MS BANS 360s from LIVE!!

Re: Απάντηση: MS BANS 360s from LIVE!!

Συγνωμη για την ερωτηση (ειμαι ασχετος με το συγκεκριμενο θεμα) αλλα γινεται να φορτωθει το original setup στην κονσολα ωστε να μην εχει προβλημα? Με λιγα λογια αν την "πειραξει" καποιος υπαρχει επιστροφη η οχι?

1000% Κοσμά;

Ω ναι!!!!!

Ξεκινησαν πιστευω πρωτα μπαναρισματα απο την us μερια. Φιλος μου στην κορινθο που παιζαμε μαζι, μπαναριστηκε χθες, και μου ειπε πως δεν μπαινει καν στο live-αυτος εχει φτιαξει αμερικανικο account. Πηρε καινουρια κονσολα.

Ριξε μια ματια και εδω.
http://www.myxbox.gr/forum/showthread.php?t=5084

Για ελληνα με ευρωπαικο account δεν εχω ακουσει ακομα για ban. Αλλα μαλλον ειναι θεμα χρονου.

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: MS BANS 360s from LIVE!!

Kαι τι φταιει η Microsoft για αυτο:grinning-smiley-043...Γιαννη εννοειτε φιλικα παντα-bye-

Φυσικα και φταει ΚΑΙ η Microsoft ...
Αν ηθελε να ειναι δικαια δεν θα τιμολογουσε το ιδιο ενα προιον που ετσι κι αλλιως φτιαχνεται στη Κινα και κοστιζει ΠΟΛΥ λιγοτερο στην Αμερικη απ οτι στην Ελλαδα .

Δεν μπορει επισης να κοροιδευει τους πελατες της (οπως και η Σονυ) για το LIVE , αφου επισημα ΔΕΝ υπαρχει marketplace στην Ελλαδα.

Αν μου φερονται αδικα αυτοι τοτε κι εγω ....-bye-

Φιλοι μου καποια πραγματα επιγραμματικα

*Δεν ban-αρει το λογαριασμο,μονο τη κονσολα
*Αναγκαστηκε να το κανει λογω παραπονων των developers (χανει λεφτα με την κινηση της αυτη η MS)
*To 360 συνεχιζει να ειναι μονοδρομος στις κονσολες μιας και σε ολα τα ειδη παιχνιδιων εχει να παρουσιασει τη καλυτερη λυση
*Οσοι δεν εχουν φαει ban,ας μην μπαινουν στο Live διοτι καποια λυση μπορει να βρεθει στο κοντινο μελλον ;)
*Η Ευρωπη απο ολους θεωρειται αγελαδα για αρμεγμα...δυστυχως...
*Το χασιμο τοσων Sony franchises δεν ειναι οτι καλυτερο για την Ιαπωνικη εταιρεια.Ποιος θα φανταζοταν πριν 1 χρονο οτι DevilMayCry, MetalGearSolid, AceCombat, και τοσα αλλα, θα επαιζαν στο 360..

To κολπο ειναι παλιο και πιανει παντα !!!
Αφηνουμε τα παντα ανοιχτα στην αρχη (Ps1 -ps2 -xbox psp - doryforika kanalia klp) για να αποκτησουμε μεγαλη βαση αγορας και εθισμενων καταναλωτων και μετα , αφου τους εχουμε στο χερι, τους αναγκαζουν να κανουν οτι θελουν αυτοι.

Ελπιζω παντως να βρεθει λυση...

Finally!
Respect the developers!

Δουλευω σε ΜΕΓΑλο καναλι σαν μοντερ και γραφιστας εδω και 13 χρονια!
Εχω μονταρει και φτιαξει γραφικα για πανω απο 10 σηριαλ και αλλα τοσα ντοκιμαντερ σε ET1 - NET σαν ελευθερος επαγγελματιας.
Κανονικα θα επρεπε να ζω ΜΟΝΟ απο τα δικαιωματα των σηριαλ-ντοκιμαντερ που παιζονται απο τα Ελληνικα καναλια σε δεκαδες επαναληψεις.

Δυστυχως ομως ζω στην Ελλαδα, και οχι μονο δεν παιρνω φραγκο γι αυτα (οπως Αμερικη !!!) αλλα εχω κι ενα μισθο που αν τον πω δημοσιως θα γελασει κι ο καθε πικραμενος.

Γι αυτο ...fuck the companies not the developers.
:violent-smiley-030:

Θα δεχομουν το ban aπο την microsoft αν:

1.Μπορουσαμε να αντιγραψουμε με ενα απλο copy τα original παιχνιδια, για αντιγραφα ασφαλειας.Βεβαια παλι προυποθετει modded console.

2.Μπορουσαμε να αντικαταστησουμε τα φθαρμενα original με καινουρια, πληρωνοντας μονο τo δισκακι και το case, οχι τα πνευματικα δικαιωματα για δευτερη φορα.

3.Ελεγχε το δισκακι, αυτο καθε αυτο, αν ειναι γνησιο ή οχι.

Η microsoft αλλα και οι αλλες εταιριες (sony, hd dvd, blu ray) παρανομουν απο την στιγμη που δεν σε αφηνουν να κανεις αντιγραφα ασφαλειας ευκολα και απλα, που ειναι δικαιωμα σου.

Απάντηση: Re: MS BANS 360s from LIVE!!

To κολπο ειναι παλιο και πιανει παντα !!!
Αφηνουμε τα παντα ανοιχτα στην αρχη (Ps1 -ps2 -xbox psp - doryforika kanalia klp) για να αποκτησουμε μεγαλη βαση αγορας και εθισμενων καταναλωτων και μετα , αφου τους εχουμε στο χερι, τους αναγκαζουν να κανουν οτι θελουν αυτοι.

Αυτή είναι και η μόνη μου ένσταση φίλε Γιάννη . Θα μπορούσαν να εχουν bannarei τις modded consoles ΠΟΛΥ νωρίτερα ...

Kαι οπως φαινεται, ηδη εχουν αρχισει να μπαναρουν και τις ελληνικες ip απο το marketplace.

Black site demo, και gears of war τα 2 map packs, γιοκ για την Ελλαδα.
Και επεται συνεχεια.

Λιγο Off topic αλλα τελικα βρηκα ακρη με το χαλασμενο XBOX 360. Χαρη σε ενα πολυ ευγενικο κυριο που λεγεται Λογοθετης Ιωαννης και δουλευει στην Microsoft στην Αγγλια και κανονισε να παει η κονσολα μου για επισκευη. Το τηλεφωνο μου του το εδωσε η αντιπροσωπια και επικοινωνησε 3 φορες μαζι μου μεχρι να βρεθει λυση.

Χαρη λοιπον στο πατριωτακι μας μαλλον θα εχω συντομα το XBOX μου (επισκευασμενο η καινουργιο).

Προς το παρον επειδη δεν μπορουσα να περιμενω πηγα και αγορασα καινουργιο 360 απο τα Multirama 350 ευρω το premium με δωρο ενα παιχνιδι (Test Drive Unlimited). Οταν με το καλο μου στειλουν το αλλο XBOX πισω μαλλον θα το πουλησω σε ενα ξαδερφο μου.

Παρεπιπτωντως εχω παρατηρησει καποια κολληματα του XBOX live στο Call of Duty 3. Συγκεκριμενα καποιες φορες διαλεγω μια πιστα και μου βγαζει μηνυμα "could not connect to all players" ,ενω αλλες φορες συνδεομαι κανονικα χωρις προβλημα. Στο Gears of War ποτε δεν εχω τετοιο προβλημα.