ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!

Απάντηση: Re: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!

Γιατί πώς θα το πεις? Αφού τα παιδικά γάλατα που κυκλοφορούν για παιδιά έτους, εβαπορέ είναι. Δεν θα το πειράξει 12 μηνών, θα το πειράξει 2 ετών? Και για μία εβδομάδα?

Άλλο εννοούσα φίλε μου , ο μικρός είναι δυόμιση χρονών και εκτός από φρέσκο γάλα δεν πίνει τίποτε άλλο (σχεδόν ούτε τρώει ) .
Το ίδιο και ο μεγάλος , έξι χρονών και θέλει μόνο φρέσκο .

Μακάρι να πίνανε εβαπορέ , μεγάλη ευκολία , ιδίως τώρα το καλοκαιράκι με τις συχνές εκδρομές . -bye-

Καλά, εσύ έχεις εκλεκτικούς (και ίδια ηλικία με τους δικούς μου βλέπω). Εγώ θα έπαιρνα ένα UHT και θα το άδειαζα σε ένα μπουκάλι Βλάχας (αυτό του 1.5 λίτρου) ή γυάλινο της Γεωργικής Σχολής και θα το έπιναν μια χαρά.

O Βεροπουλος εχει γαλα απο την Αυστρια με .75 και βιολογικης καλλιεργειας με την ιδια προελευση στο 1 ευρω.
Και είναι πολύ καλύτερο σε γεύση από ΟΟΟΟΛΑ τα "Ελληνικά" γάλατα που βρωμάνε "αγελαδίλα" πρέπει να σημειώσω........

Εδώ και καιρό, αυτό παίρνω μόνο.

Δοκιμασε και το "Σταμου".
(απο την αλλη εβδομαδα ομως...:a0210:) Στον Βεροπουλο επισης αλλα οχι παντου.

1.30 κατι το μπουκαλι.

Απάντηση: Re: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!

θα έπαιρνα ένα UHT

Δεν ξέρω τι είναι αυτό και όχι μόνο , διαβάζω για Στάμου , Γεωργικής Σχολής κλπ .

Εγώ εδώ στα ράφια τα μόνα που βλέπω είναι , ΜΕΒΓΑΛ , ΔΕΛΤΑ , ΦΑΓΕ , ΑΓΝΟ και τώρα τελευταία το ΟΛΥΜΠΟΣ .

Last edited:
Τα μακρας παστεριωσης ειναι κατωτερα ποιοτικα απο τα φρεσκα (διαρκειας λιγων ημερων)?

gala.jpg

Συλλαλητήριο κατά της ακρίβειας και στην αφίσα το αίτημα για 1400 ευρώ κατώτατο μισθό?
Πώς δεν έβαλαν και για το δημοψήφισμα για τη Λισσαβόνα....
Πολλά αιτήματα για να μπουν κάτω από μία ομπρέλα. Οι καταναλωτές δεν είναι συνδικαλιστικό κίνημα, θα πρέπει να λειτουργήσουν εντελώς εκτός της αδιέξοδης αυτής για τα συμφέροντά τους λογικής

Άμα έχεις οστεπόρωση και πίνεις μπόλικο γάλα έχει σημασία αν θα είναι φρέσκο τύπου μεβγάλ-δέλτα-όλυμπος ή αν θα είναι το αυστριακό;

Τελευταία μέρα σήμερα, και αναρωτιέμαι τι έχει γίνει. Δεν άκουσα, ούτε διάβασα πουθενά στοιχεία για το πώς πήγε το μποϋκοτάζ. Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση;

Re: Απάντηση: ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΣΤΟ ΓΑΛΑ!!

Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση;

Βλέπεις οι ελληνικές ειδήσεις έχουν σπουδαιότερα πράγματα να δείξουν , όπως για την οδοντογλυφίδα της Παπαρίζου ώστε να ασχοληθούν με τρε μπανάλ πράγματα όπως μια καταναλωτική αντίδραση ενάντια στην αισχροκέρδεια

Το μοναδικό γάλα πάντως που παίρνουμε εδώ είναι του Καρφουρ με τιμή κάτω του ευρώ . Όλες οι άλλες μάρκες ακόμη στην ίδια τιμή με πριν κυμαίνονται , με ορισμένες να έχουν πέσει κατά 2~3 λεπτά

Να δούμε πότε επιτέλους ο έλληνας καταναλωτής θα ξυπνήσει και θα πάψει να είναι ωχαδερφιστής
Τα μπουκοτάζ των αμερικάνων στον καφέ και στην ζάχαρη έχουν μείνει στην ιστορία , και ας έχουν περάσει πάνω από 20 χρόνια που είχαν γίνει
Ας παραδειγματιστούμε επιτέλους και να πάψουμε να είμαστε έρμαια
Δεν θα πάθουμε κάτι χωρίς γάλα για λίγες μέρες

Αλλά δυστυχώς που.....πού να ξεβολευτεί ο γραφικός έλληνας/ελληνίδα

Τελευταία μέρα σήμερα, και αναρωτιέμαι τι έχει γίνει. Δεν άκουσα, ούτε διάβασα πουθενά στοιχεία για το πώς πήγε το μποϋκοτάζ. Υπάρχει καμιά επίσημη ανακοίνωση;

Δεν ξέρω πώς πήγε το μποϋκοτάζ, εγώ εκείνο που ξέρω είναι ότι αμέσως μόλις τελείωσε άκουσα προχθές στις ειδήσεις ότι αυξάνεται η τιμή τους γάλακτος κατά 3,5%. Ξέρουν ότι η ζήτηση είναι ανελαστική οπότε δεν ιδρώνει το αυτάκι τους.
Εγώ πλήρωσα χθες το γάλα Βραχιάς στον φούρνο της γειτονιάς μου (που φυσικά δεν έχει ΑΓΝΟ όπως και κανένας άλλος) στην Νέα Σμύρνη 1,90 !!!
Ηταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που αγόρασα ελληνικό γάλα. ΤΕΡΜΑ.
Θα παίρνω από τον Βερόπουλο ή από το Bazaar Αυστριακό με 1 το λίτρο. Μόνο αν οι απατεώνες της Δέλτα και της Φάγε το κατεβάσουν κάτω από το 1 / λίτρο τότε θα ξαναγοράσω. Και θα πρότεινα να κάνατε όλοι το ίδιο πράγμα. Μόνο έτσι θα καταλάβουν και θα κατεβάσουν τις τιμές. με μόνιμο μποϋκοτάζ διαρκείας. Με μία εβδομάδα δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Απλώς γελάει ο κύριος Φιλλίπου ακούγοντας τα περί μποϋκοτάζ στις ειδήσεις, διασκεδάζει μαζί μας και αμέσως με το που τελειώνει το μποϋκοτάζ, ανακοινώνει κι άλλη αύξηση τιμών για να μάς τραβήξει λίγο το αυτάκι να μάθουμε να μην το παίζουμε άτακτα παιδιά...

Last edited by a moderator:
Δηλαδή στην ουσία ζητάμε σήμερα από τους βιομήχανους να σταματήσουν να πλουτίζουν? Πλάκα έχουμε!

Αφήστε τα πολλά και κατεβείτε στο δρόμο σήμερα!

Με τα πληκτρολόγια δεν γίνεται τελικά επανάσταση!

Και είναι γνωστό το αποτέλεσμα του μπουκοτάζ.

Κάθε μέρα κοίταζα τα ράφια από περιέργεια, και όλα ήταν άδεια...:flipout::flipout:

Ακουσα στο ραδιο οτι οι καταναλωτικες οργανωσεις ανακοινωσαν οτι 6 στους 10 καταναλωτες συμμετειχαν στο μπουκοταζ.

Ακουσα στο ραδιο οτι οι καταναλωτικες οργανωσεις ανακοινωσαν οτι 6 στους 10 καταναλωτες συμμετειχαν στο μπουκοταζ.

Αυτό είναι αποτυχία, όταν ούτως ή άλλως τουλάχιστον το 40% (προσωπική εκτίμηση) του γάλακτος πωλείται και κανονικά κάτω από 1 ευρώ/λίτρο.

Δηλαδή εάν το μποϋκοτάζ έλεγε όχι αγορά πάνω από 1.80/λίτρο θα θεωρείτο ότι 10 στους 10 καταναλωτές συμμετείχαν?

Επιτυχία ένα τέτοιο μποϋκοτάζ έχει μόνο όταν τα ακριβά μένουν απούλητα, έστω κατά ποσοστό 6/10.