Μπύρα σε KEG για το σπιτι.

teddy743

Supreme Member
16 August 2014
7,176
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα,
θα ήθελα κάποιος χριστιανός να μου πει που πουλαει αυτό στην Ελλάδα.

http://www.beveragefactory.com/draftbeer/kegerators/kegco_k209b-1_kegerator.html

Επίσης μια απορία που έχω είναι: Μπορώ να παίρνω τηλ κάποιον εύπορο εδώ στην Θεσσαλονίκη και χωρίς να είμαι κατάστημα με τιμολόγια κτλ να έρχεται και να εγκαθιστά τα keg στο σπιτι μου όπως ακριβώς γινεται στα μπαρ???

Τα 500 περιπου ευρω που κανει το παραπανω προιον τα θεωρω λογικα χρηματα για αυτο που προσφερει.

Υπαρχει καπου τιμοκαταλογος με φιρμες απο μπυρα σε keg. Δεν καταφερα να βρω κατι Online. Υπαρχει καποιος που εχει μπαρ να βοηθησει...αυτος απο που διαλεγει τι μπυρες θα παρει για το μαγαζι....ολο και καποιο site θα υπαρχει καπου.

Δεν θα το βρεις στην Ελλαδα δυστηχως ...
Θα πρεπει να γινει ιδιοκατασκευη (οχι κατι δυσκολο υπαρχουν ολα τα παρεκλομενα στην Ελλαδα) εκτος αν βρεις κατι απο Ευρωπη αλλα παλι τα μεταφορικα ...
Τα βαρελια κοστιζουν απο 50 ευρω+ 20 η 30 λιτρα αναλογα με την μπυρα και την εταιρια .Μπορει να στα φερνει ο εμπορος σπιτι αλλα δεν ειναι και κοπος να το κουμπωνεις μονος σου .
Ψαξου μηπως βρεις μεταχειρισμενο απο κανενα μπαρ - σουβλατζιδικο που καμια φορα τα δινουν κοψοχρονια επειδη κλεινουν η δεν τα δουλευουν πια .
Παντως για να πινεις Amstel και Πρασινη δεν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα ...
Υπαρχει και η λυση των 5αλιτρων τα οποια απλα τα ριχνεις στο ψυγειο αλλα δεν πολυσυμφερουν και αυτα μιας και πρεπει να καταναλωθουν σχεδον αμεσα...

30 λιτρα βαρελι ? .... :blink:

Κανενα προβλημα ! :proud: Ο θοδωρης διαθετει επαυλη ... :flute:
To basement ειναι 1000 τετραγωνικα :proud: ....

Last edited:
Δεν θα το βρεις στην Ελλαδα δυστηχως ...
Θα πρεπει να γινει ιδιοκατασκευη (οχι κατι δυσκολο υπαρχουν ολα τα παρεκλομενα στην Ελλαδα) εκτος αν βρεις κατι απο Ευρωπη αλλα παλι τα μεταφορικα ...
Τα βαρελια κοστιζουν απο 50 ευρω+ 20 η 30 λιτρα αναλογα με την μπυρα και την εταιρια .Μπορει να στα φερνει ο εμπορος σπιτι αλλα δεν ειναι και κοπος να το κουμπωνεις μονος σου .
Ψαξου μηπως βρεις μεταχειρισμενο απο κανενα μπαρ - σουβλατζιδικο που καμια φορα τα δινουν κοψοχρονια επειδη κλεινουν η δεν τα δουλευουν πια .
Παντως για να πινεις Amstel και Πρασινη δεν αξιζει τον κοπο και τα χρηματα ...
Υπαρχει και η λυση των 5αλιτρων τα οποια απλα τα ριχνεις στο ψυγειο αλλα δεν πολυσυμφερουν και αυτα μιας και πρεπει να καταναλωθουν σχεδον αμεσα...

Το 20λιτρο το μηνα θα το καταναλώσω σίγουρα οπότε το θέμα τις φρεσκάδας δεν με απασχολεί.

Για μπύρες σκέφτομαι φραντσισκανερ ή αν δεν βρω κάτι τέτοιο εστω μια pilsner Urquell.

Δεν έχω αντίρρηση για μεταχ. απλά μου έρχεται λιγο δύσκολο να ρωτάω σε όποιο μπαρ μπαίνω αν θελουν να μου πουλήσουν τον εξοπλισμό τους. (δεν βγαινω και πολυ συχνα εξω και δεν ειμαι και μεσα στο κύκλωμα να εχω γνωστούς που χουν μπαρ κτλ οπότε το να βρω κατι ετσι θα πρεπει να τύχει...πράγμα που το βρίσκω χλωμό)

Δεν έχω προβλημα να το κουμπώσω εγώ απλά θέλω να ρθει στην πόρτα μου και όχι να το κουβαλάω με το αμάξι ή να το αφησει στο δρομο και να μου πει κατεβα να το παρεις (στα μπαρ εχω δει που ερχετε φορτηγο το αφηνει στο δρομο και βγαινει ο σερβιτορος μαζι με τον μπαρμαν και το κουβαλανε και εγω μενω σε πολυκατοικία και οχι σε ισόγειοι.

Ποιος είναι όμως αυτός ο έμπορος και που είναι το site του?...για τι δεν υπαρχή τίποτα online περί φίρμες μπύρας που πωλούνται σε keg?

ιδιοκατασκευές δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω...με το ζόρι βιδώνω μια λάμπα. Δεν έχω αντίρρηση να πληρώσω για να μου το φτιάξει κάποιος επαγγελματίας αλλά και πάλι αυτόν που θα τον βρω? (θελω να ειναι ενα προιον με νορμαλ φινιρισμα και οχι να τρυπαω ψυγεια και να κανω πατεντες.

Αν καποιος ακουσει τιποτα ας το γραψει εδω να παρω τηλ μπας και γινει το ονειρο πραγματικοτητα.

Απάντηση: Re: Μπύρα σε KEG για το σπιτι.

Το ξερω. Ειναι σαν βα χεις 2ρο ψυγείο στην ουσία.

Μάλλον παραπάνω,κάπου στα 400 βάττ [αν δεν κάνω λάθος] Βέβαια επειδή απευθύνεται σε επαγγελματίες αυτό δεν αποτελεί σημαντικό παράγοντα

το δικό ψυγειο είναι λίγο κάτω από 300 kWh/y . Δεν ξέρω αυτά τα έξτρα 100kWh/y πρακτικά σε τι κοστος μεταφράζονται ετησίως .....αλλά εδώ συζητάμε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα τώρα....
αν μετά από ένα χρόνο δω οτι δεν συμφέρει το πουλάω.

Μη μπερδεύεσαι Θοδωρή ,το ψυγείο σου έχει κατανάλωση [περίπου] αυτή που γράφει .
Στις επαγγελματικές δεν ισχύουν τα Α+,Α+++
Αυτά τα 300 kwh ανά έτος του ψυγείου σου ,δεν έχουν καμμία σχέση με την κατανάλωση των 400 βαττ .
Μπορεί να πλησιάζουν ,μπορεί και να έχουν τεράστια διαφορά .

Και κάτι ακόμη ,το συγκεκριμένο που έβαλες δεν είναι για την Ε.Ε είναι για ΗΠΑ λόγω διαφορετικής και συχνότητος ηλ ρεύματος .
Πιθανόν αν βρείς κάποιο να προορίζεται για την Ε.Ε να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κατανάλωση

Re: Απάντηση: Μπύρα σε KEG για το σπιτι.

Μη μπερδεύεσαι Θοδωρή ,το ψυγείο σου έχει κατανάλωση [περίπου] αυτή που γράφει .
Στις επαγγελματικές δεν ισχύουν τα Α+,Α+++
Αυτά τα 300 kwh ανά έτος του ψυγείου σου ,δεν έχουν καμμία σχέση με την κατανάλωση των 400 βαττ .
Μπορεί να πλησιάζουν ,μπορεί και να έχουν τεράστια διαφορά .

Και κάτι ακόμη ,το συγκεκριμένο που έβαλες δεν είναι για την Ε.Ε είναι για ΗΠΑ λόγω διαφορετικής και συχνότητος ηλ ρεύματος .
Πιθανόν αν βρείς κάποιο να προορίζεται για την Ε.Ε να υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κατανάλωση

Δεν έχω ιδέα Πέτρο, για αυτό άνοιξα το νήμα. Θεώρησα οτι στα τοσες χιλιάδες μέλη ολο και καποιος θα δουλευει σε μπαρ ή θα ξέρει κάτι.....μάλλον είμαι αισιόδοξος.

εδω παντως απο καποιον που εψαχνε κατι σαν αυτο που ψαχνεις εσυ (ή το ιδιο ακριβως) βλεπω οτι ειναι αρκετα πολυπλοκο αυτο που ζητας.

Μηπως να βολευτεις με τιποτα τετοιο ;

και φυσικά είναι και αυτός ενας λόγος..,

..."Another excellent reason to consider getting a Kegerator is the fact they help to save the environment. The Kegerator uses one Keg at a time. This prevents the use of bottles or cans, thus reducing the amount of waste build up. Preventing extra trash and waste, though it might seem trivial, have a big impact on the environment. This could be considered one of the most environmentally friendly products for beer, thus, drinkers can enjoy their cold draft beer in the comfort of their own greener, living environment."....
:flipout:

εδω παντως απο καποιον που εψαχνε κατι σαν αυτο που ψαχνεις εσυ (ή το ιδιο ακριβως) βλεπω οτι ειναι αρκετα πολυπλοκο αυτο που ζητας.

Μηπως να βολευτεις με τιποτα τετοιο ;

Τα χω διαβάσει αυτά avpap. To 5litro και είναι λιγο...αφού δεν γλιτώνεις την βόλτα στην κάβα κάθε βδομάδα αλλά το κυριότερο είναι οτι αυτά τα 5λιτρα που ταιριάζουν σε αυτο δεν τα βρίσκεις εδώ και αν τα βρεις έχει μια-δυο φίρμες. Αυτά είναι για αυτούς που φτιάχνουν την δικη του μπύρα πιο πολύ.

Σήμερα θα πάω σε ένα μπαρ στο κεντρο να ρωτήσω κάποιον ιδιοκτήτη και θα αναφέρω....

Ο γαμπρός πρώην μέλους είναι από όσο ξέρω τεχνικός στα μηχανήματα μπύρας... εγκατάσταση συντήρηση κλπ. Δεν ξέρω αν βοηθάει.