Μπορώ να τηλεφωνώ τσάμπα στην Αθήνα? ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ

Ναι,πρέπει να δώσεις τα 10€.
Ακόμα και αν όλες οι κλήσεις σου στους 4 μήνες είναι σε δωρεάν προορισμούς,μόλις παρέλθει το τετράμηνο πρέπει να ξαναβάλεις 10€ κ.ο.κ.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ διαβάζοντας τους όρους της συγκεκριμένης εταιρείας.

Γιώργος Κυριακαράκος said:
Επιτέλους κάποιος προσφέρει ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνία στους κατοίκους της Αθήνας (100 ώρες το μήνα βασικά, αλλά δεν είναι και λίγες). Ο μόνος περιορισμός είναι ότι πρέπει να είναι γραμμένοι στην υπηρεσία και οι 2. Οι κλήσεις είναι από τηλέφωνο σε τηλέφωνο στους τελικούς χρήστες, αλλά στην ουσία είναι Voice over IP. Οι χρεώσεις σε κινητά και διεθνής κλήσεις είναι χαμηλότερες φυσικά από του πΟΤΕ. Η εταιρία είναι η Jajah
http://www.jajah.com/
Χθες δούλεψε καλά, αν και σε μια κλήση την χρέωσε, ενώ θα έπρεπε να είναι δωρεάν. Μετά από επικοινωνία μαζί τους είπαν ότι θα είχε διορθωθεί μέχρι σήμερα.
Άντε αυτή είναι η πρώτη. Όταν έρθουν και άλλες τέτοιες εταιρίες να δούμε για πόσο ακόμα ο πΟΤΕ θα δίνει αστικά με χρονοχρέωση και κλήσεις σε κινητά με τόσο ψηλές τιμές...

Γιώργο, αυτές οι 100 δωρεάν ώρες ισχύουν μόνο για τους κατοίκους της Αθήνας; Αν τηλεφωνήσει κανείς από άλλη πόλη, χρεώνεται (και πόσο); Εγώ έκανα κανονικά εγγραφή στην υπηρεσία (μένω Αλεξανδρούπολη), στο my account έγραφε: remaining credit 1,20 Euro, και μετά από ένα τηλεφώνημα στην Αθήνα (από σταθερό σε σταθερό) το remaining credit ήταν 0,98 Euro. Άρα το τηλεφώνημα χρεώθηκε. Τι ισχύει τελικά;

Re: Απάντηση: Μπορώ να τηλεφωνώ τσάμπα στην Αθήνα? ΝΑΙ ΜΠΟΡΩ

doctor-x said:
Ναι,πρέπει να δώσεις τα 10€.
Ακόμα και αν όλες οι κλήσεις σου στους 4 μήνες είναι σε δωρεάν προορισμούς,μόλις παρέλθει το τετράμηνο πρέπει να ξαναβάλεις 10€ κ.ο.κ.
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ διαβάζοντας τους όρους της συγκεκριμένης εταιρείας.
…συνήθως αποφεύγω να τοποθετούμε για τηλεφωνία λόγω συνάφειας… αλλά τα 10 € αντιστοιχούν σε 500 λεπτά η 8.3 ώρες τηλεφωνικών αστικών κλήσεων (εντός Αθηνάς… ) το μοντέλο είναι βασισμένο στο καταναλωτικό / στατιστικό pattern που έχουν δουλέψει οι φίλοι από το voicebuster… ότι από όσους δώσουν 10 € οι μισοί ( και παραπάνω) δεν θα το χρησιμοποιούν… έτσι μερικά στοιχεία ακόμα η χρήση κινητού σταθερού είναι πλέον στο 50% τη σημαίνει αυτό ότι τα μισά σας τηλεφωνήματα θα κάνετε από το κινητό σας…δηλ ακόμα μικρότερη χρήση του σταθερού σας(προσέξτε ότι το κόστος των κινητών στο voicebuster είναι πιο ακριβό από πολλά αλλά πακέτα που κυκλοφορούν στην αγορά…) αν ανήκετε στο κομμάτι των χρηστών που μπορεί να το εκμεταλλευτεί πλήρως είστε ΟΚ αν όχι μην ασχολείστε…πάντως χαρές δεν κάνει καμία εταιρεία… το θέμα μου θυμίζει ένα φίλο που κάθε λίγο άλλαζε το πακέτο συνδρομής του κινητού του γιατί νόμιζε ότι γλιτώνει λεφτά πηγαίνοντας σε μεγαλύτερου χρόνου πακέτο κερδίζει.. έφθασε από τα 20 € να πληρώνει 80 € και κάθε μήνα να έχει το μισό χρόνο αφάγωτο…

η εταιρία είναι ακόμα καινούργια και κάνει περίεργα (το θέμα είναι να δούμε αν τα περίεργα έχουν βάση ή τα κάνουν για να βγάλουν λεφτά). Αυτό με τη χρέωση των 2 σεντς για ένα τηλέφωνο έγινε και σε μένα σε μια κλήση, η επόμενη ήταν δωρεάν (προφανώς δεν έχω δώσει ούτε πιστωτική ούτε έχω πληρώσει τίποτα, τα 2 σεντς έφυγαν από το 1,2 € που σου κάνει δώρο όταν γράφεσε). Η ποιότητα πάντως νομίζω είναι καλύτερη από το voiceipbuster. Θα δείξει βέβαια στο μέλλον για πόσο θα είναι τόσο καλή όσο αυξάνονται οι χρήστες...

εγώ μόλις το δοκίμασα (free trial) αστικό τηλεφώνημα και ενώ αυτός που κάλεσα άκουγε πολύ καλά, εγώ είχα τρομερά παράσιτα. Ήταν πολύ χειρότερα και από ασύρματο.
Τελικά δεν με έπεισε, τουλάχιστον ακόμα...