Δεν περιλαμβάνονται οι ταινίες.Έχει, πως δεν έχει...
![]()
Music Shop | Master Tapes
revox.com
Ντίνο ο Horch δεν έχει και το καλλίτερο όνομα στην πιάτσα των ταινιών. Τον παρακολουθώ εδώ και καμιά 10ριά χρόνια. Κατά καιρούς εξαφανίζεται και επανέρχεται. Τελευταία έχει επιτύχει μια συνεργασία με τον Jurg Shopper (Ελβετός) της Triston Master Recordings που έχει στη συλλογή της πολλές ταινίες Μαστερ, κυρίως από τη Ελβετική Ράδιο-Τηλεόρασή. Η Triston κάνει τις κόπιες με τα λαμπάτα που αναφέρεις, ο Horch πουλάει και οι YELLO εμφανίζονται βοηθητικά (?) σαν γνωστό όνομα. Για τα μαγνητόφωνα δεν ξέρω ποιος κάνει τη δουλειά.Δεν περιλαμβάνονται οι ταινίες.
Είναι ξεχωριστή αγορά και δεν την λες φτηνή, χώρια που έχει εξαντληθεί. Τώρα τι γενιά είναι δεν ξέρω.
Το ενδιαφέρον είναι πως η αναπαραγωγή είναι με Studer C37 και η εγγραφή με Telefunken M10 (παντού λυχνίες, πώρωση).
Το γέλιο είναι όταν πας στις ταινίες και κλικάρεις στο μενού accessories….
Δίνοντας όποιος ενδιαφέρεται για μπομπινόφωνο γύρω στο 1/3 της παραπάνω αναγραφόμενης τιμής μπορεί να βρει σε άριστη κατάσταση ένα Studer A-80 το οποίο για οικιακή χρήση είναι το ελάχιστον ...επαρκέστατο
το Α-80 το έχω δει στο σπίτι του φίλου Γιώργου (geovar)Δίνοντας όποιος ενδιαφέρεται για μπομπινόφωνο γύρω στο 1/3 της παραπάνω αναγραφόμενης τιμής μπορεί να βρει σε άριστη κατάσταση ένα Studer A-80 το οποίο για οικιακή χρήση είναι το ελάχιστον ...επαρκέστατο
-A80 σε άριστη κατάσταση στο 1/3 των 16.000Ε δεν υπάρχει πλέον παρά στα όνειρά μας.Δίνοντας όποιος ενδιαφέρεται για μπομπινόφωνο γύρω στο 1/3 της παραπάνω αναγραφόμενης τιμής μπορεί να βρει σε άριστη κατάσταση ένα Studer A-80 το οποίο για οικιακή χρήση είναι το ελάχιστον ...επαρκέστατο
Το "επαρκέστατο" γράφηκε με χιουμοριστική διάθεση αγαπητέ. Όλοι ξέρουν ποιο είναι το Α80. Τυχερός όποιος το έχει (μεταξύ των οποίων εν προκειμένω και εσύ).-A80 σε άριστη κατάσταση στο 1/3 των 16.000Ε δεν υπάρχει πλέον παρά στα όνειρά μας.
Το Α80 επαρκέστατο για οικιακή χρήση;;;;; Τι είπες τώρα αγαπητέ.
Για ένα μεγάλο μέρος των LP που ακούς σήμερα, υπεύθυνο είναι ένα Α80 ή ένα Α820 , και επειδή τα έχω και τα δύο σε διορθώνω με καλή πρόθεση.
Αυτό είναι το Studer A820 (μου)
Το Α80 είναι παρόμοιου μεγέθους και δε συγκρίνεται με το Β77.
View attachment 241851
Τουλάχιστον σε πρώτη ανάγνωση δε γινόταν αντιληπτό το χιούμορ, αφού συνέκρινες ένα κατ'εξοχήν οικιακό μηχάνημα με το Α80. Αφού όμως το δηλώνεις ως χιομοριστικό καμιά διάθεση αμφισβήτησης από εμένα.-Το "επαρκέστατο" γράφηκε με χιουμοριστική διάθεση αγαπητέ. Όλοι ξέρουν ποιο είναι το Α80. Τυχερός όποιος το έχει (μεταξύ των οποίων εν προκειμένω και εσύ).
η ηχογράφηση έχει δεχτεί κάποια σύγχρονη επεξεργασία ;;Ακούστε εδώ μια από τις πρώτες στερεοφωνικές ηχογραφήσεις του 1944 που ηχογραφήθηκαν στο Βερολίνο και διασώθηκαν από τον καταστροφικό πόλεμο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.