Μπυρα ζεστη και ομορφη παρεα...

takis6c33

Senior Member
3 January 2009
500
Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ
αυτο μονο θα γραψω. Πραγματικα περασα πολυ ωραια με τους γνωστους αγνωστους ΜΟΡΦΕΑ ΤΣΙΤΙΜΑΚΙΑ ΜΠΑΡΙΤΑΚΗ ΔΟΥΚΑ ΠΕΡΓΙΟΥΔΑΚΗ ΤΥΡΟΒΟΛΑ και τον νεο φιλο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.-bye-

Πάντα τέτοια, μόνο με γέλια!

Η μόνη στενοχώρια της βραδιάς ο πανέμορφος OTL. Μ αυτή τη ζέστη είναι σκέτο μαρτύριο. Για εκείνον, όχι για μας που τον απολαύσαμε.

Μένουμε υπόχρεοι στον Τάκη για την εξαιρετική φιλοξενία και την ωραία παρέα.
Χαλαρή κουβέντα, μπυρίτσες και τα πιο χάι εντ ντιούικα μηχανήματα που έχω δει τα τελευταία χρόνια.

Πάντα τέτοια..

Aν και κάθησα λίγο, λόγο υποχρεώσεων, χάρηκα που σας γνώρισα όλους και από κοντά! Πραγματικά έμεινα άφωνος από την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά των μηχανημάτων του φίλου Τάκη και πάνω από όλα με τον εξαιρετικό επίσης ήχο τους!!! Επιφυλάσσομαι για επίσκεψη με περισσότερο χρόνο και δικά μου κομμάτια στο άμεσο μέλλον. Τάκη ευχαριστώ για την φιλοξενία!!

εξαιρετική η βραδυά και η παρέα, Τάκη ευχαριστούμε!

Περισσότερο είδαμε παρά ακούσαμε -λόγω ζέστης- τις state of the art κατασκευές. Τάκη ίσως πρέπει να βάλεις στα σκαριά κάτι για καλοκαιρινό ενισχυτή. Καλές-χρυσές οι χοντρές αλλά και εγώ για κάνα δίμηνο το καλοκαίρι αναγκαστικά τις αποσύρω :bawling:

Χαλαρή κουβέντα, μπυρίτσες ...

να μην ξεχάσουμε και τα "βρώμικα" που αποδείχτηκαν ανέλπιστα καθαρά -bye-

Φωτογραφίες δεν έχει?...Στο μιλητό θα την βγάλουμε βρε σείς?

Tστστσ....
αμα μεγαλώσει ο ανθρωπος....
μόνο το μάτι τον συγκινεί
τστστσ

:FSGSFGS4:....θα το κάνω ολο το καταστρωμα

Υ.Γ. Αρα Τακη πρέπει να εισαι ο Τακης που εχει εναν ενισχυτη σου ενας γνωστος με.... Harley
χοντρο αλουμίνιο με κόκκινα στρογγυλεμένα ξύλα στο πλάι
Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια :grinning-smiley-043

Tστστσ....
αμα μεγαλώσει ο ανθρωπος....
μόνο το μάτι τον συγκινεί
τστστσ

:FSGSFGS4:....θα το κάνω ολο το καταστρωμα

Υ.Γ. Αρα Τακη πρέπει να εισαι ο Τακης που εχει εναν ενισχυτη σου ενας γνωστος με.... Harley
χοντρο αλουμίνιο με κόκκινα στρογγυλεμένα ξύλα στο πλάι
Συγχαρητήρια, συγχαρητήρια :grinning-smiley-043
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΕΡΩΝΗ . ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΨΑ ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Μια ακόμη εκπληκτική βραδυά στο σπίτι του πάντα φιλοξενου φίλου μας Τάκη με παρέα την "παλιά" ντιούϊκη φρουρά είναι πάντα εγγύηση ποιοτικού χρόνου. Τα μηχανάκια του τάκη πραγματικά super και στο μάτι αλλά και στο αφτί! Φυσικά δε θα μπορούσα να παραλλέιψω τον πατέρα του Τάκη, μέγα αρχιντιούη της ακόμα πιο παλιάς φρουράς, που μάλιστα είχε πετάξει στον κάδο σκουπιδιών πολλά μηχανάκια και σασί όπως και μια σακούλα με καμιά 40αριά NOS siemens που φυσικά τις αφαίρεσα...

Φίλε Τάκη ευχαριστόυμε για τη σπάνια βραδυά!
.
.
.
.
.
(δε θέλεις να σου πώ τι ήταν μέσα στη σακούλα, kinder έκπληξη!)

ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΣΕΡΩΝΗ . ΤΟΥΣ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ . ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ!!! ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΒΑΨΑ ! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΑΡΗ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

Συγχαρητήρια λοιπόν και στον Χαρη και σε σενα για το βάψιμο
πολύ ζωντανό αποτελεσμα με τα Tannoy

Μια ακόμη εκπληκτική βραδυά στο σπίτι του πάντα φιλοξενου φίλου μας Τάκη με παρέα την "παλιά" ντιούϊκη φρουρά είναι πάντα εγγύηση ποιοτικού χρόνου. Τα μηχανάκια του τάκη πραγματικά super και στο μάτι αλλά και στο αφτί! Φυσικά δε θα μπορούσα να παραλλέιψω τον πατέρα του Τάκη, μέγα αρχιντιούη της ακόμα πιο παλιάς φρουράς, που μάλιστα είχε πετάξει στον κάδο σκουπιδιών πολλά μηχανάκια και σασί όπως και μια σακούλα με καμιά 40αριά NOS siemens που φυσικά τις αφαίρεσα...

Φίλε Τάκη ευχαριστόυμε για τη σπάνια βραδυά!
.
.
.
.
.
(δε θέλεις να σου πώ τι ήταν μέσα στη σακούλα, kinder έκπληξη!)
Πανο με τρομαζεις!!!!!! τι ειχε μεσα η σακουλα που δεν πρεπει να μαθω;!!! οτι και να ειναι παντως ειναι καλα χερια!!-bye-

Περισσότερο είδαμε παρά ακούσαμε -λόγω ζέστης- τις state of the art κατασκευές. Τάκη ίσως πρέπει να βάλεις στα σκαριά κάτι για καλοκαιρινό ενισχυτή. Καλές-χρυσές οι χοντρές αλλά και εγώ για κάνα δίμηνο το καλοκαίρι αναγκαστικά τις αποσύρω :bawling:

Τι εννοείτε "δεν ακούσαμε λόγω ζέστης"?
Ενοχλεί η θερμότητα που εκπέμπουν οι 6c33 στο χώρο ή "ψήνεται" το μηχάνημα και δεν αντέχει πολλή ώρα?

Tο πρώτο, για το δεύτερο όπως μας είπε και ο Τάκης, παίζουν εδώ και πολύ καιρό συνεχώς χωρίς κανένα πρόβλημα!!

Τι εννοείτε "δεν ακούσαμε λόγω ζέστης"?
Ενοχλεί η θερμότητα που εκπέμπουν οι 6c33 στο χώρο ή "ψήνεται" το μηχάνημα και δεν αντέχει πολλή ώρα?
Νικο οντως οι χοντρες βγαζουν πολυ ζεστη!! φαντασου 200ma ρευμα ηρεμιας και σε γκαζια φτανουν και τα 800ma για την καθε μια!!!!!!!!συν τα νηματα !!!!:bigcry:

μιλώντας για ζέστη, έχω μετρήσει στις δικές μου με probe 300ο C στο πάνω μέρος του γυαλιού!

Οι ίδιες δεν μασάνε από κακομεταχείριση, αλλά άντε να κάτσεις κοντά σε τέσσερεις τέτοιες με καύσωνα και χωρίς air condition :Banane0: