Μπορεί κάποιος dlp…;

20 June 2006
9,531
Θεσσαλονίκη
Υπαρχει dlp προβολεας που με διαθέσιμη απόσταση 3,30 από τοίχο σε τοιχο να μπορει να γεμίσει οθονη των 88'' ιντσών;;
Mεχρι τωρα οι υπολογισμοι μου δεν μου βγαινουν κανοντας πειραματα με τον benq 6000 και με το ζουμ τερμα στο Χ1,5 ( εκτος και αν κανω κατι λαθος – κανω; )
Και αν τελικα δεν μπορει να γεμίσει 88'' τελικα ποσες ( και ποιος dlp) μπορεί;

Last edited:
O παλαιος μου Optoma 72i σε αποσταση 2,5μ κανει εικονα διαγωνιου 1,90μ (78"), οι νεοι δεν τα καταφερνουν;

Έχετε δίκιο…
Αν και με μικρότερο ζουμ ( ο hd20) τα καταφερνει πολύ καλυτερα από το 1,5 του benq 6000…
Μάλλον θα πρεπει να κοιταξω προβολείς και με μικροτερο ζουμ που όμως καταφερνουν μεγαλυτερο άνοιγμα λογο φακου και να μη βασίζομαι μονο στην απλη τιμη του 1.2 η 1.5 που διαβαζω…
Παντως θα προτιμούσα καποιον προβολέα με ποιον "νεταρισμένο" φακο από αυτους που φορούν οι optoma.

Last edited:
Υπαρχει dlp προβολεας που με διαθέσιμη απόσταση 3,30 από τοίχο σε τοιχο να μπορει να γεμίσει οθονη των 88'' ιντσών;;
Mεχρι τωρα οι υπολογισμοι μου δεν μου βγαινουν κανοντας πειραματα με τον benq 6000 και με το ζουμ τερμα στο Χ1,5 ( εκτος και αν κανω κατι λαθος – κανω; )
Και αν τελικα δεν μπορει να γεμίσει 88'' τελικα ποσες ( και ποιος dlp) μπορεί;

http://www.www.projectorcentral.com/BenQ-W6000-projection-calculator-pro.htm

Re: Απάντηση: Μπορεί κάποιος dlp…;

Έχετε δίκιο…
Αν και με μικρότερο ζουμ ( ο hd20) τα καταφερνει πολύ καλυτερα από το 1,5 του benq 6000…
Μάλλον θα πρεπει να κοιταξω προβολείς και με μικροτερο ζουμ που όμως καταφερνουν μεγαλυτερο άνοιγμα λογο φακου και να μη βασίζομαι μονο στην απλη τιμη του 1.2 η 1.5 που διαβαζω…
Παντως θα προτιμούσα καποιον προβολέα με ποιον "νεταρισμένο" φακο από αυτους που φορούν οι optoma.

ανδρεα αμα δε σου κανει ρεσυ ο 6000 για φερτον προς το νοτο μιας κ δε βλεπω καλα μακρια να βλεπω το γαυρο στις 188 ιντσες :flipout:

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορεί κάποιος dlp…;

ανδρεα αμα δε σου κανει ρεσυ ο 6000 για φερτον προς το νοτο μιας κ δε βλεπω καλα μακρια να βλεπω το γαυρο στις 188 ιντσες :flipout:

Εισαι και μαζοχας βλεπω....

Παντως με χαλασε που δεν εξυπηρετεί το ζουμ του benq...
Κριμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μπορεί κάποιος dlp…;

Εισαι και μαζοχας βλεπω....

Παντως με χαλασε που δεν εξυπηρετεί το ζουμ του benq...
Κριμα.

ρεσυ ανδρεα στις 50 που τον βλεπω μου φαινεται οτι δεν παιζουν καλα μηπως φταει το frame interpolation ???? :flipout::flipout:

χαζεψε το project calculator παντως ειναι καλο εργαλειο...