Johnson
AVClub Enthusiast
Δεν έχω κάνει την αλλαγή όχι για οικονομικούς λόγους όπως πολλοί έχουν,αλλά επειδή ένας σταθερός υπολογιστής Mac θα είναι μπέρδεμα για μένα.
Για laptop όπως και είπα παραπάνω,με χαρά ελπίζω το επόμενο να είναι macbook.
Το pc που έχω τώρα είναι εντελώς custom,και μπορεί να καεί η μητρική ας πούμε,και να βάλω άλλη καινούρια που βγήκε τώρα.
Αυτά δεν δεν γίνονται σε Mac με τόση ευκολία όσο σε κανονικό pc.
Για την ακρίβεια δεν γίνονται καθόλου.
Θα θελα πολύ όμως να έβγαινε έκδοση του Mac OSX για pc που να έτρεχε native,να ήταν το πρώτο λογισμικό που θα έπαιρνα με τόση χαρά γνήσιο.
Όσο για το πως μπορώ να ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους χωρίς να έχω και απ'τα δύο.
Ένα παράδειγμα είναι:Δεν είχα ποτέ μου δικό μου μηχανάκι,αλλά ξέρω πως να οδηγείς ένα,γιατί έχω οδηγήσει.
Και ξέρω την διαφορά ενός scooter 50cc,σε σύγκριση μια Harley Davidson 1600cc.
Για laptop όπως και είπα παραπάνω,με χαρά ελπίζω το επόμενο να είναι macbook.
Το pc που έχω τώρα είναι εντελώς custom,και μπορεί να καεί η μητρική ας πούμε,και να βάλω άλλη καινούρια που βγήκε τώρα.
Αυτά δεν δεν γίνονται σε Mac με τόση ευκολία όσο σε κανονικό pc.
Για την ακρίβεια δεν γίνονται καθόλου.
Θα θελα πολύ όμως να έβγαινε έκδοση του Mac OSX για pc που να έτρεχε native,να ήταν το πρώτο λογισμικό που θα έπαιρνα με τόση χαρά γνήσιο.
Όσο για το πως μπορώ να ξέρω ποιά είναι η διαφορά τους χωρίς να έχω και απ'τα δύο.
Ένα παράδειγμα είναι:Δεν είχα ποτέ μου δικό μου μηχανάκι,αλλά ξέρω πως να οδηγείς ένα,γιατί έχω οδηγήσει.
Και ξέρω την διαφορά ενός scooter 50cc,σε σύγκριση μια Harley Davidson 1600cc.