Multiview και COSMΟΤΕ TV

Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

sdna: ο νέος οχετός

Καλησπερα. Πριν κατι μερες εκανα ενα report για την υπογραφη του Serafeim Karakostas. Πιο συγκεκριμένα για την προταση "sdna: ο νεος οχετος."
Αλλα κανείς απο την διαχειριστική ομάδα δεν μου απάντησε. Οποτε γράφω και εδω τον προβληματισμό μου για να το δούν πιο πολλοι μηπως και απαντησει καποιος.
Ειναι αθλητικού περιεχόμενου και δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι να το βλεπουμε σε δορυφορικές συζητήσεις.
Παρακαλώ πολύ να διορθωθεί άμεσα.

Re: Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Καλησπερα. Πριν κατι μερες εκανα ενα report για την υπογραφη του Serafeim Karakostas. Πιο συγκεκριμένα για την προταση "sdna: ο νεος οχετος."
Αλλα κανείς απο την διαχειριστική ομάδα δεν μου απάντησε. Οποτε γράφω και εδω τον προβληματισμό μου για να το δούν πιο πολλοι μηπως και απαντησει καποιος.
Ειναι αθλητικού περιεχόμενου και δεν είμαι υποχρεωμένος ούτε εγώ, ούτε οι υπόλοιποι να το βλεπουμε σε δορυφορικές συζητήσεις.
Παρακαλώ πολύ να διορθωθεί άμεσα.

Καλησπέρα σας!

Ο Σεραφείμ Καρακώστας σε αντίθεση με εκατοντάδες άλλα μέλη του forum γράφει εδώ επώνυμα, χωρίς χρήση nickname.

Οπερ σημαίνει πως όποιος θεωρεί πως προσωπικά θίγεται από τα γραφόμενά του, μπορεί να προβεί στις ανάλογες νόμιμες ενέργειες.

Υπάρχουν και άλλες υπογραφές μελών με περιεχόμενο αθλητικής φύσεως, για τις οποίες δεν είδα κανέναν να ενοχλείται.

Παρ´ ολα αυτά, και επειδή αφενός υπάρχουν μέλη που ενοχλούνται, αφετέρου δεν θα ήθελα να υπάρξει οποιαδήποτε υπόνοια πως η Δ.Ο. τηρεί διαφορετικά μέτρα και σταθμά, θα παρακαλούσα τον Σεραφείμ ως ένδειξη καλής θέλησης να αφαιρέσει το επίμαχο τμήμα της υπογραφής του.

Ευχαριστώ!

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Οι διαχειριστές εφαρμόζουν τους κανόνες του φόρουμ που είναι για όλους τους χρήστες κοινοί, χωρίς προσωπικές συμπάθειες ή αντιπάθειες.

Eki Ο Αν. Γενικός Διαχειριστής νομίζω ήταν σαφέστατος.

soccermania Γνωρίζεις ότι είσαι πολλαπλά υπότροπος, και εξακολουθείς να επιτίθεσαι σε άλλους χρήστες ή Διαχειριστές. Είναι η τελευταία φορά, δεν θα υπάρξει εκ νέου ούτε προειδοποίηση, ούτε σύσταση.

Μαζί με το παραπάνω κλείνει και το offtopic.

Παρακαλώ να επανέλθουμε στο θέμα μας.

Re: Multiview και ΟΤΕ TV

Κύριοι.
Τα άσχετα μηνύματα σβήστηκαν.
Παρακαλώ στο θέμα μας.

Απάντηση: Multiview και ΟΤΕ TV

Καλησπερα εχουμε καποιο νεο για το ποτε θα ειναι διαθεσιμη η υπηρεσια;