Μποϋκοτάζ..........

kokar

Supreme Member
8 December 2006
8,243
Αργυρούπολη
για τους ολυμπιακούς αγώνες στο Πεκίνο !

pic13486oa3.jpg

Μποϋκοτάζ στούς Ολυμπιακούς Αγώνες γενικώς ,οχι ειδικώς τού Πεκίνου..
Ολυμπιάδες της Ντόπας και τής κονόμας..
Υ.Γ.
Πάντως για το Θιβέτ οχι...
Πολύ αθώος εμφανίζεται ο Δαλάϊ Λαμα και το εκεί παπαδαριό...
Δεν θάταν άσχημο να ψάξουμε στην ιστορία τού Θιβέτ ποιοί εκμεταλλευονταν τούς κατοίκους του και σε τι εξευτελιστικό επίπεδο αγραμματοσύνης τούς κρατούσαν...

Re: Απάντηση: Μποϋκοτάζ..........

Μποϋκοτάζ στούς Ολυμπιακούς Αγώνες γενικώς ,οχι ειδικώς τού Πεκίνου..
Ολυμπιάδες της Ντόπας και τής κονόμας..
Υ.Γ.
Πάντως για το Θιβέτ οχι...
Πολύ αθώος εμφανίζεται ο Δαλάϊ Λαμα και το εκεί παπαδαριό...
Δεν θάταν άσχημο να ψάξουμε στην ιστορία τού Θιβέτ ποιοί εκμεταλλευονταν τούς κατοίκους του και σε τι εξευτελιστικό επίπεδο αγραμματοσύνης τούς κρατούσαν...
Συμφωνώ!Έχει καταντήσει αηδία η ιστορία των ντοπέ αθλητών.Το ανθρώπινο σώμα έχει τερματίσει, δεν έχει άλλες δυνατότητες.Δεν είναι οι άνθρωποι ρομπότ, να έχουν όλο και καλύτερες επιδόσεις κάθε 4 χρόνια.Ολυμπιακοί μόνο εδώ και μόνο με τις ιδέες και τα ιδανικά που είχαν οι αρχαίοι Έλληνες.

Δείτε απο που πήραν το σήμα τους οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Πεκίνου

Attachments

• 11.jpg
    11.jpg
    13.1 KB · Views: 20
  • 12.jpg
    12.jpg
    14.7 KB · Views: 28
  • 13.jpg
    13.jpg
    14.9 KB · Views: 23
  • 14.jpg
    14.jpg
    16.7 KB · Views: 25
  • 15.jpg
    15.jpg
    11.8 KB · Views: 13
Last edited:
Μια πανέξυπνη σπόντα για το φοβερό πρόβλημα στη Κίνα με τις συνεχείς εκτελέσεις θανατοποινιτών
Η Κίνα εκτελεί περισσότερους ανθρώπους το χρόνο απ' ό,τι όλος ο κόσμος. Και μάλιστα χρεώνει το κόστος της σφαίρας στους συγγενείς του θύματος!
Ίσως με την ευκαιρία των Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο, που όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στην Κινα, όλες οι οργανώσεις σχετικές με ανθρώπινα δικαιώματα να επέμβουν για βελτίωση της κατάστασης.

Για μισό λεπτό... στην Κίνα να τους μποϊκοτάρουμε τους Ολυμπιακούς...

Στην Ελλάδα που έγιναν πριν απο τέσσερα χρόνια, γιατί δεν βγήκε κανείς στα φόρα να φωνάξει για μποϊκοτάρισμα;

Δεν θέλω να προκαλέσω κανέναν, το αναφέρω απλά γιατί το παρατήρησα πρώτα σε μένα. Γιόρτασα όλα τα χρυσά μετάλλια της Ελλάδας, αισθάνθηκα περήφανος για την διοργάνωση των Ολυμπιακών από την χώρα μου...
Αλλά τελικά πρέπει τα πράγματα να συμβαίνουν έξω από σένα για να μπορείς να τα δεις με καθαρή ματιά...

Δεν είναι να κάνεις πλάκα με τους Κινέζους.
Η ιστορία λέει άλλοτε επαναλαμβάνεται σαν φάρσα άλλοτε σαν τραγωδία.
Κι εγώ έχω έναν κρυφό φόβο μήπως κάποτε έρθει η ώρα που θα νοσταλγήσουμε τους αμερικάνους.