ΜΤV Greece, το είδε κανείς?

Ότι και να είναι, είναι μια εναλλακτική του MAD για όσους δεν έχουν δορυφορική, οπότε καλώς ήρθε. Εγώ πάντως το προτιμώ από το MAD γιατί δεν έχει σκυλάδικα! Και τα λίγα Ελληνικά που βάζει είναι αυτά που μου αρέσουν από Ελληνική μουσική.
Πάντως, επειδή έχω πάρα πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα σε όλα τα κανάλια με χάλασε λίγο η εικόνα του. Ελπίζω να βελτιωθεί στο μέλλον.

Re: Απάντηση: ΜΤV Greece, το είδε κανείς?

Ότι και να είναι, είναι μια εναλλακτική του MAD για όσους δεν έχουν δορυφορική, οπότε καλώς ήρθε. Εγώ πάντως το προτιμώ από το MAD γιατί δεν έχει σκυλάδικα! Και τα λίγα Ελληνικά που βάζει είναι αυτά που μου αρέσουν από Ελληνική μουσική.
Πάντως, επειδή έχω πάρα πολύ καλό τηλεοπτικό σήμα σε όλα τα κανάλια με χάλασε λίγο η εικόνα του. Ελπίζω να βελτιωθεί στο μέλλον.

ελα βρε που παιζει σκυλαδικα το mad....:violent-smiley-030:

εαν δεν to χαζευε ο γιος μου,δεν θα ηταν καν συντoνισμενο στην μνημη της tv..!!

Ειμαστε της πρωτοτυπιας παντως! MTV σε 16:9 δεν νομιζω οτι υπαρχει διεθνως.

Ευχαριστο ειναι βεβαια που εχουμε πλεον αλλο ενα wide καναλι στην Ελλαδιτσα μας, αλλα εχω μια απορια. Τα παλια βιντεοκλιπ (που ειναι 4:3) πως θα τα δειχνει? Ζουμ-κροπ?

Σε ληψη απο UHF 59 ο ηχος ειναι καλος, θα ελεγα καλυτερος απο του Mad.

Απάντηση: Re: ΜΤV Greece, το είδε κανείς?

Καλο ειναι βεβαια που εχουμε αλλο ενα wide καναλι στην Ελλαδιτσα μας, αλλα εχω μια απορια. Τα παλια βιντεοκλιπ (που ειναι 4:3) πως θα τα δειχνει? Ζουμ-κροπ?

Τα δορυφορικά που πιάνω έχω την εντύπωση ότι είναι όλα 16:9...

Απ'οτι εχω δει, το ΜΤV Germany και το MTV France, οπως και τα MTV2 και VH1 ειναι 4:3 στον Astra. Για τα υπολοιπα ομολογω οτι δεν ειμαι βεβαιος.

Σημειωτεον οτι οι Γερμανοι ειδικα ειναι καρα-fun του 16:9...

Απάντηση: Re: ΜΤV Greece, το είδε κανείς?

Ευχαριστο ειναι βεβαια που εχουμε πλεον αλλο ενα wide καναλι στην Ελλαδιτσα μας, αλλα εχω μια απορια. Τα παλια βιντεοκλιπ (που ειναι 4:3) πως θα τα δειχνει? Ζουμ-κροπ?

Σε ληψη απο UHF 59 ο ηχος ειναι καλος, θα ελεγα καλυτερος απο του Mad.

στην αμέρικα πλευρά είναι 16:9 πολλά χρόνια τώρα ...

Και απο τον τοπο μου την Ηλεια λιγο πιο κατο το πιανα το πατραtv
επεισης και η ορτ το εκει τοπικο και το superb εδειχναν mad
μεσω nova για να μην σας πω οτι ολα τα κρατικα εκει τα κανουν αναμεταδοση απο 3 arion af3030plus που ολη την ωρα κολλαγαν και κληνουν!!!!!!!!!! εσχος!!!!!!!!

{εβλεπα συνεχεια ARION TECHNOLOGY} και ειχα σκασει στα γελεια!!!!!!!!!!!!!

Last edited:
Στην Πάτρα δεν γίνεται ακόμα αναμετάδοση.Είμαι Πάτρα απο χθες βράδυ και δεν έχω δει κάποιο αντίστοιχο σποτ απο το κανάλι.
Το κανάλι τελευταία είχε πολλά προβλήματα.Τελικά πρεπει κάποιος να το αγόρασε και μάλιστα διαφημίζει την έναρξη του νέου προγράμματος του καναλιού που είναι προγραμματισμένη για τις 22/9.

Στο Ελληνικο βλεπω εντελως χαλια
καποιο αλλο πεφτει επανω
Ειναι νωρις για ψηφιακα βεβαια
Τα εγγονια μας ισως προλαβουν
Σα δε ντρεπομαστε

Βασικά από τις 27 του μηνός θα αναμεταδίδεται από τη Νova (στη θέση του MTV Europe), μόνο για τους συνδρομητές της βέβαια (οποία έκπληξη!). :tdown:

ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ειδατε τι σημαίνει να έχεις το μονοπώλιο... Ο´τι θέλουν κάνουν γιατί παίζουν μόνοι τους . Ζούμε στον τηλεοπτίκο μεσαίωνα.. :behead:

Τι δεν κατάλαβες τώρα δηλαδή; Μονοπώλιο εννοεί την Νova με την έννοια ότι "μόνο από εμάς μπορείτε να δείτε το κανάλι" (εκτός και αν μένετε στην Αθήνα, όπου το βλέπετε και από επίγεια τηλεόραση).

Το μονοπώλιο πηγαίνει στην ύπαρξη ενός μόνο "παίκτη" στον χώρο της δορυφορικής τηλεόρασης. Η ανικανότητα, που επιδεικνύει η κρατική τηλεόραση στην επίγεια ψηφιακή, αποτελεί παράγοντα που ενισχύει την μονοπωλιακή πολιτική της Νοva.