MTV+: Το MTV επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη…

Re: Απάντηση: MTV+: Το MTV επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη…

αυτο που δειχνεις φιλε λεγεται καλη εικονα δηλαδη?

Φίλε ΠΑΝΟΣΤVTV μάλλον δεν είδες την προηγούμενη εικόνα που ανεβασα...δες την και μετα πες μου...πάντος σήμερα το MTV πρέπει να κατέβασε την ισχύη του στις δυτικές...

file mcelliot_g meno konta ston kokora...poiano tzami ton alpha k t egnatia....apo shmera t MTV safos me kaluterh eikona apo neapolh k me STEREO hxo!!!!!!!
http://img194.imageshack.us/img194/2951/14112009255.jpg
apo toumpa p phga t proi k sthn 44uhf k sthn 69uhf einai tzami to MTV!!!!
Φίλε μου είναι πολύ περίεργο!
Φαίνεται λες και είσαι πίσω από τον πομπό του MTV στο Φιλίππειο και δεν μπορείς να τον λάβεις!
Σήμερα πάντως δεν είδα καμία διαφορά στην ισχύ του καναλιού!
Κόκκορα είχα πει θα ανέβω αλλά δεν μπόρεσα!
Αλήθεια, ALTER στο 25 πώς λαμβάνεις?
Και αν μπορείς και μία φωτό από το 66, για να δω ακριβώς!

file mcelliot_g oriste mia foto apo alter sthn 25uhf
http://img407.imageshack.us/img407/7553/001yo.jpg
k mia apo alpha sthn 66uhf
002az.jpg

alla dn einai auto t thema mas.....shmasia exei oti perase enas mhnas apo tn arxh ths metadoshs tou MTV kai prokoph dn eidame.....
tespa...perimenoume osotou ginei kati...

Τα "ψαροκόκαλα" έχω την εντύπωση ότι έχουν ελάχιστα μειωθεί αυτή τι στιγμή στο 69…, (και για να μην ξαναδιαψευτω), λέω ότι o στερεοφωνικός ήχος τείνει να γίνει πολύ κάλος…, γιατί οι τεχνικοί του MTV+ "παίζουν ακομη με τον ήχο", και κάνουν πολύ καλή δουλειά...

Λοιπόν φίλε panoulis!
Ανέβηκα στη Νεάπολη με την CASIO, συγκεκριμένα περπάτησα από τη στάση Βαλσαμή ως τον Κόκκορα και μετά στην Ελπίδος!
Σε όλη τη διαδρομή το MTV+ στο 69 έπιανε όπως αναμενόταν, δηλαδή πολύ καλά για Φιλίππειο!
Μάλιστα έβγαλα και μερικές φωτό με το κινητό σαν ένδειξη!
Εδώ είναι από τη στάση Βαλσαμή όπου είχα τη χειρότερη λήψη του καναλιού (γενικά ούτε τα υπόλοιπα από Φιλίππειο έπιαναν καλύτερα)

Εδώ είναι γύρω στα 300μ πιο πάνω!

Και εδώ είναι από τον Κόκκορα, ακριβώς μπροστά από το Seven και απέναντι από το βενζινάδικο!

Επίσης πέρασα και από μία καφετέρια (λίγο μετά τη Βαλσαμή) που το έδειχνε στις τηλεοράσεις της και ήταν καμπάνα!

Οπότε πρέπει να κοιτάξεις τι γίνεται στην εγκατάστασή σου, δεν μπορεί να το λάμβανα τόσο καλά με μία φορητή χεριού που έχει σαφέστατα υποδεέστερη λήψη από μία εξωτερική κεραία!

Έχεις καταρχάς τσεκάρει σε γειτονικά σπίτια πώς βγαίνει?
Δεν μπορούμε να κρίνουμε μόνο από την ατομική μας λήψη!

