Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

zeovani

Established Member
6 February 2007
105
Εχοντας ήδη κλείσει το θέμα των μπουκέτων θα ήθελα να τα αποθηκεύσω στον σκληρό δίσκο (λογικά μέσω dreambox edit) ώστε στο μέλλον εάν συμβεί τίποτα να μην χρειαστεί να δω ξανά και τα 2500 κανάλια που πιάνω για να κάνω ξεσκαρτάρισμα...
Μπορείτε να μου πείτε με ποιον τρόπο?

Α... όπως επίσης και με ποιον τρόπο μπορώ να αποθηκεύσω
(και να ξαναπεράσω) τις ήδη manual ρυθμίσεις (χωρίς go to x) που έχω κάνει για να κινείται το μοτέρ στους συγκ. δορυφόρους? Πώς μπορώ να περάσω ένα updated αρχείο δορυφόρων με όλες τις δυνατές συχνότητες ώστε να μην κάνω πάλι σπαζοκεφαλίες???
"Φοράω" image nemesis... Υπάρχει κάποια λύση για ελληνικά???

Πώς μπορώ να περάσω ένα updated αρχείο δορυφόρων με όλες τις δυνατές συχνότητες ώστε να μην κάνω πάλι σπαζοκεφαλίες???

κατεβαζεις το satellites.xml απο εδω http://satellites-xml.eu/ για τους δορυφορους που σε ενδιαφερουν και το περνας με ftp στο /var/etc

Εχοντας ήδη κλείσει το θέμα των μπουκέτων θα ήθελα να τα αποθηκεύσω στον σκληρό δίσκο (λογικά μέσω dreambox edit) ώστε στο μέλλον εάν συμβεί τίποτα να μην χρειαστεί να δω ξανά και τα 2500 κανάλια που πιάνω για να κάνω ξεσκαρτάρισμα...
Μπορείτε να μου πείτε με ποιον τρόπο?

ανοιγεις το dreamboxedit και πας ftp βαζεις ip του δεκτη και μετα receive files from dreambox

Απάντηση: Re: Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

κατεβαζεις το satellites.xml απο εδω http://satellites-xml.eu/ για τους δορυφορους που σε ενδιαφερουν και το περνας με ftp στο /var/etc

Εάν το περάσω, θα χαθούν τα μπουκέτα, ή οι υπάρχουσες ρυθμίσεις στο μοτέρ?

Απάντηση: Re: Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

ανοιγεις το dreamboxedit και πας ftp βαζεις ip του δεκτη και μετα receive files from dreambox

Και μετά εάν π.χ. είναι άδειος ο δέκτης που θα πρέπει να περάσω όλα τα αρχεία?

Re: Απάντηση: Re: Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

Και μετά εάν π.χ. είναι άδειος ο δέκτης που θα πρέπει να περάσω όλα τα αρχεία?

δεν καταλαβα τι εννοεις?αν θελεις να στηλεις ετοιμα settings τοτε επιλεγεις send files to dreambox

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

δεν καταλαβα τι εννοεις?αν θελεις να στηλεις ετοιμα settings τοτε επιλεγεις send files to dreambox

ΟΚ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ!

Οσον αφορά τη γλώσσα έχω ένα αρχειάκι ελληνικά αλλά δεν ξέρω σε ποιο directory να το περάσω... στις οδηγίες μου λέει να το βάλω στο /share/locale/el
αλλά εγώ στο συγκεκριμένο path έχω it και επιπλέον δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο φάκελο...!

Re: Απάντηση: Μπουκέτα-δορυφόροι-κίνηση

Οσον αφορά τη γλώσσα έχω ένα αρχειάκι ελληνικά αλλά δεν ξέρω σε ποιο directory να το περάσω... στις οδηγίες μου λέει να το βάλω στο /share/locale/el
αλλά εγώ στο συγκεκριμένο path έχω it και επιπλέον δεν μπορώ να δημιουργήσω νέο φάκελο...!

/usr/share/locale/el/LC_MESSAGES

Ναι μα ξαναλέω πως δεν υπάρχει ο "el" και ούτε μπορώ να τον δημιουργήσω...
Κάνω "create" αλλά δεν δημιουργεί την εντολή...
Ούτε overwrite δέχεται πάνω στο υπάρχει *.mo αρχείο που βρίσκεται στον "it" φάκελο...

Εχω NEMESIS 4

Και ξαναλέω δεν υπάρχει ο φάκελος αυτός και ούτε μπορώ να τον δημιουργήσω...
Ενώ κάνω create folder και υποτίθεται τον δημιουργεί δεν βλέπω τίποτα μετά...

Και ξαναλέω δεν υπάρχει ο φάκελος αυτός και ούτε μπορώ να τον δημιουργήσω...
Ενώ κάνω create folder και υποτίθεται τον δημιουργεί δεν βλέπω τίποτα μετά...

πας /usr/share/locale επιλεγεις δημιουργια φακελου τον ονομαζεις el μεσα σε αυτον δημιουργεις νεο φακελο με ονομα LC_MESSAGES και μεσα σε αυτον βαζεις το αρχειο
δεν ξερω πιο ftp προγραμα εχεις αλλα εγω με filezilla δεν ειχα κανενα προβλημα σε αυτα που σου γραφω

Εχω το DCC (Dreambox Control Center) αλλά usr φάκελο δεν βλέπω στο dreambox.... Το filezilla τι είναι?

Εχω το DCC (Dreambox Control Center) αλλά usr φάκελο δεν βλέπω στο dreambox.... Το filezilla τι είναι?

πας var/locale επιλεγεις δημιουργια φακελου τον ονομαζεις el μεσα σε αυτον δημιουργεις νεο φακελο με ονομα LC_MESSAGES και μεσα σε αυτον βαζεις το αρχειο

το filezilla ειναι ftp client http://filezilla-project.org/

Παιδιά, όσον αφορά την αποθήκευση θέσεων στο πιάτο?
Ποιο αρχείο πρέπει να πάρω για να μην ψάχνομαι πάλι?