κερδισα σε μια δημοπρασια και η περιγραφη που ειχε ηταν οτι δουλευε αψογα
Π@π@ρι@
Ηρθε εδω και δεν δουλευε και ο τυπος εριξε τις ευθυνες πανω μου διοτι εστειλα δικια μου μεταφορικη και η ζημια εγινε στην μεταφορα λεει
δηλαδη καηκαν καποιοι πυκνωτες στη μεταφορα χαχαχαχα ας γελασω
δεν θελησα να το επιστρεψω πισω διοτι παλι θα εμπλεκα αν μια φορα ειπε ψεματα ε που ειναι το κακο να πει αλλες δεκα
οποτε παλι π@π@ρι@
μετα απο ενα γρηγορο ψαξιμο εμαθα που πασχουνε αυτα με το συγκεκριμενο προβλημα και μιας και ειχα επαφη με τα παιδια που ηταν στη εκθεση περισυ ειπα να το στειλω στον τεχνικο τους με μεσολαβηση του Στεφανιδη διοτι τον τεχνικο τους ουτε στη φατσα δεν τον ειχα δει
Μου ειπανε οτι ειναι εξπερ σε αυτα και μεσα σε ενα μηνα θα το εχει φτιαξει
Αυτα τα παιζει στ δαχτυλα
Οπως και εγινε χαχαχα θα ηθελα ΟΝΕΙΡΑ
Για 6 μηνες ο τυπος το ειχε στην κουτα και μου ελεγε ψεματα επι 6 μηνες και μαλλον και καποιοι αλλοι μου λεγαν ψεματα αλλα δεν βρισκω ακομα τον λογο ΓΙΑΤΙ
Πεστε μου παρακαλω ΓΙΑΤΙ ??????????????

Αναγκαστηκα να κανω ταξιδι εξπρες στη Θεσσαλονικη χωρις να το ξερει κανενας για να δω μετα απο 6 μηνες τι γινετε πιος κοροιδευει ποιον.
Τι να δω
ημουνα εξω απο το μαγαζι του τεχνικου και τον παιρνω τηλ στο κινητο και καλα εγω τωρα ειμαι στην Αθηνα και παιρνω να μαθω νεα
Ε ο τυπος μπροστα στα ματια μου εχοντας το τηλεφωνο στο αυτι μου λεει οτι τωρα αυτη την στιγμη με αυτο ασχολειται και οτι το βραδυ θα μου το στειλει
αλλα την ωρα που μου τα ελεγε επινε καφε με τα φιλαρακια του
Ε να μην πω την συνεχεια την καταλαβαινετε δεν ειχε κανει απολυτος τιποτα το πακεταρισα και το πηρα και εφυγα
ειχε το θρασος να μου ζητησει και 40 ευρω για τα υλικα που εβαλε
που τα εβαλες αγαπητε αντε μην πω
Τωρα βρισκετε σε εναν τεχνικο στη Αθηνα και μεσα σε 5 μερες εχει φτιαξει το 90% των προβληματων και αναμενω
ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ
Μου στερεισανε 6 μηνες ψυχικης ηρεμιας καλα να παθω ελπιζω ομως να σωσω πολλους μετα απο αυτο .

ΥΣ .Θελω να ευχαριστησω ενα παλικαρι απο την Θεσσαλονικη που μου εδειξε εμπιστοσυνη και μου εστειλε ενα δικο του για να ακουω μεχρι να φτιαχτει το δικο μου και με βοηθησε σαν να ειμαστε φιλοι 10 χρονια
Σπανιοι Ανθρωποι
Ακη σε ευχαριστω πολυ
Επισης να ευχαριστησω τον Γιαννη Κοτσιδη για την μεγαλη και ανθρωπινη καρδια
Γιαννη εισαι φοβερο παιδι

Νίκο
Ρε φιλαράκο θες να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους?????
Το μηχάνημα αυτό παίζει μουσική
το μόνο studer που γνώρισα απο κοντά μετά απο 20-25 χρόνια ονείρων
ήταν αυτό στην έκθεση - δεν ξέρω σε ποιό περίπτερο και ποιό χρόνο
αλλά μου πεταχτήκαν τα μάτια εξω>>>!!!

Απο που έκανες την αγορά????

Last edited:
Νίκο
Ρε φιλαράκο θες να πούμε τα πράγματα με το όνομα τους?????

Απο που έκανες την αγορά????
απο εναν Αγγλο απο E-bay με 100% negative feedback απο τις 1000 πωλησεις του
Τι να πω σε εμενα ετυχε να κανει την στραβη διοτι εδω και 8 μηνες δεν ξαναεμφανιστηκε αρα το ειχε μαλλον προδιαγραψει

Νίκο
εγω εψαχνα να παρω μπομπινα εδω και 12 χρονια αλλα ολο το ανεβαλα για διαφορους λογους( αυτες ειναι η μ@λ@κιες που κανουμε διοτι τοτε και καλυτερο και φθηνοτερα θα επερνα )) μετα ομως απο την παρουσιαση στη εκθεση και το σιγουρο υλικο master οσο και αν ειναι αυτο το αποφασισα ο Μορφεας και ο Κουλης ξερει πως εκανα σαν μικρο παιδι
ε απο τοτε ξεκινησε και ο γολγοθας μου, αλλα θελω να πιστευω τωρα ειμαι στον σωστο δρομο και με λιγο τυχη ολα θα πανε καλα χωρις μεγαλες αιμοδοσιες :behead:

απο εναν Αγγλο απο E-bay με 100% negative feedback απο τις 1000 πωλησεις του
Τι να πω σε εμενα ετυχε να κανει την στραβη διοτι εδω και 8 μηνες δεν ξαναεμφανιστηκε αρα το ειχε μαλλον προδιαγραψει

Θα επαναλάβω οτι το e-bay γιά εμένα είναι η μεγαλύτερη απάτη

εγω εψαχνα να παρω μπομπινα εδω και 12 χρονια αλλα ολο το ανεβαλα για διαφορους λογους( αυτες ειναι η μ@λ@κιες που κανουμε διοτι τοτε και καλυτερο και φθηνοτερα θα επερνα )) μετα ομως απο την παρουσιαση στη εκθεση και το σιγουρο υλικο master οσο και αν ειναι αυτο το αποφασισα ο Μορφεας και ο Κουλης ξερει πως εκανα σαν μικρο παιδι
ε απο τοτε ξεκινησε και ο γολγοθας μου, αλλα θελω να πιστευω τωρα ειμαι στον σωστο δρομο και με λιγο τυχη ολα θα πανε καλα χωρις μεγαλες αιμοδοσιες :behead:

Ευχομαι και πιστευω οτι θα να σου πάνε ολα καλά στο τέλος

ΥΓ το e-bay τέρμα.-
οσο για το μικρό παιδί που λές και εγω είμαι το ιδιο
αυτές τις ημέρες περιμένω εναν mactone με 4 300b στο κανάλι να ακούσω και κάνω σαν την χήρα στο κρεβάτι

Last edited:
Έχεις κάνει σύγκριση το VHS με το μπομπινόφωνο των 2'' σε 32ips;
Διότι δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το 1/4'' πλάτος με τη 1'' του VHS!
Τα μαγνητόφωνα έχουν σαφώς καλύτερα κυκλώματα ήχου και είναι
σχεδιασμένα να τον υπηρετούν.

Σίγουρα τα μπομπινόφωνα είναι καθαρόαιμες συσκευές ήχου και έχουν φτιαχτεί ειδικά για ήχο!
Ένα video με ένα μπομπινόφωνο των 2" σε 32ips, φυσικά και δεν πρέπει να κάνω σύγκριση! Δεν είναι όμοια πράγματα, καλύτερα να συγκρίνουμε μήλα με μήλα όχι διαμάντια με ...μπανάνες!:BDGBGDB55:

Θεωρητικά όμως και μόνο από άποψη τιμής, ένα κορυφαίο video, είναι κλάσεις καλύτερο από ένα κορυφαίο μπομπινόφωνο (πάντα όμως consumer και όχι επαγγελματικό)

Το βέβαιο όμως είναι πέρα από τα χαρακτηριστικά εγγραφής και τον ήχο του video συγκριτικά με την μπομπίνα, οτι το δεύτερο είναι χάρμα οφθαλμών! Τι κι αν υπολοίπεται σε εγγραφή από το video? Ένα RtR είναι ένα ακριβό στολίδι που κατ' ουσία προσφέρει άριστο ήχο και ...άπειρο βλεφάριασμα! Aς μη μιλήσω για το "fetich" και το σεβασμό που αποπνέει προς τις εταιρίες κολοσσούς, που ούτως ή άλλως δεν τίθεται θέμα!:grinning-smiley-043

Το σίγουρο πάντως είναι οτι θα μου δωθεί η ευκαιρία να συγκρίνω τον ήχo του S-VHS JVC HR-S8500, με το νεοαποκτηθέν μου RtR... το οποίο σημειωταιον είναι από τα κορυφαία!! Δε σας λέω, δε σας λέω...:jester:

Last edited:
Θα επαναλάβω οτι το e-bay γιά εμένα είναι η μεγαλύτερη απάτη

Δεν είναι έτσι ακριβώς. Παρέχει ασφάλεια και ασφάληση συναλλαγών που δεν προσφέρει άλλο μέσο.

Επίσης, εξαρτάται πόσο σπάνιο είναι αυτό που ψάχνεις, αν είναι διαθέσιμο με άλλους τρόπους και πόσο το θες : ) Εχω αγοράσει άπειρα πράγματα με ελάχιστες αστοχείες και αρκετές σούπερ ευκαιρίες.

Μερικα απ τα μωρα μου!Συγνωμη για την φωτοποιοτητα αλλα ειναι κινητο.Δυστυχως δεν μπορω να τα χαρω γιατι λογω χωρου ειναι παρκαρισμενα στο πατρικο μου(ευτυχως ειναι διπλα)

Attachments

• 1307274644250.jpg
    1307274644250.jpg
    13.5 KB · Views: 104
  • 1307274655789.jpg
    1307274655789.jpg
    13.4 KB · Views: 80
  • 1307274740604.jpg
    1307274740604.jpg
    13.7 KB · Views: 72
  • 1307274776774.jpg
    1307274776774.jpg
    16.7 KB · Views: 87
  • 1307274789095.jpg
    1307274789095.jpg
    11 KB · Views: 86
  • 1307274823646.jpg
    1307274823646.jpg
    11.9 KB · Views: 71
  • 1307274831872.jpg
    1307274831872.jpg
    13 KB · Views: 72
  • 1307274856104.jpg
    1307274856104.jpg
    14.5 KB · Views: 83
  • 1307275467757.jpg
    1307275467757.jpg
    12.1 KB · Views: 84
Δεν είναι έτσι ακριβώς. Παρέχει ασφάλεια και ασφάληση συναλλαγών που δεν προσφέρει άλλο μέσο.

Επίσης, εξαρτάται πόσο σπάνιο είναι αυτό που ψάχνεις, αν είναι διαθέσιμο με άλλους τρόπους και πόσο το θες : ) Εχω αγοράσει άπειρα πράγματα με ελάχιστες αστοχείες και αρκετές σούπερ ευκαιρίες.

Μορφέα δεν λέω οτι δεν υπάρχουν ΚΑΙ ασφαλείς αγορές στό e-bay αλλά απο την στιγμή που κυκλοφορούν και πολλές μούφες προσωπικά δεν το θεωρώ αξιόπιστο προτιμώ να κάνω αγορές απο μεγάλα επώνυμα ιντερνετικά μαγαζιά

Μερικα απ τα μωρα μου!Συγνωμη για την φωτοποιοτητα αλλα ειναι κινητο.Δυστυχως δεν μπορω να τα χαρω γιατι λογω χωρου ειναι παρκαρισμενα στο πατρικο μου(ευτυχως ειναι διπλα)

Τώρα αυτό γιατί το κάνεις?????
πάιζεις με τον πόνο μας??

θα ερθω επανω να τα ξεσκουριασουμε παρεουλα

Πάρτε με και μένα μαζί! Θα φέρω και καμιά ταινία....:BDGBGDB55:
εσυ θα μεινεις εδω για τιμωρια
ασε που θα σε χρειαστω συντομα και σε θελω σε φορμα