H κατασταση στην 44 παραμενει προβληματικη
οι μεγαλες γραμμες αντικατασταθηκαν με μικρες γραμμες που υπαρχουν σε ολο το μηκος και πλατος της οθονης! κανουν την εικονα να φαινεται γλασε!
και επισης πολλα πολλα ωαροκοκκαλα και εδω!
αχ τι να πω........... το καθε περιφερειακο ,τοπικο ,πειρατικο καναλι και καλυτερη εικονα και πολυ πιο γρηγορα απο το mtv ετοιμαστηκε!!
ακομα και ο πειρατης vips που δεν εχει εγκαταστασεις στον χορτιατη και βγαινει οποτε του καπνισει καθε φορα που βγαινει εχει εικονα κρυσταλλο!
το mtv ομως OXI
θα προσπαθησω να παρευρεθω στη συνεντευξη τυπου και θα σας εχω ρεπορταζ αμεσο και αληθινο!

Καλημέρα σε όλους, δυτικά στο 69 (τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα), με πολύ καλή εικόνα (με λιγότερο εμφανή ψαροκόκαλα) και βελτιωμένο στερεοφωνικό ήχο… Πιστεύω ότι θα γίνουν βελτιώσεις (εάν δεν έχουν γίνει) και στο 44 (στο μέτρο του εφικτού), λόγο της παράλληλης εκπομπής των δυο καναλιών MTV+ και TV100…

Πάνος δεν μας έχεις ανεβάσει ούτε μια φορά μια εικόνα για να δούμε πως λαμβάνεις το MTV+ στο 44 (για να στοιχειοθετούνται αυτά που αναφέρεις), όταν εγώ έχω άλλες πληροφορίες από φίλο μου στη καλαμαριά για πολύ καλή εικόνα (περιοχή παλιά Express Service)…

Όπως και από την τελευταία αναφορά του mcelliot_g, διαπιστώνουμε στη Νεάπολη ότι σημαντικό ρόλο παίζει και η κατάσταση της εγκατάστασης λήψης που διαθέτουμε…

Βλέπωντας τις εικόνες που αναβάσατε, θεωρώ την εικόνα του καναλιού απαράδεκτη. Αν είναι δυνατόν εν έτη 2010 να υπάρχουν χιόνια και είδωλα. Και μιλάμε για αναλογική μετάδοση, που σαν τεχνογνωσία είναι ευρέως γνωστή, τουλάχιστον 20 χρόνια. Όσο για τον ήχο, τελικά είναι μονοφωνικός ή στερεοφωνικός; Είναι δυνατόν να υπάρχει μουσικό κανάλι με μονοφωνικό ήχο; Είναι δυνατόν να διαμένει κάποιος στην συμπρωτεύουσα και να επηρεάζει την λήψη του, η εγκατάστασή του; Μήπως θα βγούν κεραίες MTV+ Ready; Δεν ξέρω σε τι στάδιο βρίσκεται το κανάλι; Είναι δοκιμαστικές οι εκπομπές;

Last edited by a moderator:
φιλε mcelliot_g δεν ξερω...μπορει να εχει καποιο προβλημα η δικη μ κεραια...θα το κοιταξω και θα ρωτησο καποιους αλλους να δω τελικα πως το πιανουν.....
παντως σημερα ο ηχος νομιζο ερχεται πιο μπουκομενος απο οτι την κυριακη....

