ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!

Aggelos M.

AVClub Fanatic
19 June 2006
11,035
Θα μου επιτρεψετε να ποσταρω ενα θεματακι που αφορα στον παλιο φιλο και συναδελφο μηχανικο Ακη...

Μου εσταλη απο παλιους συμφοιτητες και πραγματικα χαρηκα παρα πολυ.

Δεν ξερω αν θεωρειται εμμεση διαφημιση αλλα να προτιματε ολοι ελληνικα προϊοντα!!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2112.html

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043

Θα μου επιτρεψετε να ποσταρω ενα θεματακι που αφορα στον παλιο φιλο και συναδελφο μηχανικο Ακη...

Μου εσταλη απο παλιους συμφοιτητες και πραγματικα χαρηκα παρα πολυ.

Δεν ξερω αν θεωρειται εμμεση διαφημιση αλλα να προτιματε ολοι ελληνικα προϊοντα!!

http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2012/03/blog-post_2112.html

:grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043
Μπραβο του του ανθρωπου,στα μουτρα εκεινων που μας εχουν κανει πλυση εγκεφαλου οτι οι Ελληνες ειναι λαμογια,μπαταξηδες,τεμπεληδες και τρωνε μονο γκουρμεδιες με γερμανικα λεφτα..

Μπράβο του!!! Πραγματικά χαίρομαι οταν βλέπω να εξάγουμε Ελληνικά προιοντα.

Πραγματικά του αξίζουν συγχαρητήρια..
Σε μια τόσο δύσκολη περίοδο,να βλέπεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ να εχουν ανοδική πορεία αν μη τι άλλο είναι αξιες θαυμασμού.
Ας ακολουθήσουν και άλλες αυτό το παράδειγμα,εχουμε πολλά προιόντα μοναδικά,παγκοσμίως αναγνωρισμένα.

Μπράβο του καί μακάρι να βρεθούν πολλοί άλλοι.

Εδώ πάντως το μόνο Ελληνικό προιόν που βρίσκεται στα ράφια των Σ/Μ είαν το γιαούρτι 0% - 2% και με μέλι (επώνυμη) και καμμιά φορά η φέτα (άλλης μεγάλης επώνυμης).

Λάδι - γιόκ ...................... καί τα ΙσαπανοΙταλικα .................... γεμίζουν τα ράφια! Ελιές - παρομοίως! Κρίμα!

Απάντηση: Re: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!

Μπράβο του καί μακάρι να βρεθούν πολλοί άλλοι.

Εδώ πάντως το μόνο Ελληνικό προιόν που βρίσκεται στα ράφια των Σ/Μ είαν το γιαούρτι 0% - 2% και με μέλι (επώνυμη) και καμμιά φορά η φέτα (άλλης μεγάλης επώνυμης).

Λάδι - γιόκ ...................... καί τα ΙσαπανοΙταλικα .................... γεμίζουν τα ράφια! Ελιές - παρομοίως! Κρίμα!

Να σου στειλω κανα-δυο τονους λαδι να ανοιξουμε την αγορα?

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!

Να σου στειλω κανα-δυο τονους λαδι να ανοιξουμε την αγορα?

Γιατί όχι??????????????? να κάνουμε copy/paste το κίνημα της πατάτας!!!!!!!!!!!!:Banane0:

φοβερο !!!

ενας Ελληνας εκανε εξαγωγη φακες

εχω τρελλαθει απο την χαρα μου

αλλη μια μεγαλη επιτυχια της χωρας ειναι γεγονος !

.

φοβερο !!!

ενας Ελληνας εκανε εξαγωγη φακες

εχω τρελλαθει απο την χαρα μου

αλλη μια μεγαλη επιτυχια της χωρας ειναι γεγονος !

.

Σκοπος μου ηταν να μοιραστω μαζι σας την χαρα μου για αυτα που εκανε καποιος φιλος για τον οποιο ειχα καιρο να μαθω νεα του χωρις να γενικευσω τα πραγματα και χωρις να ψαχνω βαρυσημαντα νοηματα σε αυτο.

Πιθανοτατα βεβαια να μην αντιλαμβανομαι τον στοχο της ειρωνειας σου -ελπίζω να μην ειναι τα γραφομενα μου- αρα δεν το συνεχιζω.

Καλο βραδι, πρεπει να φυγω απ'την δουλεια... -bye-

Μπραβο στο παλληκαρι!!

Μπραβο και σε σενα Αγγελε για το νημα. Εχουμε πηξει στη μιζερια και στα στεναχωρα νεα 2 χρονια τωρα.
Μακαρι να υπηρχε ενα νημα με τις μικρες και μεγαλες επιτυχιες της Ελλαδας και των Ελληνων στο εξωτερικο αλλα και εδω.
Εχουμε αναγκη απο αισιοδοξα μηνυματα τωρα παρα ποτε.

Απάντηση: Re: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!

Μπραβο στο παλληκαρι!!

Μπραβο και σε σενα Αγγελε για το νημα. Εχουμε πηξει στη μιζερια και στα στεναχωρα νεα 2 χρονια τωρα.
Μακαρι να υπηρχε ενα νημα με τις μικρες και μεγαλες επιτυχιες της Ελλαδας και των Ελληνων στο εξωτερικο αλλα και εδω.
Εχουμε αναγκη απο αισιοδοξα μηνυματα τωρα παρα ποτε.
Kαλο ειναι τα προιοντα να μην φευγουν σε τσουβαλια και σε τενεκεδες ,αλλα τυποποιημενα με προστιθεμενη αξια.
Παντως ας μην ελπιζουμε οτι με αγροτικα προιοντα μπορουμε να διατηρησουμε το επιπεδο ζωης που ειχαμε,οσο καλα και να ειναι!
Χρειαζομαστε προιοντα και υπηρεσιες υψηλης προστιθεμενης αξιας και εκει δεν εχουμε καλη παραδοση....

Re: Απάντηση: Re: ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΕ!!!

Kαλο ειναι τα προιοντα να μην φευγουν σε τσουβαλια και σε τενεκεδες ,αλλα τυποποιημενα με προστιθεμενη αξια.
Παντως ας μην ελπιζουμε οτι με αγροτικα προιοντα μπορουμε να διατηρησουμε το επιπεδο ζωης που ειχαμε,οσο καλα και να ειναι!
Χρειαζομαστε προιοντα και υπηρεσιες υψηλης προστιθεμενης αξιας και εκει δεν εχουμε καλη παραδοση....

Κι ομως εκει ειναι η λυση... Φυσικα με τυποποιηση (για να ειναι κι αναγνωρισιμα) Η ΦΑΓΕ που εκανε γνωστο το ελληνικο γιαουρτι σε ολο τον κοσμο δειχνει το δρομο.