Μπορώ να κατεβάσω τα BBCi με τον αποκωδικοποιητή του Sky digital?

Έχει ξεφύγει το θέμα. Δείτε λίγο το θέμα του topic. Ρωτάω για BBCi (i=interactive). Κάθεστε και συζητάτε αν το bbc1 πιάνετε με 4μετρο ή 5μετρο πιάτο λες και κάνει διαφορά. Αν έχεις φράγκα και χώρο για το ένα έχεις και για το άλο. Η ουσία του τόπικ είναι πως διάβασα αριστερά δεξιά πολύ κόσμο να κατεβάζει τα bbc interactive κανάλια και να βλέπει φόρμουλα 1 από τη παρασκευή μέχρι τη κυριακή όλη τη περασμένη χρονιά. Αναφορές δίνουν τη θεσσαλονίκη με 90 cm πιάτο να έχουν λήψη.

Τα interactive του bbc news δεν έχουν καμία σχέση με τα interactive που περιγράφω εγώ. Αυτά του news τα βλέπω και εγώ έυκολα.

Αυτό που ρωτάω είναι ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ INTERACTIVE με αποκωδικοποιητή του SKY HD samsung συγκεκριμένα. Είναι δεδομένο πως με ανεξάρτητους αποκωδικοποιητές μπορει κανείς να τα δει ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ SKY.

Sorry για τα caps αλλά αυτό με νοιάζει μόνο καθώς δεν έχω σκοπό να πάω σε 5μετρο πιάτο any time soon.

PS:

BBC κατεβαινει Αθήνα και το κατεβαζει η ΕΡΤ από πιάτο που ειναι 10μετρο στο σταθμό Υμηττου .Από αυτό το πιάτο εδινε εικόνα παλιά σε οσους θυμουνται και βλεπαμε απο τις συχνοτητες τις το sky . Το εχει εγκαταστησει εταιρία που ο ιδιοκτήτης με ειχε παει εκει για άλλη δουλειά και μου το εδειξε.
Ειναι παροπλισμένο και το χρησιμοποιεί η ΕΡΤ για διάφορα πειράματα . Προσωπικά ειναι και το μοναδικό που ξερω που κατεβαζει αν και τωρα το πληρωνει με streaming .

BBC κατεβάζει στην Αθήνα και ο Αλαφούζος του ΣΚΑΙ. Κατεβάζει bbc πριν καν ανοίξει το ΣΚΑΙ εδώ και μια δεκαετία περίπου και το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.

Last edited:
Έχει ξεφύγει το θέμα. Δείτε λίγο το θέμα του topic. Ρωτάω για BBCi (i=interactive). Κάθεστε και συζητάτε αν το bbc1 πιάνετε με 4μετρο ή 5μετρο πιάτο λες και κάνει διαφορά. Αν έχεις φράγκα και χώρο για το ένα έχεις και για το άλο. Η ουσία του τόπικ είναι πως διάβασα αριστερά δεξιά πολύ κόσμο να κατεβάζει τα bbc interactive κανάλια και να βλέπει φόρμουλα 1 από τη παρασκευή μέχρι τη κυριακή όλη τη περασμένη χρονιά. Αναφορές δίνουν τη θεσσαλονίκη με 90 cm πιάτο να έχουν λήψη.

Τα interactive του bbc news δεν έχουν καμία σχέση με τα interactive που περιγράφω εγώ. Αυτά του news τα βλέπω και εγώ έυκολα.

Αυτό που ρωτάω είναι ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ INTERACTIVE με αποκωδικοποιητή του SKY HD samsung συγκεκριμένα. Είναι δεδομένο πως με ανεξάρτητους αποκωδικοποιητές μπορει κανείς να τα δει ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥ SKY.

Sorry για τα caps αλλά αυτό με νοιάζει μόνο καθώς δεν έχω σκοπό να πάω σε 5μετρο πιάτο any time soon.

PS:

BBC κατεβάζει στην Αθήνα και ο Αλαφούζος του ΣΚΑΙ. Κατεβάζει bbc πριν καν ανοίξει το ΣΚΑΙ εδώ και μια δεκαετία περίπου και το γνωρίζω από προσωπική εμπειρία.

Φίλε μου το bbc i είναι το bbc news που ψάχνεις. Όταν πατήσει το κόκκινο κουμπί θα σου δώσει επιλογή για news multiscreen! στην συνέχεια μπλε κουμπί για index (ακολουθείς τις οδηγίες) και επιλέγεις sports multiscreen. εκεί σου δείχνει το menu live και συνεπώς την F1 live και σε μαγνητοσκόπηση μετά το τέλος του αγώνα!. Όσο για το bbc 1 & 2 forum είναι και στις συζητήσεις πολλές φορές ξεφεύγουμε. Δεν μιλάμε για ρούχα. Για bbc μιλάμε.

Επειδή δεν ξέρω τι πληροφορίες δίνει ο δέκτης σου, τη συχνότητα των interactive που βλέπεις μέσω του bbc news μπορείς να την τσεκάρεις; Αν είναι η 12441 είσαι μέσα (υπάρχουν και κάποια άλλα interactive στην ίδια συχνότητα με το BBC News, δηλαδή την 11953Η, αλλά δεν δείχνουν κάτι το ιδιαίτερο, συνήθως παραθυράκια από τις ειδήσεις, όπως αυτά στο screenshot)...

attachment.php

Attachments

• bbcni.jpg
    bbcni.jpg
    146.2 KB · Views: 41
Last edited: