.....από που προκύπτει ότι οι Plasma τηλεοράσεις δείχνουν καλύτερα από τις lcd? Τι φταίει και οι μεν δείχνουν καλύτερα από τις δε? Είναι θέμα τεχνολογίας?
.....από που προκύπτει ότι οι Plasma τηλεοράσεις δείχνουν καλύτερα από τις lcd? Τι φταίει και οι μεν δείχνουν καλύτερα από τις δε? Είναι θέμα τεχνολογίας?
Oι LCD για παραδειγμα εχουν εξαιρετικο sharpness οταν "ταιστουν" με HD ενω οι plasma τεινουν να εχουν μια πιο "ατονη" εικονα.
Στο τηλεοπτικο σημα ομως η "ατονια" αυτη ειναι πλεονεκτημα γιατι κρυβει τις ατελειες.
Σε τιμη/αποδοση επισης οι πλασμα υπερτερουν κατα πολυ. Στα 1000 ευρω παιρνεις πλασμα που για να αγορασεις αντιστοιχη LCD πρεπει να δωσεις τα διπλασια χρηματα.
Βεβαια ορισμενοι δεν αντεχουν το αγχος του image retention/burn in που συνεχως υποτειθεται οτι λυνεται αλλα και συνεχως εμφανιζεται. Αν ειναι να βλεπεις DVD και να σε λουζει κρυος ιδρωτας για τις μπαρες η ακομη και για τους υποτιτλους ασε καλυτερα.
Εγω πλεον εχω ξεπερασει τους ενδιασμους μου και σκοπευω να χτυπησω 50" πλασμα για χρηση αποκλειστικα με DVD και ΗD. Απλως η plasma θελει προσοχη και φροντιδα.