Mποϋκοτάζ στην ελληνική αγορά... πως παραγγέλνουμε ρούχα Online???

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mποϋκοτάζ στην ελληνική αγορά... πως παραγγέλνουμε ρούχα Onli

Στην Ελλάδα τίποτα δεν αποκλείεται!

σε εκπομπή που είχε κάνει ο Εισαγγελάτος πριν από μήνες αναφέρθηκε ότι φεύγουν φορτηγά κάθε ξημέρωμα από βιοτεχνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προορισμό μεγάλα καταστήματα στο κέντρο της αγοράς.

Παιδιά δε δουλεύω γιά τον άνθρωπο.
Αναφέρθηκα σε κάτι συγκεκριμένο που το έχουν ελέγξει αρλετοί γνωστοί μου κι εγώ. Από κει και πέρα ο καθείς κάνει αυτό που θέλει.
Και γιά να μη νομίζει και κανείς ότι διαφημίζω κάτι το κράνος μου είναι το HJC HQ1 με ανθρακόνημα. Ελληνική τιμή 500 ευρώ. Γερμανική τιμή 399 με την αποστολή.
Αγορά από την Αγγλία από το helmetcity.co.uk 182 λίρες=230 ευρώ περίπου με την αποστολή.
Κι αν βρω και τίποτα άλλο θα το πω. Καλό είναι να ενημερωνόμαστε γενικά. Δε τα κόβουμε τα ευρουλάκια από κανά δέντρο.

Στο κάτω κάτω... είναι λογικό μεταξύ 2 χωρών να υπάρχουν μικρές διαφορές σε ότι έχει να κάνει με την ακρίβεια.... Ωστόσο σ'αυτή την περίπτωση θα έπρεπε η φτηνότερη να είναι αυτή με τους χαμηλότερους μισθούς, δηλαδή η Ελλάδα...

Έλα όμως που το πάμε ανάποδα....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mποϋκοτάζ στην ελληνική αγορά... πως παραγγέλνουμε ρούχα

σε εκπομπή που είχε κάνει ο Εισαγγελάτος πριν από μήνες αναφέρθηκε ότι φεύγουν φορτηγά κάθε ξημέρωμα από βιοτεχνίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με προορισμό μεγάλα καταστήματα στο κέντρο της αγοράς.
Μιας που τον ανέφερες μήπως είδατε την τελευταία του εκπομπή όπου σύγκρινε την ποιότητα ζωής ενός μέσου Έλληνα κ ενός αντίστοιχου Γερμανού;

Ενδεικτικά:
Μισθός πρωτοδιοριζόμενου εκπαιδευτικού
Έλληνας 900 καθαρά κ Γερμανός 2400

κ φυσικά όλα τα προϊόντα κ ενοίκιο, φως, νερό, τηλ. πολύ φθηνότερα, υψηλή ποιότητα υπηρεσιών κλπ...

Μ'έπιασε κατάθλιψη...

Όλοι μέσα στο στούντιο έλεγαν να φυγουν για Γερμανία!

Last edited:
γιατι δε λες το επίδομα ανεργείας, 1200 ευρώ + 150 για κάθε παιδί + επιδότηση ενοικίου

Καταρχήν,το Nautica των 15 είναι μαιμού(ναι,υπάρχουν και στην Αμερική).
Στο θέμα μας τώρα.
Ένα από τα μεγαλύτερα,αν όχι το μεγαλύτερο Ευρωπαικό site για επώνυμα ρούχα,παπούτσια,τσάντες κτλ,είναι το Yoox. ( www.yoox.com ).
Έχω αγοράσει από εκεί πολλές φορές,ανδρικά και γυναικεία παπούτσια/τσάντες,δεν έχω όμως αγοράσει ρούχα,απλά και μόνο για την εφαρμογή τους.
Εκτός από την τεράστια ποικιλία του,στέλνει και με αντικαταβολή,κάτι πολύ σημαντικό για τον υποψήφιο αγοραστή.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μαιμου. Αν ψωνισεις απο outlet μπορει να πετυχεις τιμες, οπως nautica 15 ευρω.

