- 22 January 2008
- 2,389
Ε τότε τι μου έλεγες από την αρχή ότι μπορώ να κάνω την όλη δουλειά απλά ενώνοντας όλα τα partition στο boot partition των win7 παρόλο που από το πρωτο μου ποστ λέω ότι μιλάω για win7.
Εν ολιγης ότι μου έλεγες στα προηγούμενα ποστ σου ήτανε απλά ΛΑΘΟΣ γιατί εσύ μίλαγες για ένωση δυο partition που είχε το κάθε ένα λειτουργικό καμιά δηλαδή σχέση με αυτό που έψαχνα εγώ.
Εν ολιγης ότι μου έλεγες στα προηγούμενα ποστ σου ήτανε απλά ΛΑΘΟΣ γιατί εσύ μίλαγες για ένωση δυο partition που είχε το κάθε ένα λειτουργικό καμιά δηλαδή σχέση με αυτό που έψαχνα εγώ.
Το αρχείο που χρησιμοποιούν τα Win 7 για το boot drive είναι το boot.ini
Αν θέλεις να αλλάξεις το boot drive μπορείς να το κάνεις εκτελώντας την εντολή msconfig.exe απο command prompt που θα έχεις ανοίξει με administrative privileges.
Αν το partition που θα δημιουργηθεί το θέλεις να είναι το boot partition, δύο τινά υπάρχουν : Ή θα κάνεις merge τα πάντα στο υπάρχον boot partition ή θα κάνεις το merge πρώτα και μετά θα κάνεις το συγκεκριμένο partition bootable και active (το κάνει αυτό το Partition Magic...)
Υπήρχε και τρόπος να γίνει απο το DOS δίνοντας την εντολή FDISK /MBR που βάζει το boot record σε όποιο drive του πείς, αλλά δεν ξέρω αν παίζει στα Win 7.
Last edited: