Munich Hi End 2009.

Τα καινούργια τελικά της TLA των 150 kgs & 150k ευρώ..!

Ωχ! Και το ´λεγε ο Βελλισάριος:Ενα χιλιάρικο το κιλό πάνε!
Πάντως από κατασκευή δείχνουν, αν μη τι άλλο, απίστευτα!
Ας ελπίσουμε να τα ακούσουμε και στην Εκθεση του Οκτωμβρίου στην Αθήνα.

Αυτό που μου έκανε πιο πολύ εντύπωση είναι ότι στα 10 συστήματα 4 έπαιζαν με PC, 4 με cd και μόλις 2 με πικάπ. Άντε να είδα 7-8 συστήματα σε όλο το Μόναχο να παίζουν με πικάπ. Τα περισσότερα ήταν σε στατική επίδειξη.

Εντυπώσεις:

1) To YG Acoustics με ASR ενισχυτικά πυροβολούσε. Ήχος χωρίς την παραμικρή παραμόρφωση, ένα σοκ για μένα. Το υποβιβάζεις αν το χαρακτηρίσεις "ηχείο".

2) Τo σύστημα της Tidal πάρα πολύ καλό αλλά έπαιζαν αρκετά χαμηλά. Παρολαυτά έβγαζε υπέροχο ήχο.

3) Το σύστημα της Emilly. Αξιοπρεπέστατο, μουσικότατο - χαλάρωνες.

4) Από τα MBL περίμενα περισσότερα. Μέτριος ήχος, χαμηλό που νόμιζες ότι θα πέσει το κτίριο, oι φωνές με ξένισαν πολύ...

5) Τα TLA καλούτσικα, μάλλον οι κόρνες δεν είναι για μένα.

6) Τα Verity Lohengrin με brinkmann ενισχυτές και purifiers παρακαλώ, έπαιζαν super.

7) Τα kharma με τα Chord, ωραίος και ισορροπημένος ήχος.

8) Τα JBL EVEREST με ενισχυτικά Mark Levinson. Aν έχει λίγο παραπάνω αέρα και έκταση ψηλά θα ήταν ο τέλειος ήχος. Αλλά τέλειο δεν υπάρχει.

Last edited:
Re: Απάντηση: Munich Hi End 2009.

Ωραιες φωτογραφιες!
Το HORO (piano).....καμια σχεση με το πρωτοτυπο!(το ειχα δει σε χρυσο ολο, με τον βραχιωνα να παταει σε μακρυ σωληνα-πλατο σαν το σφυρι της kuzma)
Ισως το βγαζει και σε αλλα σχεδια.

Ο Ιταλός μου είπε πως αυτή είναι η τελική μορφή και πως έχει καταλήξει.Δεν νομίζω να έχει/βγάλει άλλα μοντέλλα..

Πιά άλλα μοντέλα Χρήστο ! Δεν είδες στυλ που είχε ο Ιταλός, ακόμα και αυτό δεν είμαι σίγουρος αν παίζει !! (επειδή τον ρώτησα ήθελε και 30 χιλιαρικάκια !!!)-bye-

Γύρισα και εγώ ξημερώματα σήμερα, εννοείται "πτώμα" μετά τα χιλιόμετρα βάδην στην έκθεση (18.000 τετραγωνικά), στην πόλη και αλλού (Salzburg, Augsburg), η έκθεση είχε πολλά ενδιαφέροντα εκθέματα, ο καιρός ήταν τέλειος, το Μόναχο κούκλα, αλλά πιο πολύ οι παρέες, οι συζητήσεις κι ο χαβαλές -εν μέσω μπύρας & μεζέδων- σε highend μπυραρίες ήταν ότι καλύτερο.....

Περισσότερα από αύριο......τώρα θέλω ένα μπουκάλι βιταμίνες....

υ.γ.....Πιο ωραίο ήχο (με λίγο μικρότερα & γήινα συστήματα) είχε η παράλληλη έκθεση στο Flemings Hotel, λόγω δωματίων και πιο "ψαγμένου" στησίματος...

Last edited:
είχαμε κι ένα απρόοπτο......μπουρλότο, ένα δωμάτιο κάηκε ολοσχερώς, από τα πολύ μεγάλα ονόματα, που μας έμαθε ότι προσοχή χρειάζεται πάντα ακόμη κι αν σε θεωρούν "γκουρού".....( μπουρού χρειάσθηκε όπως απεδείχθη) συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες......πάντως νομίζω θα συζητείται για πολλά χρόνια τέτοια "ρόμπα".........

