Περα απο τα υπερ και κατα του φορμα, καθε ληξη πατεντας θα επρεπε να "γιρταζεται" σαν "απελευθερωτικο" γεγονος... Αντ' αυτου, ορισμενοι ταυτιζουν τη ληξη της πατεντας με θανατο της εφευρεσης. Αν εννοουν θανατο του μονοπωλιου, οκ. Για ολους τους αλλους ομως, μαλλον ειναι... "ανασταση"!
Στάλθηκε από το SM-G389F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θυμήθηκα την ιστορία, ότι το accapella Tom's dinner της Sussan Vega, ήταν ένα από τα tracks με τα οποίο έγιναν τα τεστ για να τιουναριστεί ο codec του mp3.
To είχα διαβάσει το 2000 και το ξαναβρήκα για την ιστορία.
http://mentalfloss.com/article/19727/how-toms-diner-tuned-mp3
https://www.youtube.com/watch?v=RYMPeyZ2zj0
Ναι, αλλα σε καθε περιπτωση οι πατεντες εισαγουν περιορισμους στην χρηση - αναπτυξη κλπ. Δεν ξερω τι ακριβως περιελαμβανς η πατεντα του μπ3, αλλα δεν παυει να αποτελει κλειστο προτυπο...Μα ποια λήξη, δωρεάν δεν ήταν;
Θα έρθει εποχή όπως τώρα ακούμε τα πικαπ θα ακούμε τα mp3..... Παρεπιπτόντως έχω ένα sony mp3 player από το 2007 που παίζει τόσο "γλυκά" τα mp3 που δεν έχω ξαναακούσει ούτε σε υπολογιστές ούτε σε smartphones ούτε σε ολοκληρωμένα συστήματα. Eίναι από αυτά τα πράγματα που οι μηχανικοί πετυχαίνουν μερικές φορές πολύ καλά.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.