Δεν ειναι απαραιτητο να ειναι μαιμου. Αν ψωνισεις απο outlet μπορει να πετυχεις τιμες, οπως nautica 15 ευρω.

+1000

Για original μιλάω. Προφανώς όχι τελευταίες κυκλοφορίες, αλλά από περσινη κολεξιον κλπ. Εδώ και 10 ετών να είναι, απλά και μόνο λόγο του σήματος Nautica φτάνει το κατοστάρικο...

Προφανώς δεν εννοώ ότι όλα είναι τζάμπα, ένα ακραίο παράδειγμα έφερα γιατί μου'χει μείνει από τότε. (οπως αυτό με τα κοστουμια).
Ωστόσο, καθημερινά, αγοράζουμε τα πάντα ΑΡΚΕΤΑ ακριβότερα. Αυτό εννοώ.

Last edited:
Καλησπέρα φίλε Maestro. Νομίζω πως έχουμε γνωριστεί πριν από κάνε χρόνο όταν είχες έρθει να δεις ένα BenQ5120 προβολέα? Τέλως πάντων, γιά παπούτσια εδώ και ένα χρόνο περίπου μόνο από E-bay!!! Μιλάμε γιά καιμνούργια βέβαια σε ηλεκτρονικά καταστήματα του E-bay. Α-ΠΙ-ΘΑ-ΝΕΣ τιμές μπορεί να βρείς και απίστευτή ποικιλία. Και σκέφτομαι βέβαια να το επικτέινω και στα ρούχα.

Προσοχή όμως

ΔΕΝ πετυχαίνεις καλύτερες τιμές σε όλα! Στο 70% ναι οι τιμές είναι πολύ κάτω από τις τιμές στην Ελλάδα χώρια που την ποικιλία που έχεις διαθέσημη δεν την βρίσκεις εδώ.

Όσο γιά τους κερδοσκόπους εδώ: Βρε ούστ!!

Βέβαια γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα κερδοσκόποι. Κάπου βρίσκεις πολύ καλές τιμές και ανταγωνιστικές.
Εκεί ναι, υποστηρίζω Ελλάδα.

Αθλητικά παπούτσια και για μένα και για την κοπελιά μου και για τον αδερφό μου αποκλειστικά απο ebay κι άν με πιάσουν τα χουβαρνταλίκια απο το www.pickyourshoes.com.

Ρούχα αρκετά φθηνά βρήκα εδώ αλλά είναι συκγκεκριμένα πράγματα. www.onlinesales4less.com . έχω αγοράσει αρκετές φορές.

Re: Απάντηση: Mποϋκοτάζ στην ελληνική αγορά... πως παραγγέλνουμε ρούχα Online???

Καλησπέρα φίλε Maestro. Νομίζω πως έχουμε γνωριστεί πριν από κάνε χρόνο όταν είχες έρθει να δεις ένα BenQ5120 προβολέα?
..............

Βέβαια γιά να λέμε και του στραβού το δίκιο, δεν είναι όλα τα καταστήματα στην Ελλάδα κερδοσκόποι. Κάπου βρίσκεις πολύ καλές τιμές και ανταγωνιστικές.
Εκεί ναι, υποστηρίζω Ελλάδα.

Kαλά θυμάσαι.... τελικά κατέληξα να αγοράσω έναν 4 φορές ακριβότερο... άτιμο χόμπυ...:afro:

Το ξαναείπα.... και το ξαναλέω... Φυσικά και δεν αναφέρομαι στους λίγους εμπόρους που κρατάνε μια σοβαρή στάση απέναντί μας προσφέροντας προϊόντα σε λογικές τιμές. Αλλά αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να μην ξαναπατήσουμε ποτέ σε καταστήματα που δε μας σέβονται..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Mποϋκοτάζ στην ελληνική αγορά... πως παραγγέλνουμε ρούχα Onli

. Αλλά αυτός είναι ένας ακόμη λόγος να μην ξαναπατήσουμε ποτέ σε καταστήματα που δε μας σέβονται..

+1 είπαμε... E-bay (ή αλλιώς ο εφιάλτης των κερδοσκόπων)