Μπορώ να κάνω ...?

messi10

New member
8 September 2011
67
Αθηνα
παιδια, μπορω να παω σε ενα οποιοδηποτε επωνυμο καταστημα και να δοκιμασω μια συγκεκριμενη τηλεοραση σε gaming? ή δεν αφηνουν? ειμαι κοντα σε μια που κατα τα reviews εχει μικρο lag αλλα θελω ,αν γινεται, να την τεσταρω.

ροτησα πρωτα εδω γιατι πραγματικα δεν ηξερα αν ''επιτρεπεται ''σε μεγαλα καταστηματα . απλα σε εναν φιλο μου ειχαν δεχτει να το κανουν μονο που ηταν μικρη αλυσιδα καταστηματων.

Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσεις να τρέξεις αυτό το προγραμματάκι μέσω κάποιου laptop ή κάποιου τηλεφώνου με υποστήριξη flash. Για ποιο μοντέλο τηλεόρασης ενδιαφέρεσαι ?

Re: Απάντηση: Μπορώ να κάνω ...?

Το ιδανικό θα ήταν να μπορέσεις να τρέξεις αυτό το προγραμματάκι μέσω κάποιου laptop ή κάποιου τηλεφώνου με υποστήριξη flash. Για ποιο μοντέλο τηλεόρασης ενδιαφέρεσαι ?

Δεν νομιζω να μπορω να τρεξω αυτο το προγραμμα...

Μιλαω για την SONY HX750 , εσυ τι αποψη εχεις περι lag?

H HX750 έχει γύρω στα 30 ms που είναι ικανοποιητικό νούμερο, μικρότερο lag έχουν τηλεοράσεις με 50 Hz πραγματικά όπως η Samsung 40EH5000 που έχει 20 ms.

Και επειδή συχνά βλέπουμε να γράφονται διάφορα χωρίς όμως να ξέρουμε από που προκύπτουν τα νούμερα τα έχω πάρει από εδώ...

http://www.hdtvtest.co.uk/news/sony-kdl-40hx753-46hx753-201208062060.htm?page=Calibration
http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsung-ue32eh5000-ue40eh5000-201212192466.htm

Μόνο αν παίζεις πάρα πολύ online FPS. Τα 30 ms είναι μια χαρά και αμφιβάλλω αν μπορούν να ενοχλήσουν κάποιον. Τόσο lag περίπου έχει και η δική μου LCD και είμαι πολύ ικανοποιημένος όσον αφορά αυτό τον τομέα.

γενικα online FPS οχι δεν παιζω πολυ αλλα για online ποδοσφαιρακια?

Τα online ποδοσφαιράκια έχουν τέτοιο lag λόγω server που δεν είναι καν συγκρίσιμο μέγεθος με το lag της τηλεόρασης. Και να το πω και αλλιώς. Την χειρότερη τηλεόραση σε lag να αγόραζες πιο πολύ θα σε πείραζε το lag του server που παίζεις παρά της τηλεόρασης. Κοινώς τα νούμερα που αναφέρουν οι τηλεοράσεις είναι για το input lag και αξίζει να συγκριθεί η τιμή της κάθε tv πάντα για μη online gaming.

thanks παιδια.. να ροτησω δοκιμασα το φιφα στην τηλεοραση και ειχε ελαχιστο lag (δεν ξερω τι ρυθμισεις ειχαν κανει) αλλα αυτο που με πειραξε ειναι οτι οταν εκτελουσα στημενη φαση (αουτ, κορνερ + πλαγιο κ.τ.λ.) κολλαγε η μπαλα στο αερα για καποια χιλιοστα δευτ. αλλα ηταν σπαστικο. γιατι αυτο ?

Ίσως λόγω των ρυθμίσεων στη camera του παιχνιδιού, ίσως επειδή ήταν ενεργοποιημένο το Motion Flow στην τηλεόραση.

Δοκίμασε αν έχει κάποιο game mode. Επίσης, πρέπει να πειραματιστείς αρκετά με τις ρυθμίσεις του frame interpolation...

εχω βαλει game mode. φιλε Μιχάλη, το motion flow πώς μπορω να το απενεργοποιησω?

ΦιΛΕ Χρήστο, που ειναι αυτες οι ρυθμισεις;

thanks παιδια!!

εχω βαλει game mode. φιλε Μιχάλη, το motion flow πώς μπορω να το απενεργοποιησω?

ΦιΛΕ Χρήστο, που ειναι αυτες οι ρυθμισεις;

thanks παιδια!!

Motion Flow = "Sony" frame interpolation
Αν κολλάει η εικόνα παίξε με αυτή τη ρύθμιση. Δεν γνωρίζω που είναι ακριβώς μέσα στο menu αφου δεν έχω Sony, αλλά αν ψάξεις στο μενού της εικόνας δε νομίζω να δυσκολευτείς να το βρείς. Ακόμα μπορείς να ανατρέξεις στο manual για να δεις που είναι ακριβώς.

:ernaehrung004: