Munich 2015

Και καποια reports

http://theaudiotraveler.com/2015/05/17/high-end-2015-ps-audio-magnepan-roon/

high-end-psaudio-1318.jpg

http://theaudiotraveler.com/2015/05/17/high-end-2015-pre-show-with-auralic/

high-end-0645.jpg
Εγώ που ενδιαφέρομαι για το Aries λογικά θα κάνω τη δουλειά μου και με το mini ..???
Γιατί κάποιος να πληρώσει τα 2πλα για το μεγάλο θα έχει διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα ή σε συνέχεια της γρήγορης ανάπτυξης της εν λόγω τεχνολογίας θα πάρω το ίδιο αποτέλεσμα λόγω εξέλιξης. .??
Ωεω..

Οχι, δεν ειναι το ιδιο και δεν τίθεται θεμα εξέλιξης. Λείπουν οθόνες, κουτι και ρολόγια αλλα θα κανεις τα ιδια απο θεμα λειτουργιών (και λιγο παραπάνω μια που εχει και υποδοχή για 1 σκληρο και ESS SABRE DAC). To Aries mini θα πουλήσει απερίγραπτα πολλα κομματια, να εισαι σίγουρος Πανο.

Εγώ που θέλω απλά ένα streamer για tidal k spotify και εφόσον έχω ντακ δεν κάνω την ίδια δουλειά ή θα υπάρχει διαφορά στο streaming λόγω ρολογιού. ..λογικά το software ίδιο δεν θα ναι..??

Διαφορά θα υπάρχει, εξαρτάται σε μεγαλο βαθμο απο το ντακ και το receiver του. Για εσένα θα έλεγα πως θα ειναι μια χαρα.

Kyron διπολα ηχεια απο την Αυστραλια, μαζι με το ενεργο κρος-ενισχυτη τους (100Κ)
DSC04853 (Copy).jpg

Signal projects cables (Ελληνικοί πύθωνες)
DSC04392 (Copy).jpg

Airforce by Techdas
DSC04421 (Copy).jpg

ΜSM select (90K DAC...)
DSC04506 (Copy).jpg

Nagra Νεοι ενισχυτες παρεα με Wilson
DSC04561 (Copy).jpg

Tidal, νεο κορυφαίο ηχειο με 5" διαμαντένιο mid range (τιμη περαν καθε λογικής)
DSC04651 (Copy).jpg

Το compact ΤAD, μπορει να δείχνει μικρο αλλα κυριολεκτικά κουναγε 100μ2 δωματιο.
DSC04657 (Copy).jpg

Ypsilon Aelius 2
DSC04687 (Copy).jpg

Εκτος εκθεσης, φωτο απο την πριβε παρουσίαση του νεου Wilson Sabrina (3ways, 8"woofer, bass reflex)
DSC04806 (Copy).jpg

O πρόεδρος της Focal (G.Chretien) παρουσιαζει τα νεα ηχεια της εταιρίας στους δημοσιογράφους.
DSC04294 (Copy).jpg

Nime speakers, Οπως λεμε Alien vs Predator..
DSC05005 (Copy).jpg

Audio Tekne phono stage
155K ευρω για phono stage...
DSC05145 (Copy).jpg

Tune Audio με ModWright και καλωδια Skogrand
DSC05177 (Copy).jpg

Magico - Constellation
DSC05441 (Copy).jpg

Tα εξαιρετικα Lindemann, θα αντιπροσωπεύονται και στην Ελλαδα απο την Solid Foundation
DSC05195 (Copy).jpg

Μπααα, δεν πας μακρυά.. Αν θες κατι λίγο πιο μικρο ίσως.. Ο ψηλος κατι μου έλεγε οτι του χρονου μπορεί και να τα βαλει να παίξουν

Ξεχασα να δωσω καποιες εξηγησεις για το phono stage της Audio Tekne. Την προσοχη σας παρακαλω

- 20Ηζ-15Κηζ (δλδ οχι μεχρι 20Κ...)
- +-1,5 db (δεν το λες και το απόλυτο σε αποεμφαση)
- σταθερο gain (low- high input)
- δεν εχει ρυθμίσεις για loading κανενός τυπου.

Τιμη....155.000 ευρω

Στην τιμη δεν συμπεριλαμβάνεται τροφοδοσία. Για να δουλέψει πρεπει να αγοράσει (οποιος δεν ξερει ποσα εχει) και τον ειδικό προενισχυτή (αλλα 70.000).

Το απόλυτο bargain ?

Ούτε 250Κ... Σε βάζει σε σκέψεις για απόκτηση τόσο προσιτό...

Ηταν το φοιτητικό μου όνειρο (ενα σετακι απο τα λαμπατα του Ιαπωνα μαζι με ενα πικαπ του Πλουτο και κατι παλια TAD), το οποιο παραμένει όνειρο και δεν προβλέπω να αλλάζει κατι για πολλά πολλά χρονια ακόμα..

Στα τις έκθεσης, το σύστημα έπαιζε με κατι πολυ ιδιαίτερα ηχεία (Kabuki DC10) και χωρις αυτα να τα θεωρω κατι κορυφαίο πρεπει να πω οτι το αναλογικό εβγαζε εξαιρετικό ηχο πάραυτα (με Garrard και Λυρα). Στην φωτο εχω επίτηδες βαλει μεσα το παπούτσι μου για να δωσω μια αναλογια μεγέθους, το καθε κανάλι ειναι καμιά 80ρια πόντους μηκος και οι μετασχηματιστές κτηνακια. Θα ηθελα να το ακούσω σπιτι μου αλλα αυτο απλά δεν θα γινει.