μtorrent:πρόβλημα;

Checking port 139 on 79.131.148.6...

OK! Port 139 is open and accepting connections.

You will be able to receive incoming BitTorrent connections.

Εμένα μου βγάζει αυτό και το εικονίδιο είναι πάλι κόκκινο...

πριν κανω τις ρυθμισεις για την πορτα κατεβαζα με 1.5m/s
τωρα φτανει μεχρι 700 kb/s
πρεπει να γινει και καμμια αλλη ρυθμιση?

επισης σερνεται και ο firefox μετα τη ρυθμιση
μου βγαζει συνεχεια το εγγραφο δεν περιεχει δεδομενα
καμμια ιδεα?

Μιας και έχουμε ανοίξει το νήμα για το μtorent, ήθελα να ρωτήσω κάποιους περισσότερους ειδικούς, το directory για το μtorent, τοχω στήσω σε ένα εξωτερικό 80WD, όταν πάω να κατεβάσω αρχείο μεγαλύτερο από 4,2gb, αναφέρει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος, να υποθέσω ότι φταίει το στήσιμο στο εξωτερικό.
Αλλο πρόβλημα δεν έχω, είναι σταθερά πράσινο , πως άλλωστε μια ειναι η ομάδα.
Καλό βράδυ σε όλους.

Μιας και έχουμε ανοίξει το νήμα για το μtorent, ήθελα να ρωτήσω κάποιους περισσότερους ειδικούς, το directory για το μtorent, τοχω στήσω σε ένα εξωτερικό 80WD, όταν πάω να κατεβάσω αρχείο μεγαλύτερο από 4,2gb, αναφέρει ότι δεν υπάρχει αρκετός ελεύθερος χώρος, να υποθέσω ότι φταίει το στήσιμο στο εξωτερικό.
Αλλο πρόβλημα δεν έχω, είναι σταθερά πράσινο , πως άλλωστε μια ειναι η ομάδα.
Καλό βράδυ σε όλους.

αυτο μου το κανει και μενα ενας 120 αρις μικρος δισκος που εχω ...

ειναι η φυση του δισκου αυτου που δεν επιτρεπει να βαλεις αμεσα μεγαλα αρχεια των 8 γιγα πχ.......

ενω σε εναν 500αρι εξωτερικο ΜΑΧΤΟΡ USB με το ιδιο καλωδιο και συνδεση κανενα προβλημα !!!!

Δεν έχει να κάνει με καμία φύση κανενός δίσκου.

Όπως γράφτηκε και παραπάνω, έχει να κάνει με το filesystem, το οποίο προφανώς είναι fat32 και ως εκ τούτου δεν υποστηρίζει αρχεία μεγαλύτερα των 4GB. Αν τον μετατρέψεις σε NTFS δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Παιδιά θα ήθελα τη βοήθειά σας. Το πρόβλημα είναι το εξής:

Συνδέομαι κανονικά με το μtorrent τα πρασινάκια ανάβουν και όλα καλά!!!! Μετά όμως από κανά 2ωρο μου κοκκινίζει το σύμπαν, το πρόγραμμα κολλάει και η σύνδεση στο ίντερνετ αχρηστεύεται (δεν ανοίγει καμμιά σελίδα).Αναγκαστικά κάνω επανεκκίνηση. Τώρα, τι έχω τσεκάρει. 1)Δεν φταίει το usb καλώδιο του modem, 2)Δεν φταίει η θύρα usb του PC. Παρατήρησα ότι αυτό το κάνει όταν φεύγω από τον υπολογιστή (π.χ. βράδυ) και το αφήνω να κατεβάζει. Όταν δουλεύω ταυτόχρονα στον υπολογιστή το παραπάνω δεν συμβαίνει. Στη διαχείριση ενέργειας έχω τσεκάρει never, never και μάξιμουμ απόδοση. Έχετε καμμιά ιδέα??????????Είναι κρίμα να μην γιορτάσω και 'γω τα γενέθλια του αγαπημένου μας site......:D:D

ειχα παρομοιο προβλημα και εβαλα την mtorrent 1.8 beta 9137 και δουλευει προς τον παρον καλα.

Το φαντάστηκα ότι κάτι τέτοιο μπορεί να παίζει μια και έχω την 1.75 και είπα να μην πάω σε beta. Με την 1.6 τόσο καιρό δεν αντιμετώπισα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τι στα τσακίδια πειράζουν κάτι που δουλεύει άριστα????????:mad::mad::mad:

Για όσους ενδιαφέρονται ή τύχει να αντιμετωπίσουν παρόμοιο πρόβλημα το πρόβλημα λύθηκε ως εξής: Control Panel-Power Options τσεκάρουμε το High Performance και μπαίνουμε change plan settings. Αφού βάλουμε never, never για τη διαχείριση ενέργειας πατάμε από κάτω change advanced settings και ανοίγει ένα παράθυρο, πάμε στο hard disc και του λέμε να μην κλείνει ποτέ. -bye--bye-

Τζάμπα έβριζα το πρόγραμμα!!!!!!!!!Sorry utorrent.........:o:o

Παιδες ενω εχω στο Μτορρεντ το σηματακι συνεχεια πρασινο ενω κατεβαζει πολυ καλα και γρηγορα ενω εβαλα πορτα πανω απο 62000 δεν Σεενταρει με τιποτα !!
στελνει με ταχυτητα 0,50 το ανωτερο !
τι φταιει ;;;;;

τα αρχεια που κατεβασα να μην εχουν ζητηση;;;;;;;
ειναι απο το HD.org.

ετσι που στελνει δεν με βλεπω για πολλες μερες να μενω μεσα εκει......

εκδοση Μ τορρεντ 1.8 ΒΕΤΑ !!!!!

Re: Απάντηση: μtorrent:πρόβλημα;

τα αρχεια που κατεβασα να μην εχουν ζητηση;;;;;;;
ειναι απο το HD.org.

μπορει να μην υπαρχει ζητηση ή απλα μπορει να χρειαζεται να κανεις εκ νεου port forward για το νεο πορτ που εβαλες!

Απάντηση: Re: Απάντηση: μtorrent:πρόβλημα;

μπορει να μην υπαρχει ζητηση ή απλα μπορει να χρειαζεται να κανεις εκ νεου port forward για το νεο πορτ που εβαλες!

το κακο ειναι οτι δεν ξερω πως γινεται το port forward !

και πριν αλλαξω την πορτ παλι τα ιδια χαλια ειχε οταν σενταρα........

αυτο ειναι ενα site www.portforward.com με οδηγιες για το πως να το κανεις, εχει για παρα πολλα modem/router!

σε περιπτωση που δεν υπαρχει προβλημα με την πορτα τοτε ισως απλα να μην υπαρχει ζητηση για το συγκεκριμενο τορρεντ!

για κανε ενα log in στον site του τρακερ σου και δες ποσους leecher εχουν τα torrent που κανεις seed! αν λεει 0 τοτε δεν το κατεβαζει κανεις, σε περιπτωση ομως που δειχνει οτι ενας χ αριθμος leecher κατεβαζει τοτε νομιζω οτι απλα δεν ειναι καποιος συνδεδεμενος μαζι σου