ΣΥΝ.ΤΥΠΟΥ ΜΤV + ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επισημη εναρξη-15-18 δεκεμβρη με μουσικες ζωνες ,αλλα και θεματικες βραδιες των ρεαλιτις του σταθμου με στοχο τον Ιανουαριο να υπαρξει απολυτη ταυτιση των επισοδειων με Αθηνα!
Ολοκληρωμενο προγραμμα-Ιανουaριος 2010 με πληρη ταυτιση απο πλευρας περιεχομενου με Αθηνα!
Μεχρι τοτε- οτι και σημερα,προβολη back to bαcκ video clips με σταδιακη αυξηση τους απο 100 που ναι σημερα σε 750 ,οπου θα ναι και ο αριθμος κλιπ της play list απο οπου θα βγαινουν και οι μουσικες εκπομπες τους!´
Ττεχνικες λεπτομεριες-Προσπαθεια μερα τη μερα ενισχυσης σηματος της 44 ucf καθως ο πομπος τελικα δεν μπορει να ανεβει σε ισχυ λογω του τβ100
β) Συμφωνια με τβ 100 για να εξυπηρετουν τα πανελ των κεραιων την περιοχη για την οποια απευθυνονται!
γ)Μεταφορα κεραιας 69 απο φιλιππειο σε λοφο καρατεπε!
ΠΑΡΤΥ --Μεσα Δεκεμβριου με την ευκαιρια της εναρξης του καναλιου
ΤΟ ΝΕΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ-Εξαγορα τοπικου σταθμου Αθηνων local tv με σκοπο μαλλον να εκπεμψει απο εκει το Ε- entertainment
Επιστροφή στην κορυφή

Όπως τα λέει ο Πάνος είναι…
…Για το πευκόφυτο υπολογίζεται να κατεβούν όλοι εκεί (με το Switch – OFF των αναλογικών από Φιλιππειο) παρέα με τις ψηφιακές εκπομπές που θα λύσουν οριστικά τα προβλήματα λήψης σε κέντρο και εκτός Θεσσαλονίκης… Πάντως μέρα με τη μέρα υπάρχει σχέδιο κατευθυντικης βελτίωσης των αναλογικών εκπομπών με στόχευση από φιλιππειο σχεδόν σε όλη την πόλη (έως και τις γιορτές)...

Last edited by a moderator:
αντε...σιγα σιγα να ξεκαθαριζει τ τοπιο.....
τωρα μενει και η ματαδοση του ΜAD+ ή σκετο mad στην θεσσ/νικη....
να ρωτησο κατι...τελικα η ψηφιακη μεταδοση της Digea ποτε θα ξεκινησει???θα ειναι μεσα τελικα και το MTV+????

τελικα φιλε mcelliot_g ειχες δικαιο....τελικα φταιει η δικια μ κεραια γιατι ρωτησα κατι φιλους απο νεαπολη και συκιες και το πιανουν τζαμι.....ετσι και εγω μεσα στην βδομαδα λεο ν αλλακσο την κεραια μ γιατι ειναι λιγο παλια....θα ανεβασο φοτο οταν την αλλακσο.....

Απάντηση: Re: MTV+: Το MTV επιστρέφει στην Θεσσαλονίκη…

τελικα φιλε mcelliot_g ειχες δικαιο....τελικα φταιει η δικια μ κεραια γιατι ρωτησα κατι φιλους απο νεαπολη και συκιες και το πιανουν τζαμι.....ετσι και εγω μεσα στην βδομαδα λεο ν αλλακσο την κεραια μ γιατι ειναι λιγο παλια....θα ανεβασο φοτο οταν την αλλακσο.....
Εδώ είμαστε φίλε panoulis για ό,τι χρειαστείς!
Αλλοίμονο σε αυτούς που ενώ έχουν γνώσεις δεν βοηθούν όταν μπορούν!
Εξάλλου κι εγώ παιδί των δυτικών είμαι και έχω φάει τα χιόνια και τα είδωλα με το κουτάλι!
Μου φάνηκε πολύ παράξενο να κόβεται το σήμα σου τόσο πάνω από το 66, και επειδή ξέρω τις ιδιαιτερότητες της περιοχής σου σπιθαμή προς σπιθαμή (η γιαγιά μου εξάλλου μένει και χαμηλά στη Ρήγα Φερραίου) δεν θα μπορούσε να μην λαμβάνεις το MTV χωρίς να μην υπάρχει και κάπου πρόβλημα στην εγκατάσταση!
Εγώ πάντως θα έλεγα εκτός από την κεραία να τσεκάρεις πρώτα και το καλώδιο μην κάπου δεν εφαπτεται καλά ή έχει κάποια ένωση που προκαλεί απώλειες!
Είναι δυστυχώς η συχνότητα τέτοια που είναι δύστροπη, θέλει και καλή κεραία και καλό καλώδιο χωρίς απώλειες στις υψηλές συχνότητες!
Πάντως από πλευρά ισχύος έχουν κάνει πιστεύω το καλύτερο δυνατό!

Αλλες δυο απο Φιλιππειο για συγκριση, απο 69 (MTV+) και 61 (Mega) UHF (χωρις ενισχυτη)...

Στα νοτιοδυτικα της πολης...

Διαφωνώ με την πολιτική του MTV+, να κατευθύνουν το σήμα από το Χορτιάτη, μόνο προς Ανατολική Θεσσαλονίκη… Ο Χορτιάτης είναι ένα κέντρο εκπομπής που εξυπηρετεί όλη την Κεντρική Μακεδονία… Δεν θα βλέπει δηλαδή MTV+, το Κιλκίς, η Βέροια, η Έδεσσα, η Κατερίνη, το Κέντρο της πόλης και θα βλέπει μόνο η Ανατολική Θεσσαλονίκη (από το 44) και η Δυτική από το 69… Να τα αφήσουν αυτα..., και να επενδύσουν σε ένα σωστό πομπό ισχύος που αρμόζει σε ένα MTV (από Χορτιάτη), με σωστό κεραιοσύστημα και πάνελ προς όλες τις κατευθύνσεις…Ώστε να διορθώσουν τις λήψεις στις προαναφερόμενες περιοχές της ευρύτερης Θεσσαλονίκης και να οδηγήσουν τη TV 100 (`η να αποφασίσει μονή της), να αποχωρήσει σε μια από τις ελεύθερες συχνότητες στα UHF(63,67,6
icon_cool.gif
.
Αφού είναι η μοναδική προβληματική συχνότητα εκπομπής στην μπάντα UHF της Θεσσαλονίκης, οταν όλες οι άλλες είναι καθαρέςΚαι στην περίπτωση αυτή, το σωστό είναι να φεύγει το καναλι που χρησιμοποιεί την συχνότητα (ως δευτερεύον σημείο εκπομπής), όπως η TV 100. Αφού η TV 100 διαθέτει ως πρωτεύων σημείο εκπομπής από Χορτιάτη (την 33 UHF) και με την μετακίνηση της, θα μπορούσε να καθαρίσει μια για πάντα και την 44 UHF, ώστε να απελευθερώσει την λήψη ΜΤV+, προς τα δυτικά και το κέντρο της Πόλης…

Αλλα και στο Φιλιππειο (στο 69 UHF), γίνεται κατανοητό να κεντράρουν προς τα δυτικά (άσχετα που ως δευτερεύων κέντρο εκπομπής), το Φιλιππειο έχει αποδείξει στο παρελθόν, ότι μπορεί εν δυνάμει να εξυπηρετεί μεγαλύτερο κομμάτι του πολεοδομικού συγκροτήματος. Εάν τα οικιακά συστήματα λήψης σε κάποιες περιοχές έχουν προδιαγραφές για να ανταποκριθούν σε αυτές τις κατευθύνσεις… Όπως κάποια νοικοκυριά διατηρούν ακόμη εγκαταστασεις λήψεων στην Ανατολική Θεσσαλονίκη και διαθέτουν ταυτόχρονη λήψη Χορτιάτη και Φιλιπειου (με δυο κεραίες UHF, με κατεύθυνση προς τα δυο σημεία εκπομπών). Εγκαταστασεις που φτιαχτήκαν για να εξυπηρετούν τις ανάγκες της επίγειας δορυφορικής τηλεόρασης, στο τέλος των 80s `η αρχές των 90s (από Φιλιππειο και Χορτιάτη/Πανόραμα)… Και όταν έκλεισαν τα δορυφορικά της ΕΡΤ από το Φιλιππειο το 1994-1995 (έμειναν με την δεύτερη κεραία στα χέρια...) και με μοναδικό κανάλι την TV 100, στην ιδία λογική λήψης/εκπομπής, με πάνελ προς όλες τις κατευθύνσεις…

Last edited: