Multimedia Audio System 2.1

Καλησπέρα λοιπόν και σ'ευχαριστώ για την απάντηση μιας και γνωρίζεις και τον ήχο τους.

Το μπάσο δεν είναι κακό σίγουρα, αλλά ακουστικά (προσωπικά) θέλω ένα sub να γεμίσει τον ήχο. Σκεφτόμουν και για τα 802 αλλά μετά πρέπει να φύγω και εγώ από το γραφείο του υπολογιστή, τα 601 είναι οριακά στο χώρο που αφήνουν.

Τώρα ας πούμε ότι το αφήνω μέχρι να πάω σε ένα monitor sub, σαν dac έχεις να προτείνεις κάποιο αξιόλογο χωρίς να ξεφεύγει σε τιμή;

Θέτοντας ως όριο τα 300 ευρώ (εκεί υπολογίζω ότι κινείσαι) οι επιλογές σου είναι περίπου αυτές:

-Tascam US-2X2

-Focusrite Scarlett 2i4 (την προτείνω)

-M-Audio Super DAC

-PRESONUS AUDIOBOX 22VSL

-Tascam US-4X4

-Native Instruments Komplete Audio 6

-M-Audio Transit Pro

-iFi Audio Nano iDSD

-Cambridge Audio DacMagic 100

(Οι τιμές βρίσκονται εύκολα στο ίντερνετ)...

Τίμησα την συμβουλή και παράγγειλα την Focusrite 2i4

Δεν έχω προλάβει να την δοκιμάσω ακόμα, και για ακόμα πιο κακή μου τύχη μου έστειλαν λάθος την 2i2 αντί την 2i4... Γνωρίζεις αν σαν απόδοση έχουν διαφορά; Γιατί σαν εξόδους που έχει μονο 2 balanced για τα monitor είμαι καλυμμένος.
Αν είναι να ζητείσω την διαφορά των χρημάτων ή να την στείλω πίσω να μου στείλουν την 2i4

Επικοινώνησα και θα μου στείλουν το 2i4, οπότε όλα οκ.

Ενα πράγμα μόνο
AURALEX ACOUSTICS MOPAD παίζει να υπάρχουν πουθενά Ελλάδα ή πάω για amazon με την μία;

δεν ξερω εαν σε προλαβα γτ ειδα κατι για creative τ4....τα εχω...υστερουν στις μεσαιες και δεν ειναι και πολλες εντασεις,εχουνε ενα ηχειακη τοσο δα μικρο :P....και εκτος αυτου το κοντρολερ εχει θεματα.Οπως και να χει πιστευω τα λεφτα τους δεν αξιζουν. Βεβαια πιστευω οτι το sub που εχει ειναι αριστο σε σχεση με αλλα που τυχον παρεις.

Ναι φίλε, δεν έκανα κάποια αγορά εκτός την Focusrite 2i4.

Η αλήθεια είναι ότι όντως το sub για monitor θα κάνει μεγάλη διαφορά, αλλά σκεφτόμουν σε κάτι πιο απλό λόγο κόστους... υπομονή μέχρι να μαζέψω για ένα teblor T10 ή SBX 10 μάλλον. :)