Μπορεί κανείς να ξεκινήσει από το 0 για κάτι τέτοιο?

το άλλο του γίγα έχει
και ο γίγας είναι και αρκετά αξιόπιστος

ρώτα και στις αγγελίες
τόσοι τη φτιάξανε τη λαμπουτσέρα
κάποιος μπορεί να έκανε τίποτα άλλο μετά...

pff κυκλοφορούν τόσα κυκλώματα και δεν μου κάθετε κανένα...
δεν γίνονται αυτά τα πράγματα...

Ok θα δω τι μπορεί να γίνει, θα πάρω το παλικάρι που μου τα παραγγέλνει από το ebay, και θα σας πω για νεότερα..

Έβαλα και αγγελία στο ζητούνται,οπότε αν κάποιος δεν το θέλει..

Παιδιά, συγνώμη για να καταλάβω...αυτό εδώ δηλαδή....http://cgi.ebay.com/24bit-192KHz-DA...119?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item1c1caddaf7

Το παίρνεις και απλά το βάζεις στην πρίζα και παίζει??? Εκτός δηλαδή από ένα κουτί στην πορεία για να μπει μέσα, δεν χρειάζεται τίποτα άλλο? Ούτε μια μέτρηση...ούτε κόλληση...τίποτα?
Απλά να έχεις ένα καλώδιο ρεύματος και καθάρισες?

taki, αυτό το μπλε κουτάκι που βλέπω στις κάτω κάτω φώτο, μετασχηματιστής δεν είναι? Δεν κάνει?

thx...θα το μελετήσω καλύτερα αλλα γενικότερα και ο μετασχηματιστής δεν θα χρειαστεί κολλητήρι για την προσθήκη??? Το οποίο παρεπιπτόντως...το έχω δεί μόνο σε φώτο...:blink:

είναι μέσα ο μετ/της

The kit contents -
1. Main DAC board. Size 80mm(D) X 55mm(W) X 25mm(H)

2. Power supply board Size 80mm(D) X 55mm(W) X 40mm(H)

2. Come with High quality Encapsulated Power Transformers x1pcs ( 110V or 220V )

4. IEC AC socket x1pcs

5. Connection cables

πρέπει να κολλήσεις τα καλώδια στα rca και στο iec, λογικά δεν θα έρχονται κολλημένα ...

κατά τα λοιπά ένα κουτάκι θέλει μόνο σε πρώτη φάση ....

πρέπει ε?...για κάποιον που δεν έχει πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια του θα το προτείνατε? Έχω βρεί ήδη το κουτάκι γι αυτό με τρώει ο.....η τσέπη μου...

Re: Απάντηση: Μπορεί κανείς να ξεκινήσει από το 0 για κάτι τέτοιο?

πρέπει ε?...για κάποιον που δεν έχει πιάσει ποτέ κολλητήρι στα χέρια του θα το προτείνατε? Έχω βρεί ήδη το κουτάκι γι αυτό με τρώει ο.....η τσέπη μου...

θα προτεινα να παρεις ενα κολλητηρι και να αρχισεις προπονηση σε καμια παλια πλακετα κτλ.
δεν ειναι και καμια κβαντκη φυσικη, ασε που μπορει να σου αρεσει και να μην ξαναψαξεις ετοιμο κιτ ξανα:ADFADF1: