Multimedia player 2din

Sotiris

Supreme Member
18 June 2006
5,717
Ενδιαφέρομαι για την αγορά του Kenwood 8022BT.
http://www.kenwood.eu/products/car/multimedia/receivers/DDX8022BT/

Το πρόβλημα είναι ότι βγαίνει λίγο ακριβά.
Ενώ έχει πολλές δυνατότητες και θεωρώ ότι είναι πιο πλήρες από τα άλλα της κατηγορίας του, χρειάζεται δέκτη gps για destination 7, καθώς και tv tuner.
Το κόστος αυτών είναι 700€ περίπου.
Σύνολο το πακέτο θα βγει γύρω στα 1700€ με αντάπτορα για τα χειριστήρια στο τιμόνι.

Αυτό που ρωτάω είναι αν το έχει κανείς και αν υπάρχει ανάλογη οικονομικότερη πρόταση.

θές να είναι φιρμάτο;
Δες multimedia συσκεύες απο Κίνα..τα έχουν όλα και φθηνότατα..430 ευρώ π.χ
top_top_01.jpg

http://cgi.ebay.de/DVB-T-7-GPS-TOUC...14&_trkparms=72:1229|66:2|65:12|39:1|240:1308

Last edited:
Το θέμα είναι τι ψάχνεις από μια τέτοια συσκευή....;;
Δλδ, αν θες να κάνει τα πάντα κ να συμφέρει, τότε μπορείς να δεις αυτό που προτείνει ο φίλος μας παραπάνω, αλλά να ξέρεις ότι συμβιβάζεσαι σε κάποια πράγματα...ηχητικά κατά κύριο λόγο.
Κ στο λέω αυτό με σιγουριά, είχα βάλει μια αντίστοιχη συσκευή κ ενώ ήταν σούπερ σε ότι αφορά τις δυνατότητες multimedia, 7" οθόνη, usb, tv tuner, bluetooth κτλ., ηχητικά ήταν πολύ πίσω, τον ενισχυτή μου με τα ζόρια τον οδηγούσε, είχε πρόβλημα με παράσιτα κ.α.
Κατέληξα να την πουλήσω κ να αγοράσω τελικά μια πάρα πολύ καλή πηγή της jvc, χωρίς τηλεόραση, gps κτλ.
Κ αυτό που φαίνεται σε αυτά τα πράγματα είναι, ότι πληρώσεις - παίρνεις.
Αποψή μου φυσικά...

Δεν έχω πρόβλημα με τις μάρκες, αρκεί να μην φαίνεται τσίπικο.
Μ αρέσουν όλες αυτές οι multimedia δυνατότητες, αλλά όχι μόνο να τις υποστηρίζει, αλλά να έχει και κάποια απόδοση. Ο δέκτης tv πχ να έχει καλή λήψη, το ίδιο και το gps. Και ηχητικά αν παίζει όπως αυτό που φοράει από τη μάνα του είμαι οκ.
Αν όλα τα κινέζικα όμως είναι στο επίπεδο που αναφέρεις, τότε δεν νομίζω ότι θα τα προτιμούσα.
Οπότε θεωρείτε λογικά τα 1700 που ζητάει ένα επώνυμο;
Το jvc για παράδειγμα, πόσο σου κόστισε;

Για όλα δεν μπορώ να έχω άποψη φίλε μου, μόνο για αυτό που έβαλα εγώ πάνω.
Από κοντά έχω δει άλλα 3 διαφορετικά κινέζικα και όλα ήταν περίπου στα ίδια επίπεδα.
Τα επώνυμα είναι σαφώς ανώτερα, κάποιο από τις μάρκες clarion, kenwood, jvc, alpine κτλ., νομίζω ότι τα αξίζει τα χρήματά του.
Το κόστος όμως φτάνει ψηλά, όταν θες κ τηλεόραση κ gps κ.α.
Εμένα το jvc ήρθε από μια άκρη που είχα στην Γερμανία κ πριν περίπου 2 μήνες το πλήρωσα 500 ευρώ.