Πιά άλλα μοντέλα Χρήστο ! Δεν είδες στυλ που είχε ο Ιταλός, ακόμα και αυτό δεν είμαι σίγουρος αν παίζει !! (επειδή τον ρώτησα ήθελε και 30 χιλιαρικάκια !!!)-bye-

ΧΑΧΑΧΑ.Μάνα μου, μπορεί να παίζει παπάδες,μπορεί και να είναι για πέταμα.Ποιος ξέρει?(και μπορεί να μάθει..? :p )

Εγώ μιλάω καθαρά σχεδιαστικά.Π.χ εάν δεν ήμουνα τσοπάνος και είχα πίνακες ζωγραφικής στο σαλόνι μου και είχα λεφτά εν αφθονία θα το ήθελα στο σαλόνι μου στατικό..Από αυτή την άποψη μου άρεσε..:a0210:

Μέχρι να γράψουν οι δικοί μας τις εντυπώσεις τους, ας δούμε
τις δύο πρώτες σελίδες του ρεπορτάζ των έξη φεγγαριών.

http://www.6moons.com/industryfeatures/munich09/1.html

Και εγώ μόλις το διάβαζα…
Απίστευτο άρθρο από το 6moons για την TLA!

Ψηφιακοί μονομπλόκ απο την ML...

Mark Levinson Reference No.53 monoblock amplifier
One of the world's most prestigious hi-fi companies, Mark Levinson, has launched its first Class D amplifier. The 500-watt No.53 monoblock is the first power amp that Mark Levinson has awarded Reference status to since the No.33 back in 1994! Price is $50,000 with a sound quality to match.

mark_levinson_no53_big.jpg

Απο άρθρο στο "What Hi Fι"

Several companies were using the new Amarra Computer Music Player software add-on for iTunes: this package, from Sonic Studio, allows the playback of music right up to 192kHz, and delivers high-quality equalisation as well as seamless integration of smaple rates and formats.
1426207c1bli.jpg

It was being used in the Thorens demonstration room by Karl-Heinz Fink, who offered us the chance to compare the sound direct from his Mac laptop or through the Logitech Transporter digital music player, both running into the Weiss Minerva firewire DAC, and on to a Thorens amplification and the speakers.
One in the eye for the 'digits is digits' brigade; the different transmission methods delivered different results. Mind you, then K-H played the same tracks from LP, and it all went wrong: all present preferred the LP, and by some margin.

Παρoυσίαε και ένα νέο οικονομικό πικάπ η Clearaudio σωστά;
Ξέρει κανείς τίποτε περισότερο;

Ψηφιακοί μονομπλόκ απο την ML...

Mark Levinson Reference No.53 monoblock amplifier
One of the world's most prestigious hi-fi companies, Mark Levinson, has launched its first Class D amplifier. The 500-watt No.53 monoblock is the first power amp that Mark Levinson has awarded Reference status to since the No.33 back in 1994! Price is $50,000 with a sound quality to match.

View attachment 40106

:speechless-smiley-0 Σε στατικη ηταν στο Μοναχο?

Ειχαν παρουσιαστει στην Στοκχολμη πριν 2 μηνες...-bye-

Attachments

• 26181916.jpg
    26181916.jpg
    75.4 KB · Views: 51
Απάντηση: Re: Munich Hi End 2009.

Παρoυσίαε και ένα νέο οικονομικό πικάπ η Clearaudio σωστά;
Ξέρει κανείς τίποτε περισότερο;

Αν ξερουν κατι τα παιδια που ηταν εκει.
Ψαχνοντας λιγο, εκτος απο τα γνωστα δεν βρηκα κατι!-bye-

Αν εννοεις αυτα.... (Munich Hi End 2009)

Clearaudio Emotion - SE

Innovation Compact

(σε πιο λογικες τιμες) ( με προλαβε ο thanasis k.-bye-)

Attachments

• clearaudio_emotion_se.jpg
    clearaudio_emotion_se.jpg
    35.5 KB · Views: 14
  • clearaudio_innovation_compact.jpg
    clearaudio_innovation_compact.jpg
    44.4 KB · Views: 33
Eννοούσα αυτό στην φωτό που επισυνάπτω το οποίο είδα στην ιστοσελίδα
http://www.enjoythemusic.com/high_end_2009/part2/ λίγο κάτω απο την μέση και συνοδευόταν απο τα εξής σχόλια.

"usiness is doing great for German turntable and cartridge manufacturer Clearaudio and their new Concept will retail for only 998€. It includes tonearm and Clearaudio MM cartridge PLUS it plays 33.3, 45 and 78 rpm discs! The cartridge comes preinstalled so this package is literally plug and play!"